Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Обикновено са точни и бързи. Съмнявам се да не ги изнесат днес.
Май няма да са днес резултатите...

# 91
  • Sofia
Пфу, изложиха се. Цял ден ги дебна.

# 92
Аз пък съм разочарована от ДАНИС. Винаги са публикували резултатите ден преди обявената дата. Не знам какво се случва, но според мен досега трябваше да са готови. На сайта  има други публикации.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 21:32 от kami13

# 93
ДАНИС качиха резултати от МБГ , но засега за 4-12 клас.

# 94
  • Sofia
При зимния кръг направиха същото. Започнаха да ги качват по никое време и продължиха до 23 ч.

# 95
....и са само за София

# 96
# 97
Ами само служителите на инспектората и семействата им знаеха за срока за записване. Joy

# 98
Ами само служителите на инспектората и семействата им знаеха за срока за записване. Joy
това сериозно ли
дано това състезание не е за прием в бургаското МГ

# 99
Не е. И това е една от причините за малкия брой участници. Другата solnichka вече я е споменала. Joy

# 100
  • Пловдив
Здравейте, за Пловдив ми е питането. Не бяхме предупредени да пазим номера от електронното  записване. Нито такъв се даде на децата след състезанието. Още на 2ри ОМГ изтриха списъкът с разпределнието по стаи, в който имаше въпросните номера. Аз лично не знам номера на дъщеря ми и не съм убедена , че номерата от онлайн регистрацията съвпадат с тези от изтрития списък.

# 101
Здравейте, за Пловдив ми е питането. Не бяхме предупредени да пазим номера от електронното  записване. Нито такъв се даде на децата след състезанието. Още на 2ри ОМГ изтриха списъкът с разпределнието по стаи, в който имаше въпросните номера. Аз лично не знам номера на дъщеря ми и не съм убедена , че номерата от онлайн регистрацията съвпадат с тези от изтрития списък.
Резултатите  ще излязат по имена
Освен ако не сте подали декларация
Но предполагам че дори и тогава можете да научите резултата по телефона или на място

# 102
  • Пловдив
Класирането ще излезе по имена
Освен ако не сте подали декларация
Но предполагам че дори и тогава можете да научите резултата по телефона или на място
[/quote
За съжаление няма да излезе по номера, анонимно ще е . Информацията е имам от РИО Пловдив от г-жа Зара Данайлова.

# 103
Това ще свърши ли работа?

# 104
Номера от онлайн записването съвпада с този от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт