Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вече има Simple Smile
и пак няма табличката с точките Sad
честито на медалистите Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 11:03 от st. Dobri

# 271
  • Пловдив
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1700314176724954&set … ype=3&theater

Ако имат достойнство хората от които зависи да обяснят какъв е бил проблема. Така ще отпаднат всички съмнения и ще се внесе яснота, това е нормалното което следва да се случи. /без значение тези хора от проверяващите в мг ли са или в рио пловдив, на тях все пак това им е работата и когато не са я свършили като хората, нека поне да има адекватно обяснение/

Има много разочаровани деца, не от друго, а от това, че хора които трябва да са техен еталон са способни да допуснат подобни нелепости и дори да не се изясни, защо се е получило това.

Познато дете от 14 място сега е на +40...

Друго е с намалени 12 т....

Дължат отговор на тези деца!
Според мен е редно да се анулира това състезание. То опорочава целия прием за ОМГ.
А ако искат да изчистят името си, нека да сканират всички работи на децата и да ги покажат, за да разсеят съмненията за нередности.

# 272
Според мен е редно да се анулира това състезание. То опорочава целия прием за ОМГ.
А ако искат да изчистят името си, нека да сканират всички работи на децата и да ги покажат, за да разсеят съмненията за нередности.
нямам против да го анулират, но едва ли ще стане
по-големият проблем е-каква е гаранцията, че на следващите състезания няма да е същото
както разбрахме има изтичане на задачи прези състезанието

# 273
вече има Simple Smile
Моята дъщеря има 26 точки и е със сребърен медал. Май и 25 точки са сребърен медал. Кои точки са със златен вече не знам. Сигурно 29-30.

# 274
Аз съм по-революционна. Няма какво да показват работите на децата. Да ги сложат в  два кашона и да ги изпратят за изцяло нова проверка в друг град.

Това, което после трябва да покажат е имената на ПРОВЕРЯВАЛИТЕ конкретни работи , които крещят какво е ставало и да си го кажем - някои деца да останат без право да продължат с кандидатстването.

Догодина доста ще се замислят преди да тръгват да надцакват системата.

Иначе и да анулират това състезание, другите няма да са по-бистри и прозрачни най-вероятно.

Чудя се кое е по-смущаващо, че са толкова безпринципни да въртят тези схеми или че са толкова тъпи да не го направят елегантно.

# 275
до миналата година слагаха една табличка:
от ХХ до УУ точки - злато,
от  УУ до ББ - сребро,
...

# 276
  • Варна
вече има Simple Smile
Моята дъщеря има 26 точки и е със сребърен медал. Май и 25 точки са сребърен медал. Кои точки са със златен вече не знам. Сигурно 29-30.
Моят син е с 26 и със сребро. От 27 започва златото(1 клас)
Добри, мерси, може пак да я сложат.
Честито на всички медалисти!

# 277
Сигурно ще сложат скалата, не може всичко наведнъж.

# 278
Wink може да са я отменили Wink
и в есенния, и в зимния кръг я няма.
Сигурно ще сложат скалата, не може всичко наведнъж.

права си!
много трудно е да се качи едно съобщение и едновременно с това прикачените файлове.
че и скала искам. Simple Smile

аз още чакам да разбера резултатите от московската за четвърти клас. и там май има някаква драма.

# 279
  • Сливен
вече има Simple Smile

Дете с 26 точки е със златен медал - 4 клас. Може би зависи от минутите.

# 280
за всеки клас скалата е различна.

# 281
Къде се виждат точките на МБГ  Embarassed

# 282
Вашата С Ст е страшна!
Голямо бижу Satisfied
Ама нали имаме само една школа, та нямаме избор

# 283
Къде се виждат точките на МБГ  Embarassed

там, където детето се е явило.

# 284
Скрит текст:
За 3кл. според мен скалата е така 26-30т. - злато, 20-24 - сребро, 17-19 бронз, не открих при 25т. дали е злато или сребро

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 12:08 от kami13

Общи условия

Активация на акаунт