Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Не знам коя задача не са преброили. Не са последните две - и двете са ѝ грешни.

# 421
Къде го видя този тест? Защото и моята дъщеря го направи веднага вкъщи след като й донесох разпечатани задачите и има с 5 точки повече, но реших, че за един месец е напреднала в математиката. Joy

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 23:33 от Анонимен

# 422
 В училище са им раздали оригиналните им тестове от състезанието. Не бих разчитала на повторно решаване в къщи. След един месец почти не помни задачите, какво останало за отговорите.

# 423
В училище са им раздали оригиналните им тестове от състезанието. Не бих разчитала на повторно решаване в къщи. След един месец почти не помни задачите, какво останало за отговорите.
Ако бланките за отговори не са прикрепени към тестовете, съществува възможността за грешен пренос на някой от отговорите.

# 424
Разбира се. Споменавам го като куриоз. За нея си беше като нов тест... въобще не помнеше какво е писала по време на истинския тест. Интересна е тази практика с раздаването на тестовете. Дали я прилагат и на други места? Всъщност те би трябвало да се съхраняват в училището ...

# 425
 Събраните обратно теми се съхраняват в училището домакин до 17.04.2018 г.
Биха могли да организират раздаване на състезателните листи в определени дни и часове, но едва ли биха се ангажирали с това, особено ако училището е домакинствало на деца от множество други училища.

# 426
Айде да проявя малко нагласа и аз.
Жаве, предполагам, че тези ти липсват.
Сливен
Търговище
Враца
А за София има ли такова обощено класиране?

# 427
Ако бланките за отговори не са прикрепени към тестовете, съществува възможността за грешен пренос на някой от отговорите.

Това въобще не го помислих, защото тя е ограждала на самия лист верните отговори. Не знаех, че са ги пренасяли след това. Но щом е така, много вероятно е да е направила грешка.

# 428

Това въобще не го помислих, защото тя е ограждала на самия лист верните отговори. Не знаех, че са ги пренасяли след това. Но щом е така, много вероятно е да е направила грешка.
Да, имали са още една допълнителна задача - пренасяне на верните отговори върху отделно листче. Нищо чудно някои да не са могли да я решат правилно. Blush

# 429
ДАНИС публикуваха финалистите за МБГ. Първокласниците са само трима, и тримата са от Пловдив, така че без представители от столицата... Честито на дечицата и браво за постиженията им, разбира се!

# 430
  • София
... да помогнем на децата от ДАНИС. Знаете, че традиционно, това са едни от най-силните деца на София.
Признавам, че аз никога не съм успявала да комуникирам адекватно с телефонистите точно на тази организация. Това ме наведе на мисълта, че не мога да си поверя детето на тази организация. Но това изказване ме стресна. Защо смятате, че едни от най-силните деца в София са от ДАНИС?

# 431
  • Sofia
Заявихме в ДАНИС отбор с три имена. Но едното дете не е класирано.... Дали служебно ще сложат трети човек? Да не се получи така, че да не можем да попълним отбора, ако няма достатъчно деца? Търся второкласник.

... да помогнем на децата от ДАНИС. Знаете, че традиционно, това са едни от най-силните деца на София.
Признавам, че аз никога не съм успявала да комуникирам адекватно с телефонистите точно на тази организация. Това ме наведе на мисълта, че не мога да си поверя детето на тази организация. Но това изказване ме стресна. Защо смятате, че едни от най-силните деца в София са от ДАНИС?

Защото виждаме кои деца се явяват в ДАНИС. Същите деца са сред първенците и на други състезания. Естествено, че има силни деца, които не се явяват в ДАНИС, но не са много. Общо взето за МБГ са съсредоточени в ДАНИС. Честно казано, досега не съм чувала училище в СОфия, което да прави състезанието.

# 432
  • София
И ние имаме две класирани второкласнички, а третата съотборничка не се е класирала Sad
Дали служебно ще ги нагласят от ДАНИС или пък ще разрешат отбори от по 2 деца?

# 433
  • София
Честно казано, досега не съм чувала училище в СОфия, което да прави състезанието.
Цели 24 училища са си направили този труд:

# 434
  • Sofia
Казах, че не съм чувала, а не че няма.
Можем от тази таблица да видим колко медалисти имат ДАНИС от миналата година - повече от всички други взети заедно.

Общи условия

Активация на акаунт