Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Попълних днес декларация за съгласие за публикуване на резултатите. На сайта на нашата ПМГ е качена информация за състезанието.

# 541
  • Sofia
Категорично не си заслужава ходенето до Несебър само заради отборното състезание. В нашият отбор миналата година беше сформиран служебно и ни се падна момче, което е изключително силно. Та то седнало и решило задачите за 6 минути. Моят син и другото момче, общо взето не успели и да ги прочетат. Докато се чудих къде да седна да чакам, те изскочиха. Та за тези 6 минути, ако трябваше да пътувам до там....

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 май не можеше да се участва само в отборното.
поне при нас нямаше такава опция...
може би може с дете само за "допълване" на отбор...

# 543
Може да се участва само в отборно.

# 544
  • Варна
Ето и списъците с квотите от Материка: http://materika.bg/index.php/news-blog/86-math-competition/mathe … ders/139-mat-2018
Синът ми е включен само в отборното състезание. Познава едно от останалите две деца, бяха съседни групи в ДГ, но не са "работили" заедно.

# 545
  • София
Припомням, че утре е последният ден за регистрация за Национален математически турнир "Академик Кирил Попов" Шумен, който ще се проведе от 04 до 06 май 2018 г. и е предназначено за ученици от 2. до 8. клас, като таксата за правоучастие за двата етапа е 18 лева.

# 546
Ама какво значи “Има смисъл/няма смисъл”. Смисълът го определяте Вие, в зависимост от възможностите и приоритетите. Логистично ОК ли е да пътувате на тези дати и най-вече какво носи това на детето Ви. За мен отборното състезание е изключително интересен формат, който има значение за развиване на много умения. Миналата година детето ми беше в “служебен” отбор. Не познаваше едното дете изобщо, а другото -само по физиономия. Беше интересно предизвикателство да ги подготвим - да се опознаят, да започнат да се идентифицират като екип..
Със сигурност минаха през много ситуации, с които неминуемо ще се сблъскват занапред.
Личното ми мнение е, че този опит им е много по-полезен в живота отколкото калкулацията на броя на двуцифрените числа с разлика на цифрите “Х”.

# 547
Категорично не бих записала дете само за отборното на мбг.

# 548
Не бих искала да се регистрирам и само за индивидуално участие. Голяма изненада от Материка.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 07:59 от Yuliya Komarova

# 549
  • София
Освен състезанието, няма друго. Закриването е цяло тържество, приятно е да се гледа. Отборите от дружги държави изнасят програма. Ние бяхме в една къща за гости, от която не останах доволна. Тази година ще потърся по-сериозно. Но не всеки е готов да даде стая само за 3 дни.

Как се казваше гостата за гости за да не резервирам там.

# 550
  • София
Две години ходихме в Несебър. Наемахме апартамент на 2 мин. от училището. Включва и паркинг. Оставахме ден - два повече и правихме почивка. Апартаментът е най-евтиния вариант, ако сте повече от двама души.

Моля за линк към апартамента или име

# 551
Не знам дали за всички, но има резултати за първи клас в сайта на СМБ Изток за няколко проверени деца. 
Някой знае ли може да се разгледа работата ?

# 552
  • София
Да, има резултати. Детето не е било на коледното. Сега излязоха очакваните точки Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 01:05 от 450

# 553
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам дали за всички, но има резултати за първи клас в сайта на СМБ Изток за няколко проверени деца. 
Някой знае ли може да се разгледа работата ?

май са всички, с търсене по име Simple Smile

# 554
А колко е максималния брой точки за 1 клас?

Общи условия

Активация на акаунт