Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Здравейте, бихте ли споделили кои школи по състезателна математика посещават децата ви и съответно впечетленията.Синът ми ще е втори клас догодина и се интересувам от школа по математика в София с малки групи деца, добри преподаватели и добра подготовка 😉Благодаря!

# 557
  • София
Не ги откривам на сайта. Да не би да са свалени, или аз не ги виждам? Моля за линк за 4 клас. ВМС.

# 558
Не ги откривам на сайта. Да не би да са свалени, или аз не ги виждам? Моля за линк за 4 клас. ВМС.
http://problem.iztok-smb.com/test/form.php

# 559
Здравейте, бихте ли споделили кои школи по състезателна математика посещават децата ви и съответно впечетленията.Синът ми ще е втори клас догодина и се интересувам от школа по математика в София с малки групи деца, добри преподаватели и добра подготовка 😉Благодаря!

Съветвам те да следиш сайта на тази школа, която стартира съвсем скоро.
Държат на малките групи, преподавателите са млади, много амбициозни и имат идеи за групи, в които да се занимават със състезателна математика.

https://www.sicademy.bg/

# 560
От сайта на СМБ Изток
Великденско Математическо Състезание
ВАЖНО !!!
Ученици и родители могат да прегледат работите на учениците в ст. 402 на 125 СУ
при следния график:
26 април: от 8 до 11,30 часа
от 14,30 до 16 часа
27 април: от 8 до 9,30 часа
от 13,30 до 15 часа
Наградените ученици ще бъдат обявени на 30 април 2018 г.
Наградите се получават от 2 до 22 май 2018 г. в ст. 402 от 8 до 17 часа.

# 561
Когато изпиша името на детето , за да проверя резултата от ВМС ми изписва следното : Не е намерен ученик с въведените данни.
Опитайте отново! Някой друг с подобен проблем?

# 562
  • Sofia
Опитай пак, случва се някой път, ако си оставил разстояние при написване на някое от името например.

# 563
Пробвах с презимето и стана Simple Smile

# 564
Когато изпиша името на детето , за да проверя резултата от ВМС ми изписва следното : Не е намерен ученик с въведените данни.
Къде проверяваш. Не намирам никъде резултати за Пловдив

# 565
# 566
# 567
  • Sofia, Bulgaria

Пробвай от компютър - аз имах същия проблем, като го търся от телефона. На компютър стана и го намира.

# 568
За Пловдив още няма резултати рано е

# 569
  • Sofia

Съветвам те да следиш сайта на тази школа, която стартира съвсем скоро.
Държат на малките групи, преподавателите са млади, много амбициозни и имат идеи за групи, в които да се занимават със състезателна математика.

https://www.sicademy.bg/

Може ли повече информация за този център. нищо не намирам на търсачка за него newsm78 Ако не е подходящо мястото - може на лични.

Общи условия

Активация на акаунт