Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
ДаНИС са пуснали предложения за две лагер школи. Хубаво е да се появят алтернативи на МЗ.
На страницата на ЕК също има линк към тяхната лагер школа.

# 661
ДаНИС са пуснали предложения за две лагер школи. Хубаво е да се появят алтернативи на МЗ.
На страницата на ЕК също има линк към тяхната лагер школа.
Някаква информация за преподавателите с които ще работят децата?

# 662
Здравейте,някой може ли да публикува задачите от Питагор от днешното състезание?

# 663
Ако някой проявява интерес, публикувани са резултати за област Кърджали.

ВМС 2018

ЕК 2018

# 664
104 стая в 56 СОУ - започнали са 40 минути след обявеното време. Трябваше да влязат между 8:15 и 8:30 и да започнат в 9:00, а са започнали чак в 9:40. Някакви деца закъснели, последното влязло чак в 9:30, при което квесторите са чели и преповтаряли регламента няколко пъти.
А децата, отишли навреме, са чакали час и половина в стаята, за да започне състезанието.

# 665
  • София
А едното закъсняло дете  в тази стая е било и без бележник...

# 666
Моля за задачите от днес на Питагор!Много благодаря

# 667
Има ли някакъв вариант следващите десетина страници да не се напълнят с питания за задачите от днешното състезание? Ако някой разполага с тях и има желание да ги пусне, сигурна съм, че ще го направи.

# 668
При нас не са искали бележници, нито лични карти/ученически/. Дали са им номера и са им казали да си ги пазят, защото резултатите ще бъдат обявени с номерата, а не с имената.

# 669
Така е по регламент. Също както за  ПМС.
Скрит текст:
Но то при нас и да влезеш, и да не влезеш - все тая. За мен не е нормално да те приемат след подбор в пети клас на МГ или ПМГ и после да ходиш на уроци, защото не можеш да се справиш със задължителната подготовка по математика. И да не си единствен в класа си.

# 670
Честно да си призная, не съм чела регламента. Струпаха ми се други неща на главата, а и нали за н-ти път попълвам декларация, че съм съгласна да използват 3-те имена на отрочето при публикуване на класирането и се оказах изненадана. Силно се съмнявам, че детето ще влезе, на това състезание се очерта много добре "конкуренцията". Ако паралелката е само една то 4 деца се борят за едно място. Остава още едно състезание, което ще играе роля. После ще подам документите като е такъв ентусиаст и ако го приемат ще видим как ще се справя.
Не знам вашите деца как са, но на моето направо му е хоби да ходи на състезания. Другата събота пак сме в играта, защото се е записал за участие в "Математика, здравей!" Важното е, че му харесва не е сред първите, не се бори за медали и класиране, няма драма с това къде в класирането се намира, просто му доставя удоволствие да ходи на състезания и да решава задачи/ и не само ходи и по-други предмети/ голям любител на състезанията се извъди. Теорията ми е, че наваксва и заради брат си, който отиде на едно в първи клас и каза, че повече на състезания не иска да ходи. Така и стана.Simple Smile

# 671
" Математика, здравей"  е малко по-трудно от училищно контролно. Понякога използват задачи от други състезания, например ЕК.
Скрит текст:
Не ми стана ясно в коя сграда ще се провежда. Нали НУ " Васил Левски" вече ще се помещава в сградата на " Цанко Дюстабанов"?
Може и да не е една паралелката. В последно време използват възможностите на Наредба 10 и в последния момент утвърждават втора паралелка. Парите са си пари и държавната издръжка от още 26 деца не е за пренебрегване.

# 672
  • Кърджали
Ако някой проявява интерес, публикувани са резултати за област Кърджали.

ВМС 2018

ЕК 2018

Благодаря! Вчера търсих аз, но нищо не намерих.

# 673
 Знам, че задачите са по-сложни, когато юнакът си събере главата, не се разсейва и чете добре условията на задачите се справя доста добре, има  по-добри от него деца, които от години ходят по школи и уроци. Може би грешката е моя, че не съм го пратила по-рано на уроци, но каквото му се покаже го схваща и успява после да го прилага.
Скрит текст:
Дидева, преместването ще е от новата учебна година. Такава ми е информацията към момента.По-принцип има възможност за две паралелки, но дали ще се стигне до тях е друг въпрос.

# 674
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
104 стая в 56 СОУ - започнали са 40 минути след обявеното време. Трябваше да влязат между 8:15 и 8:30 и да започнат в 9:00, а са започнали чак в 9:40. Някакви деца закъснели, последното влязло чак в 9:30, при което квесторите са чели и преповтаряли регламента няколко пъти.
А децата, отишли навреме, са чакали час и половина в стаята, за да започне състезанието.

потвърждавам и за 104 стая и за влизането на деца до 9:30. имаше опити и след това, но не отключиха вратата Wink
много неприятно.

а преди състезанието излезе учител, съобщи всички изисквания - карти, сини химикали, черни моливи, начален час, час на приключване...
и след това батак...

и още нещо пак неприятно
Скрит текст:
на петнайстата минута едно момче излезе мокро и разплакано, предполагам, че му е станало лошо и са го пръскали с вода.

Общи условия

Активация на акаунт