ВИП отделение към АГ болница Варна

• 61 530
  • 802
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Звъннах й по телефона и тя ми каза кога да отида да ме види. Аз го направих още в 26гс , защото както казах имам няколко проблема и исках да ме следи от рано и да е наясно със всичко.
И аз знам, че има доста пациентки, но аз лично не съм се прехвърлила ЖК при нея. Водих си я на друго място, а при Мирчева само прегледи през 2 седмици, като всеки път й звънях и тя ми казваше  кога мога да ида в АГ за преглед.

# 136
А избор на екип значи да избереш само акушер гинеколог или и анестезиолог и акушерка?

# 137
Аз избрах само лекар, а в екипа бе д-р Али Али (анестезиолог), а акушерка не помня за голямо мое съжаление. В операционната имаше повече от 3-ма човека, а аз освен доктора и анестезиолога, другите не разбрах, кой какво? Мисля, че си избираш лекар, а той си работи с определен екип и така, но може и да греша. Леко бременеене и още по-леко раждане Simple Smile

# 138
Аз избирах лекар, вярвам че неговия екип е в съответствие с неговото ниво. Др Али беше и моя анестезиолог. Толкова е печен, че в негови ръце още 100 деца бих родила. Laughing

# 139
Аз избирах лекар, вярвам че неговия екип е в съответствие с неговото ниво. Др Али беше и моя анестезиолог. Толкова е печен, че в негови ръце още 100 деца бих родила. Laughing
Избрахте си само анестезиолога ли? Нещо не можах да разбера, иначе аз искам може би само заради него избор на екип?

# 140
Моя избор на екип беше доктор Танев. Случайно доктор Али беше в екипа.

# 141
  • Варна
Аз избрах и анестизиолога , защото го познавам Simple Smile
Днес беше и моето планово секцио Simple Smile
Всичко мина добре, аз вече дори пуснах краката от леглото и седнах. Акушерката на смяна директно си ни подбра да се движим и да ставаме и сядаме от сега ! Абоката ме дразни, че нямам добра опора на нея ръка .

# 142
Момичета, да ви попитам, може ли да раждаш естествено на ет.7? Видях, че трябва да си с избор на екип, в такъв случай как се процедира? Срещаш се с доктора и се разбираш с него ли? Аз съм останала с впечталение, че избор на екип в АГ е основно при секцио и малко се съгласяват за естествено. 

# 143
Да, малко са, но ги има! И да, правилно, избираш си лекар срещаш се с него говорите си за твоя избор и си се разбирате Simple Smile Късмет, а на Miss_V Честита радост и само хубави емоции Simple Smile

# 144
Всичко мина добре, аз вече дори пуснах краката от леглото и седнах. Акушерката на смяна директно си ни подбра да се движим и да ставаме и сядаме от сега ! Абоката ме дразни, че нямам добра опора на нея ръка .
Честито бебе! И леко възстановяване. Скоро ще се гушкате Heart Eyes

# 145
Д-р Г. Георгиев или д-р Мирчева за нормално раждане? Кой бихте избрали?

# 146
И двамата са професионалисти, аз не мога да кажа кого бих избрала, трябва да се срещнете и с двамата и Вие ще си го усетите, кой е вашият човек Simple Smile Аз поне, така бих направила.

# 147
  • Някъде там
Честито Мисче ❤❤❤🌸🌸🌸 Бързо възстановяване

# 148

Браво бе, бързички сте Simple Smile

Честито Мисче ❤❤❤🌸🌸🌸 Бързо възстановяване

# 149
  • Варна
Благодаря Ви Simple Smile
Избора ми беше д-р Мирчева, заедно с д-р Танев ме оперираха, д-р Кондаков анестизиолог, но и д-р Арнаудов беше вътре.
Странно нещо е това секциото със спинална 🤪
Всички тук са многоооо отзивчиви , усмихнати. В 9;30 ме вкараха в интензивно и ме боля контрахирането до 12:30.Биха ми нещо и болката изчезна.Въртях се в леглото още докато краката не си усещах .  Вечерта ставах 2 пъти в леглото и пусках краката.
Сутринта към 8 вече бях в стаята си. Движа се, от дясно основно усещам дърпане, а и точно на нея страна ставам и не е много яко , нооо бавничко не е проблем Simple Smile И при пишкане едно ми е странно 😀
Нооо очаквах повече болка и драма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт