ВИП отделение към АГ болница Варна

• 60 923
  • 802
  •   1
Отговори
# 615
Дрешки за бебето само за изписването ли са необходими или за целия престой в болницата?

# 616
За целия престой. За времето, което бебето е вече при вас.

# 617
За целия престой. Носете си повечко, за да сте подготвени, ако повърне или нещо друго. аз имах 3 комплекта и ми носиха още неща. Отделно за изписването.

# 618
So Lucky, Mama_86,благодаря ви за информацията!

# 619
Имам въпрос към майките, които са раждали наскоро при условията на извънредното положение/епидемична обстановка, и са били в двойни стаи. Имаше ли изискване да сте с маски в стаята, като си спомня колко беше горещо и лошо ми става като си представя нон стоп да съм с маска.

# 620
Има такива който се правят на интересни и искат маски.Във реанимацията ни се скараха защо не сме били с маски.Зависи кой в какво настроение е.Аз не съм носила маска само когато излизах от отделението тогава слагах.

# 621
Аз раждах Април. Не сме носили маски.

# 622
  • Варна
На 7 етаж никой пациент не съм видяла с маска и никой не е искал маски. Слагах маска само като слизам до фоайето

# 623
Същото беше и на 6-ти етаж. И в операционната - задължително с маска, разбира се.
На 7 етаж никой пациент не съм видяла с маска и никой не е искал маски. Слагах маска само като слизам до фоайето

# 624
Здравейте, има ли жена раждал скоро в АГ? Правят ли тестове за Ковид независимо дали е секцио или нормално раждане? Изискват ли такива ?

# 625
  • Варна
На мен последно ми казаха, че за планово секцио е препоръчително да имам тест. За нормално няма как.
Аз си направих тест и ми взеха резултата при влизането в болница, но и без него щяха да ме приемат. Все пак питай на място, защото по време на престоя ми имаше нова заповед и забраниха свижданията и във фоайето.

# 626
Здравейте,

Ако си без избор на екип и в деня на постъпване искаш(и има свободни стаи) предполагам може да си избереш 7-ми етаж? И ако някоя мама има скореш опит с раждане без избор на екип в АГ би ми било много полезно да сподели.  В голяма дилема съм дали да избирам конкретен лекар за раждането, при все че двамата при които се следя не водят раждания (само планирано секцио).

# 627
Здравейте,

Ако си без избор на екип и в деня на постъпване искаш(и има свободни стаи) предполагам може да си избереш 7-ми етаж? И ако някоя мама има скореш опит с раждане без избор на екип в АГ би ми било много полезно да сподели.  В голяма дилема съм дали да избирам конкретен лекар за раждането, при все че двамата при които се следя не водят раждания (само планирано секцио).
Кои са те ? Аз още не съм избрала , а вече трябва -за секцио .

# 628
Здравейте,

Аз ще раждам живот и здраве при д-р Георги Георгиев.

# 629
Здравейте,

При д-р Акександров се следя основно, но съм му пациентка след процедура. Мисля че не се ангажира за секцио отделно, но не съм сигурна. На ЖК съм при д-р Анжел.

Общи условия

Активация на акаунт