Ето ме и мен нали обещах, че ще съм редовна. Стели заспа и аз използвам намалението
. Дано се оправят билничките дечица, че да са ни живи и здравички е най-важно. А относно темата с педиатрите също съм на мнение, че трябва да им имаш доверие, за това нашата смятам да е сменям. Някой знае ли какво трябва да се направи. Ние нямаме и здравна книжка даже,от нея ли трябва да я търся. Иначе за протокола Стели има вече 2 зъба и е малко сладко зайче. Вече не я кърмя и още не сме почнали кухня, ще изчакам да стане поне на осем месеца. От известно време се научи да се изправя сама в кошарата и вече не може да стои седнала камо ли пък легнала,лази като пощуряла и така. Голямата забава тече, от тук нататък кво ни чака... Целувки на всички от нас със Стела и Карменче другата седмица дано да се видим.

, ако някой знае, моле да ме светне! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104775.0

още се търкаляме!
Надявам се този път да се видим във Варна!
. Знам, че така растат, ама много ми стана мъчно за детенце! Целият ден бях нащрек за някакви последици. Слава богу, май се разминахме този път! 

... И това ли е най-ефтиното, което може да се намери в София?
...Примерно снощи му дойде музата в 1 и аз бях готова да ида по пижама да му се изкажа
... Седяхме и се чудихме 15 минути с мъжото кое е по-добре да викаме полиция или да се разправяме с мирни средства и той човека сам си намали волумето. Все се случва инцидентно - веднъж на 10на дена и не е като да ходиш да му обяснаваш абе имаме бебе айде не свири точно сега.... (Да си призная една вечер оставих малкото да пореве нарочно ама дали е чул кой знае....) Абе бели кахъри са в сравнение с вашите, ама да ви споделя как е и отсам водата 

шЪ поживеем и ще видиме
?! С тея шарки се сбъркахме у наше село 

Нека ни е жива и здрава и все така добричка и обичлива!!!
Равносметката е 3 отдолу и 1 отгоре - горе долу на 5-7 дена зъб вадим
Е, не минава без безсънни нощи рев и носене на ръце непрекъсното ама ще го преживея някак.
покрай поредния зъб и домакинстването - демек за
(супермама) ще се кандидатирам . А пък зъбаткото ме подлага на
и
така че чистосърдечно завиждам на мамите дето ще
и ще сменят малко обстановката а пък и малко бабите ще ги отменят.
/започнаха да го мъчат зъби/от една седмица само реве,а вече два дни поддържа 39гр температура.
Добре поне,че навън стана по хладно
.Като гледам вашите дечица си мислех,че на него ще му се размине високата температура но уви -и той е тръгнал по пътя на кака си и батко си.
и да пиша 

Пожелавам на Краско да се размине с баба Шарка, пък нека си бабосва 

за нас!

С паяка сме неустоиме - не останаха вече листа по бенджамина - хваща го с ръце и го тегли и друса колкото може. Вчера дори успя /най-после/ да събори една саксия от цветалника. Иначе сме си купили преграждаща решетка , ама тати нещо се мотае и още не я е монтирал.
Другото нова е че от легнало положение се хващаме и се изправяме в седнало - това главно в количката и понякога в креватчето. Голямо ми е шило вече - якк е и кипи от енергия момчето - да ми е все такова живо и здраво! 
...щях да съм първенец в тази област. Ама стига ни толкова! Ваш ред е момичета. Айде - няма ли да се престраши някоя от вас за второ бебче 
Пък дано и тази път се разминете с шарката. Ей като ви е погнала тази бабичка - оторване няма ат нея!!!! 
Бълвочите не му харесват особено!