Дебитна сметка на починал

• 18 726
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Аз си мисля един вариант, но подчертавам, че само си го мисля, не знам дали е възможен. Ако братът на авторката е в друг град в България, възможно ли е да се уговорят двамата да посетят офиси на банката в своите градове по едно и също време и "дистанционно" да закрият заедно сметката? Служителите в офисите дали могат да докладват един на друг, че и двете лица - наследници, присъстват?
И каква е идеята след като просто може да се направи пълномощно!

# 31
  • Варна
Да не се плаща за пълномощно 10 - 15 лв и 5 лв за куриерска услуга да се изпрати пълномощното. Авторката ако не беше за 20 лв, просто щеше да погаси еднолично въпросното задължение от -24 лв и нямаше да отваря тема да пита какво да прави.

# 32
Да не се плаща за пълномощно 10 - 15 лв и 5 лв за куриерска услуга да се изпрати пълномощното. Авторката ако не беше за 20 лв, просто щеше да погаси еднолично въпросното задължение от -24 лв и нямаше да отваря тема да пита какво да прави.
Е то до там ако се стигне за едни 20лв.

# 33
  • Vienna
Не разбирам защо след като почине някой наследниците не закриват сметките му. Банката как ще разбере, че човекът е починал? Наследяването не са само права, има си и задължения....
Преди 1 година и 10 месеца е починала жената!

# 34
  • Велико Търново
Не разбирам защо след като почине някой наследниците не закриват сметките му. Банката как ще разбере, че човекът е починал? Наследяването не са само права, има си и задължения....
Преди 1 година и 10 месеца е починала жената!
Защото има доста хора, които не са правно грамотни и не се сещат какво трябва да се направи ☺

Общи условия

Активация на акаунт