Професионални серии за коса - тема 119

• 112 103
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
Явно описанията в двата сайта са различни на маската , ето това е от Златна рибка :
"Възстановява изтощената коса, укрепва косъма, забързва растежа и подхранва в дълбочина. Покрива косата с тънък защитен слой от корена до върха, за да подсили косъма. Маската разплита дължините и оставя копринено усещане.

След 3 месеца употреба, косата е с 4 см. по-дълга.Нанесете на измита коса по дължините и престойте няколко минути. Изплакнете " Wink При всички случаи, ще пробвам.
И аз , и аз .
Юли месец ще си я взема .
Тъкмо да привърша една маска и тази ще заеме мястото и Simple Smile
Ако я вземеш скоро ,ще те помоля да споделиш мнение за тънка коса как ще е  .Принцесата е с плътна ,изрусена и чуплива( къдрава коса )
Страх ме е да не ми дойде тежка .

# 751
Какво мислите за концентрат + бустер на керастаз и колко пъти ползвате 1бр? Благодаря предварително!

# 752
Привет Дами,

Обръщам се към вас за съвет. Косата ми е изключително тънка, винаги е била така, но с малко повече грижи съм подкрепила положението. Досега използвах шампоан и балсам за обем  на Алтерна, от хайверната серия, но нали е хубаво да се сменят продуктите, та съм в проучване.  Бихте ли ми препоръчали нещо?
Вторият ми въпрос е свързан със сайтовете за козметика. В някои от тях, цената е толкова примамлива, че няма как да не се запитам дали продуктите са оригинални. Вие откъде поръчвате?

# 753
  • Стара Загора
От тази новата серия на Керастаз за дълга коса нали има и балсам.Предполагам, че той ще е за по-тънки коси, а маската за по-плътни.Поне аз така си го представям.

# 754
  • София
момичета ,извинявам се,помня че коментирахте ,но не го намирам ??от шампоаните на милкшейк кой се води балансиран ?благодаря .в момента са намалени в арлен .

INTEGRITY е т.нар. хидратираща серия, но при тази марка пълна хидатация няма, защото навсякъде има млечен протеин. Имам шампоана и маската от серията и ги харесвам - косата е много олекотена от тях, но има и обем и плътност.

Магнолия, чакам с огромно нетърпение блога ти, и да знаеш, че много липсваш тук Hug

Благодаря ти, дано успея да го стартирам скоро. Искам първо да напиша 15-20 статии, за да има пълнота и така. За сега съм написала само 8, между които за Експлозиите по кортекса, За грижата за скалпа, За възстановяване след увреждане, за правилната обща грижа и др., както и няколко ревюта на продукти.
Ще гледам и по-често да се включвам тук.

След 3 месеца употреба, косата е с 4 см. по-дълга.Нанесете на измита коса по дължините и престойте няколко минути. Изплакнете " Wink При всички случаи, ще пробвам.

Е, след 3 месеца употреба косата ми така или иначе ще е пораснала 4 сантиметра, с каквото и да я мия.  Smiley
За мен по описание и няколко чужди ревюта, които прочетох силата е в поддържането на дължините, което да намали накъсванията в последните сантиметри и оттам нуждата от скъсяване на косата. Сега, по отношение на серума - може той да действа добре за разтеж, в смисъл да удължава анаген фазата, но каквото и да прави - за мен повечето продукти за скалп на добри марки вършат работа  за грижа за скалпа - най-малкото доставят хранителни вещества и подхранват фоликулите.

# 755
  • au bout du monde
Здравейте, някой ползвал ли е тази термозащита https://www.lookfantastic.com/tigi-bed-head-beach-bound-protecti … 0ml/11256794.html

Търся термзащита за дама с изрусена коса, ползваща маша.

# 756
  • Варна
 Магнолия  Hug прекрасна! Ако знаеш какво ровене съм ровила за тоя блог  Laughing. Говориш за него още преди 3 години. Направила съм си един файл "грижа за косата от Магнолия" с четене на старите теми и ми е като библия  Laughing. Имам ли проблем отварям там за съвет.
 Права си-твоята коса така или иначе ще порасне 4см. моята също,но една късаща се увредена коса не,тъй,че има голяма вероятност много момичета да видят тоя ефект от маската. Ако наистина с това китосване пази дължините от увреждане/за лекуване  newsm78 от Керастаз не го очаквам/ ще е чудесен продукт за дългокоски.
 С нетърпение чакам блога  Hug. Пускай го ще допълваш в движение!

Моята коса в момента пада доста...въпреки всичките грижи.Не бих го нарекла косопад защото последните  6-7 месеца падаха по 5 косъма на миене,а сега падат по двайсетина  newsm78,но на дълга коса изглеждат цяла топка  Cry и ме дразнят. Не съм спирала да ползвам някаква грижа за скалпа. Сега извадих серума на Епруваж от шкафа  Laughing да видим. При мен той е тежката артилерия.

# 757
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmJlYXV0eWV4cGVy … zbXNnMzY1MTE1NTQ=
Някой има ли тази преса да сподели мнение Hug

# 758
  • Варна
 Да имам я имам и упътване за ползване от Магнолия  bouquet Hug в библията  Laughing.  Ползвам я за терапии,за преуош с масла,с еластисайзъра на Кингсли,с някой маски когато не ме мързи много. Има разлика определено.

# 759
Имам и аз пресни впечатления от Екстесионистето. Само че не са особено обективни, защото всъщност в салон ме изми фризьор и ми сложи маска. И терапия ми предложи, но нямах излишно време. Долових някакво сходство в аромата с другите зелени серии - циментови и други за изтощена коса. Мисля, че поне на усещане серията ми действа доста по-приглаждащо, нещо средно между циментовата серия и тази за изглаждане флуидеалисте. Но няма твърдост в никакъв случай. Иначе Керастаз наистина нямат равни в това да замазват положението и то след изсушаване, ефектът наистина беше страхотен. Още удържам положението и няма да купувам засега домашните грижи.

# 760
А някой използвал ли е продуктите на schwarzkof professional за изгоряла коса ако може да сподели мнение Blush

# 761
Аз честно казано се чудя след всички тия маски и продукти със силикони,  макар от време на време да ползвам безсиликонови продукти,  кога ще ме изненада билд ъп-а и дали изобщо.  Малко ме е страх да си призная.  От този месец официално минах бюста като дължина и вчера се подстригах отново (сама), защото видях някакви изневиделица появили се цъфтежи. Не беше много и дължината не я пипах много,  само етажите отпред,  но въпреки това си мисля дали пък не прекалявам с профи продуктите.  Какъв дълбоко почистващ шампоан ползвате?  Аз ползвам всичко от дм,  което е без силикон-в момента са пуснали една серия "дългокоси момичета" за обем, която е страхотна,  но нещо не мисля,  че би премахвала слоевете финиши,  маски,  балсами,  олиа,  които косата приема. Препоръки?

# 762
Аз честно казано се чудя след всички тия маски и продукти със силикони,  макар от време на време да ползвам безсиликонови продукти,  кога ще ме изненада билд ъп-а и дали изобщо.  Малко ме е страх да си призная.  От този месец официално минах бюста като дължина и вчера се подстригах отново (сама), защото видях някакви изневиделица появили се цъфтежи. Не беше много и дължината не я пипах много,  само етажите отпред,  но въпреки това си мисля дали пък не прекалявам с профи продуктите.  Какъв дълбоко почистващ шампоан ползвате?  Аз ползвам всичко от дм,  което е без силикон-в момента са пуснали една серия "дългокоси момичета" за обем, която е страхотна,  но нещо не мисля,  че би премахвала слоевете финиши,  маски,  балсами,  олиа,  които косата приема. Препоръки?
Каква е тази серия за дългокоси момичета от ДМ ?
Използвам ДПШ на Балеа( по нищо не отстъпва на професионалните)

# 763
оффтопик от профи-темата, дпш-то ми в момента е точно на балея Wink

дами, нова тема?

# 764
Дългокосите момичета са серия на две хипи фризьорки Мона и Юлия,  нова е тук в Германия и уж е на фризьорско ниво.  Има интересни предложения. 

Общи условия

Активация на акаунт