Професионални серии за коса - тема 119

• 113 358
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Някой пробвал ли е вече новата серия на Керастаз? bouquet

# 661
Някой пробвал ли е вече новата серия на Керастаз? bouquet
Аз все още не ,но ми е много интересно🙂Аз все още се чудя Керастаз или Макадамия,но може би СКО е Керастаз ще е новата серия.Ако реша да си я взема ще пиша☺

# 662
  • Варна
 И на мен ми е трън в окото  Laughing ама поръчах Ланзите и Олаплекс за капак тъй,че за тоя месец лимита е изчерпан  Laughing. Поне травъл сет да имаха...ама нямат.  Sad.
   Момичета,който иска да пробва Керастаз Рибите и Арлен са пуснали ония сладурски травъл сетчета,които коментирахме преди няколко месеца. От всичко май само Денсифик не съм имала.

Интересна ми е и новата серия на Шу https://www.hqhair.com/elysium.search?search=Shu+Uemura+Ultimate+Reset ако някой я пробва нека сподели.

# 663
Princeske, откъде поръча олаплекс? Simple Smile

# 664
  • Варна
 От английския ибей  Laughing. Въртях суках и накрая след половин година размисъл поръчах. 

Но поръчах мъничко  Laughing 50мл. стъпка 1 и 100мл. стъпка 2.  Вече е натоварен на камиона на Габко и пътува насам тъй,че скоро ще споделя.

# 665
  • София
Момичета, грижата за дължините, която ползвате ежедневно ли я нанасяте или само при миене на косата? Не визирам къдрокоските, които по този начин оформят къдриците си.

# 666
Само при миене на косата.

# 667
  • Варна
 Еми зависи какво разбираш под грижа за дължините  newsm78. При миене нанасям серум за връхчета и върху него термозащита. Сега в жегите след маската слагам само олиото на Ланза нищо друго. На следващата сутрин разнасям помпичка Ланза на връхчетата ако има нужда и така всяка сутрин,но моята коса е дълга и изрусена. Дължините се нуждаят от постоянна грижа.

# 668
  • София
Еми зависи какво разбираш под грижа за дължините  newsm78. При миене нанасям серум за връхчета и върху него термозащита. ...
Имам предвид някакво олио, финиш, балсам без изплакване ...
С моята коса става нещо странно... от около 6 месеца краят на косъма се пречупва  почти под прав ъгъл, това може да се случи на 5 мм от края, а може и на 10 см. Там, където е "пречупен" се усеща като топченце, ако прекараш пръсти по неговата дължина.... Не знам какво й липсва и от какво се нуждае.

# 669
Нуждае се от нежност в сресването, със сигурност от хидратация и евентуално от протеин. Лийв инс всеки ден, особено олио. Зависи от това дали е права или къдрава, при права коса бих слагала смао олио всеки божи ден, евентуално два пъти на ден. Аз както казах съм тежка в употребата на продукти и не искам да задължавам никого с метода си, който в момента работи супер за растеж. Никакви умрели или сухи крайчета. НО! Съм на мнение, че базовата грижа включва наистина всекидневна употреба на продукт без измиване, дори и в малко количество.

За къдриците и вълните трябва тежката артилерия, освен ако не се задоволява човек с пухенки и тук таме някое подобие на вълна. :Д

# 670
  • София
Нуждае се от нежност в сресването, със сигурност от хидратация и евентуално от протеин. Лийв инс всеки ден, особено олио. Зависи от това дали е права или къдрава, при права коса бих слагала смао олио всеки божи ден, евентуално два пъти на ден.
bananadana, изключително нежна съм ... защото нямам в изобилие Grinning използвам дървен гребен и четка с гигантски косъм. Косата ми е права и фина, олио на суха коса при мен е невъзможно да сложа, пълна катастрофа е, само на влажна слагам, като преди това съм сложила  някакъв кремообразен финиш в момента Ми аманте. Ползвам хидратиращи и протеинови, като по- често комбинирам протиенов Ш с хидратираща маска или балсам. Хидратиращи шампоани не позвам-много ми оплитат косата.

# 671
Нуждае се от нежност в сресването, със сигурност от хидратация и евентуално от протеин. Лийв инс всеки ден, особено олио. Зависи от това дали е права или къдрава, при права коса бих слагала смао олио всеки божи ден, евентуално два пъти на ден.
bananadana, изключително нежна съм ... защото нямам в изобилие Grinning използвам дървен гребен и четка с гигантски косъм. Косата ми е права и фина, олио на суха коса при мен е невъзможно да сложа, пълна катастрофа е, само на влажна слагам, като преди това съм сложила  някакъв кремообразен финиш в момента Ми аманте. Ползвам хидратиращи и протеинови, като по- често комбинирам протиенов Ш с хидратираща маска или балсам. Хидратиращи шампоани не позвам-много ми оплитат косата.

Еми значи не знам.  :/ може да ти липсват витамини и косата да не расте здрава и издържлива на препятствия.  Примерно може да ти липсва биотин или да е на хормонална основа щом е тънка.  Или пък ген.  Просто ходи по-често на фризьор и пий витамини през следващите няколко години.  Новият растеж докато стигне крайчетата ще му трябва време. Някои хора не са с ген да пускат дълги коси и им отиват по-къси прически на черта примерно,  които визуално сгъстяват косата. Дълъг боб? Черта до рамото? Освен това боядисваш ли я? Разреди боядисванията.
Ако поддържаш по-къса прическа,  ще можеш по-често да режеш накъсаните или начупените крайчета и тя ще изглежда здрава и по-гъста. 

# 672
А от колко време не са подстригвани краищата?

# 673
  • Somewhere far away
Какъв дървен гребен използвате? че моята се заплита страшно на тила отзад докато спя, пълен ужас и съм се видяла в чудо направо.

# 674
  • Велико Търново
Аз използвам такъв , но само след къпане. За суха коса имам друг, при ежедневното ресане.

Общи условия

Активация на акаунт