Професионални серии за коса - тема 119

• 113 379
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Някой ползвал ли ги е ? Kак са се отразили на косата ви? ШАМПОАН И МАСКА ЗА СУХА КОСА С МЕД И ОВЕС LABEL.M HONEY & OAT

# 691
  • Варна
vici75  не е нужно да миеш предварително всички ползваме финиши. Пробвай и ще се убедиш в ефекта.

# 692
Звучи интересно.
Аз не съм го пробвала.
Може да погледнеш в интернет ревюта за продукта Simple Smile

# 693
  • Варна
Аз да се похваля, след няколко хидратации с джойко Мойсчър маската, пробвах отново 2мин реконструктор и този път ефекта е супер -лъскава, здрава коса без фриз и сухи участъци, нищо общо с предишното ползване на продукта.
Само че тази маска е тежка за 2 ползванета за моята нормална коса. Сега се чудя за траврл сетовете на керастаз - дисциплин или еликсир ултимейт да взема, коя приглажда по-добре според вас нормална, третирана чуплива коса?

# 694
Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е capillan hair care активатор??
Поръчах си го но не ми стана ясно дали се отмива след това или просто нанасям и го оставям?
Понеже пише на словашки използвах преводач, но няма информация дали се отмива...
Прати ли са ми към пратката обяснение за продуктите които съм поръчала и за този пише  че се отмива след 15 мин.  но на опаковката не го пише и за мен сякаш няма логика да се отмива.... Търсих в нета инфо но не открих нищо... Вие сте ми последната надежда Grinning
Прилагам снимка на продукта и това което са ми изпратили като описание.

Пише нанесете,, маската,,  а то не е маска... Както и,, нанесете по цялата дължината,,  което за мен няма логика понеже е активатор на разстежа и би следвало да се нанася само в корена... Чудя се да не са се объркали...
Какво мислите?

# 695
Аз потърсих на английски и ми излезе да се нанесе на подсушена с кърпа коса и да не се отмива. Напиши наименованието в гугъл и ще го видиш. Но лично не съм го ползвала. Нещо бг превода е грешен.

# 696
  • Някъде по Дунава
Поръчах си го но не ми стана ясно дали се отмива след това или просто нанасям и го оставям?
Понеже пише на словашки използвах преводач, но няма информация дали се отмива...
Прати ли са ми към пратката обяснение за продуктите които съм поръчала и за този пише  че се отмива след 15 мин.  но на опаковката не го пише и за мен сякаш няма логика да се отмива.... Търсих в нета инфо но не открих нищо... Вие сте ми последната надежда Grinning

Пише нанесете,, маската,,  а то не е маска... Както и,, нанесете по цялата дължината,,  което за мен няма логика понеже е активатор на разстежа и би следвало да се нанася само в корена... Чудя се да не са се объркали...
Какво мислите?
Можеш ли да снимаш словашкия текст?

# 697
Момичета,  може ли някой да сравни олиото на Керастас с това на Митик оил (което и да е тяхно,  най-добре оригиналното)  по ефективност,  тежест,  мирис? 

За мен Керастас е тежичко олио и това ми харесва.  Митик така ли е също?  Освен това мнооого ще се радвам,  ако споделите и мнение за останалата част от серията Митик-шампоан,  маска,  балсам. 

Харесва ми,  че са евтинки в сравнение с други продукти,  а в момента искам да вложа пари в други работи. 

Между другото новата серия на Керастас за дълга коса наистина ме впечатли-мирисът е много приятен,  имам само балсама.  Прави косата доста хлъзгава и загладена.  Не е много тежък обаче.  Препоръчвам!

# 698
bananadana,
Имам Oleo Relax  и Митик Оил за непокорна коса, което би трябвало да е най-силното им. На мен Митик ми е слабо, усещам го доста силиконово и не ми заглажда връхчетата, Олео Релакс ми харесва повече, омекотява и прибира фриза в някаква степен, по-маслено го усещам. Всичко това с уговорката, че аз съзнателно търся утежняване за укротяване на доста разхвърчани къдрици.
Мириса и на двете е хубав и луксозен, не се задържа дълго по косата.
Bubanka ме подсети за бутилките - единственият плюс за Митик е стъклената бутилка, на Олео Релакс е пластмасова.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 11:17 от Moon Flower

# 699

Какво мислите?
Можеш ли да снимаш словашкия текст?
Заповядай. Не знам дали се вижда добре.

# 700
олео релакс ми е любимо
от класическия митик ойл се отървах бързо - нито резултатът, нито ароматът харесах, само бутилката ми допадна Simple Smile

# 701
Благодаря ви!  Само че аз имах предвид еликсира като олио,  а не релакса Simple Smile нищо де,  явно митика не си заслужава.

# 702
Гледах ревютата на Елексир и Релакс, бяха в превес на Релакс, а и цената на Елексир е почти двойна, та така взех моето решение.

# 703
https://Още веднъж: еликсир срещу митик единствено като сравнение.  На релакса не се точа.  :Д иначе мерси много за инфото,  ще го имам в предвид!
Муун флауър,  как е новата рутина с маските и балсамите,  върши ли работа? Heart

# 704
https://Още веднъж: еликсир срещу митик единствено като сравнение.  На релакса не се точа.  :Д иначе мерси много за инфото,  ще го имам в предвид!
Муун флауър,  как е новата рутина с маските и балсамите,  върши ли работа? Heart

Абсолютен трепач става, много добре са къдрите, даже май късането намаля. То не беше много, но като знам какви пари и време наливам в тая коса, всеки скъсан косъм ми докарва криза Rolling Eyes

Пак благодаря!!!  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт