Обсъждане на имотни обяви 2

• 75 783
  • 791
  •   1
Отговори
# 165
Това винаги ми е било най-странно. Уж продаваш нещо, а питаш евентуалния купувач колко дава, да не се излъжеш да му искаш по-малко. В такива случаи е по-скоро надценена стоката, не подценена.И за брокер не му се дава комисион.
В обявата няма ли цена..?
Много е в час даже, прави се само, но е поне двойна цената на квадрат в момента на бул. Витоша от написаната от вас. Тук някой беше писал, че е продал в края на миналата година там и мисля, към 2К евро/кв, не помня състоянието, но там предлагането и без това е ограничено.

# 166
О, за 1000 евро на Витошка няма да може да купите нищо. Поне двойна е цената там, вече си зависи колко е за ремонт жилището.

# 167
Може да прати свой човек на оглед, да предложи 1000 е/кв. да види какво ще каже собственика, но толкова на кв.е панелка в крайни квартали като Слатина или Дружба в момента за съжаление на купувачите.

# 168
Тройна не двойна е...

# 169
Ами стиснахме си ръцете на 1300 ,колкото и да не ми се вярваше . Ама то и продавача определено не знае къде се намира .

# 170
Ами честито, ама на мен нещо не ми се вярва тая работа. Освен пак повтарям - ап-та да е някаква тотална щета

# 171
Ами стиснахме си ръцете на 1300 ,колкото и да не ми се вярваше . Ама то и продавача определено не знае къде се намира .

Ценета е нереално ниска. Възможно е причината за ниската цена да е лошо състояние на апартамента и/или непознаване на пазара от страна на продавача - дано е това. Но огледайте документите с добър и доверен адвокат.

Успех!

# 172
Ами ако му е наследен и паднал от нищото ще се види от раз със 130-140 хиляди евро, никак не е зле. Проверявайте много добре документите да не излезе някой скрит собственик преди да дадете пари. И поздравления за бързите преговори-така се прави!

# 173
Чак толкова луди не ми се вярва да има.
Питахте ли с какъв документ за собственост разполага?  Нот. Акт, удостоверение за наследници, завещание ...?
Дано е  късмет, но е вероятно да има и нещо друго. Дори баба от краен квартал знае колко струва имота и, камо ли някой от идеалния център на София.

# 174
Апартамента е наследство от родителите му ,поне така ни беше обяснено .Иначе найстина е за основен ремонт ,но въпреки всичко гледахме и други подобни с двойна цена .В понеделник с адвокат и нотариус ,надявам се да са ок нещата .

# 175
Апартамента е наследство от родителите му ,поне така ни беше обяснено .Иначе найстина е за основен ремонт ,но въпреки всичко гледахме и други подобни с двойна цена .В понеделник с адвокат и нотариус ,надявам се да са ок нещата .
Голям късмет, браво!

# 176
.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 13:02 от kati_v

# 177
  • Пловдив
Здравейте. Прегледах набързо темата, но попадам само на коментари за София.
Аз се интересувам от Пловдив.
Основното , на което попадам, са фалшиви обяви. Вие как ги сортирате? Защото аз си губя времето да звъня, а се оказва, че е продаден отдавна, собствениците сега ги няма в страната, току що са го капарирали, но може да ми предложат друг, който няма нищо общо с харесания...и т.н.

# 178
Преди малко повече от половин година и ние с мъжа ми си купихме апартамент с ипотека, разбира се, в София. Първоначално бяхме тръгнали сами да търсим, но се оказа доста трудно. И чрез приятели поне взехме добър брокер - стротелен инженер и тя много ни помогна с банка, с нотариус, документи и др. институции. Мисля, че такава голяма инвестиция е по-скоро рискова или изключение ако е успешна на собствена глава.

# 179
  • София
Интересно, а в Младост-3 до съвета, 25-поликлиника по колко евро  на кв.м вървят жилища в момента?

Общи условия

Активация на акаунт