Обсъждане на имотни обяви 2

• 74 368
  • 791
  •   1
Отговори
# 420
Мерси, момичета! Старата част откъм Ловен парк е, да Simple Smile Дай Боже всеки му да намери своето местенце и да го превърне в свой дом!
Понеже явно си запозната с района. Ще може ли да ми кажеш какво е твоето виждане за района на тази сграда. Цената нека я оставим настрана. Да приемем, че не е 1100, а примерно 900-990 евро м2 в зависимост от етажа и гледките. Би ли си заслужавал имота?

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 13:04 от Анонимен

# 421
Wink И моето най-ситното сме си го направили около първата ни седмица от обитаването на новия ни дом. И ние опитвахме от близо 9-10 месеца, ама то все не ставаше. Моето основно притеснение беше, че живеехме на много тясно, и за 5 човека 2 стаи не стигат, както и да редиш и пренареждаш мебелите и покъщнината. И, явно като се нанесохме в къщата ни, която е отлична за 2 възрастни и 3 по-малки хали, нещата от самосебе си се наредиха.

# 422
Мерси, момичета! Старата част откъм Ловен парк е, да Simple Smile Дай Боже всеки му да намери своето местенце и да го превърне в свой дом!
Понеже явно си запозната с района. Ще може ли да ми кажеш какво е твоето виждане за района на тази сграда. Цената нека я оставим настрана. Да приемем, че не е 1100, а примерно 900-990 евро м2 в зависимост от етажа и гледките. Би ли си заслужавал имота?
С локациите изобщо не съм запозната, да не кажа супер дезориентирана Joy
Ние купихме под 900 евро на кв.м., ще те излъжа, затова не казвам точно число, но 800 и нещо беше, между 850 и 900. Единственото, което ме притеснява е, че панелката е от 73та година. Но баща ми е строителен инженер и ме успокоява винаги, когато го изтъкна. А за гледките, аз от втория етаж виждам Витоша. За мен беше много важно да не си подаваме сол през прозорците, исках въздух и голямо разстояние между сградите. И това е изпълнено. Изобщо съм доволна, но и ние направихме някои компромиси с  детайлите, най-вече ремонти и спомената година на построяване на блока. Заслужава си!

# 423
Котлонът е над пералнята Rolling Eyes
Това дори не го бях забелязала, въпреки висящия абсорбатор. Бях вторачила в липсващата врата на мивката.

# 424
icey, вашата история е с романтичен уклон и със страхотен завършек! Пожелавам ви много щастие в новия дом и най-вече едно здраво и усмихнато бебе! Всичко друго е без значение в тоя живот!

rumka833 и при вас нещата са се наредили на точното място и в правилния момент. Оня отгоре си знае работата!

Много ме хвана яд, като изчезна обявата (на пазара е от месец) и си дадох сметка, че наистина ми харесва, макар,че искам малко по-голям..
То винаги е така. Като го вземе някой друг и ти вече решаваш, че е бил страхотен Simple Smile
Ама нищо не се знае. Може да намериш също толкова разкошен и по-голям, какъвто искаш. Търпение и успех! Flowers Hibiscus

# 425
Здравейте!
Мога да купя двустаен апартамент в Надежда (на кръстовището на
Ломско шосе и Хан Кубрат). Кооперацията сега започва да се строи. Апартамента е около 55м2 - хол 22м2 и спалня 12м2. Как ви се струва мястото - не е ли много шумно и прашно?
Какъв наем мога да очаквам?

# 426
Ние точно само с един имот в Иван Вазов, освежен с нормални дограми и настилки, му взехме сума, с която купихме по-голям апартамент в Надежда/Връбница, останаха доста пари за смея да твърдя добър ремонт и още един апартамент пак в района, който ще се ремонтира по-натам. И пак остават пари. От 2 години пазарът е луд и който има да продава - да не се колебае.

Много харесваме Надежда/Връбница/Свобода, защото родителите са тук и районът е ни е познат и доста зелен. Като разбрахме колко е по-евтино не се колебахме, макар че в Иван Вазов пък мъжа ми е израстнал в същия продаден апартамент.

# 427
без да съм докрай запозната, Надежда и Овча Купел ще се развият много тези 2-3г и смятам, че който купи сега - след 4г ще продаде поне с 20% отгоре(2 приятелски с-ва купиха преди 5г и сравнявам за колко и колко струва сега). За наем - не съм разбирач, но под 500лв не мисля.

# 428
2 приятелски с-ва купиха преди 5г и сравнявам за колко и колко струва сега
Това важи за цяла София. Цените преди 5 години удариха дъното.

# 429
Здравейте!
Мога да купя двустаен апартамент в Надежда (на кръстовището на
Ломско шосе и Хан Кубрат). Кооперацията сега започва да се строи. Апартамента е около 55м2 - хол 22м2 и спалня 12м2. Как ви се струва мястото - не е ли много шумно и прашно?
Какъв наем мога да очаквам?
Доколкото знам, в Надежда/Връбница в момента се строи усилено и ако аз съм наемател и търся в този район, бих си избрала по-вътрешно място, не на булеварда, но все пак на 5-6 мин. разстояние от градски транспорт. Иначе и аз съм на мнение, че тези райони тепърва ще се развиват.

# 430
Не трябва да се забравят цените преди 5 години. Те са ми коректив за всички мои намерения и желания в момента. И аз мисля, че точно на булеварда не е най-доброто място за живеене, пък било и на точно 2мин от метростанцията. Не знам колко място има за растеж на цените, защото в момента са по 800Е/м2 (в Надежда).

# 431
Те инв ман ли бяха по 600, преди това в зоните бяха 600. В един момент ще стигнат 1000-1100 , според мен

# 432
В МанЛи вече са по 1000Е/м2. Ситуацията според мен е абсолютно същата като преди 10 години - общо настроение, че цените ще се качват непрекъснато и всеки купува за да запази поне малко парите си.

# 433
Аз пак ще се повторя, но няма как - като гледате цените на имотите през годините, гледайте и средните нива на заплатите, за да добиете представа за достъпността.

# 434
Сега по-достъпни ли са от колкото през 2008г?
Мисля, че се пропускат неща като много необслужени кредити и липса на преки външни инвестиции.
Цените в другите големи градове на страната са далеч назад от тези в София. Да не говорим за малките градове - там са по 300Е/м2.

Общи условия

Активация на акаунт