Обсъждане на имотни обяви 2

• 74 377
  • 791
  •   1
Отговори
# 405
Честито, много се радвам за успешния изход на начинанието ти. Ще споделиш ли кой е кварталът ако нямаш нищо против?

# 406
Кварталът е Дианабад.
Искам все пак да уточня, че зад романтичния облик, стои много труд и усилия. Ние имахме и начален капитал (мъжът ми де Simple Smile ), родителите ни помогната също. Правили сме постоянно разчети и анализи на финансите си, за да постигнем оптималното. В нашия случай трябваше да се предвидят и пари за ремонти поетапно. Изобщо, добре че е мъжът ми, че аз мога да искам и да отстоявам, но с бумащините той се справи. Финансите заедно решавахме как да контролираме. Избрахме например една идея по-висока лихва, която обаче 5 години няма да ни се променя по договор, което е 1/3 от периода на цялата ипотека.

# 407
Хубав е кварталът, наистина и много зелен. Пожелавам ви щастие и хубави преживявания в новия ви дом.

# 408
Старата част на Дианабад е хубав квартал, поне на мен много ми харесва.
Честито Simple Smile

# 409
Мерси, момичета! Старата част откъм Ловен парк е, да Simple Smile Дай Боже всеки му да намери своето местенце и да го превърне в свой дом!

# 410
Много е хубаво там Simple Smile И за деца е чудесно - разходки, игри Simple Smile

# 411
Ско и icey, много се радвам за вас. Поздравления, че сте намерили, това, което сте търсили. Всеки случай си е много индивидуален. За съжаление, изискванията ми, част от които са наложени от обстоятелствата, са специфични и много малко апартаменти отговарят на тях, а и търся в тесен периметър. Не бързам особено, но знам, че ще се наложи да направя компромис с някои от нещата, които не са ми задължителни. Иначе ще трябва 5-6 години да си почакам. За този конкретно ме притеснява, че е купен преди около 2 години, СС - ремонтиран и обзаведен хората да си живеят в него (личи си, че не е за наематели), а изведнъж го продават без изобщо да е живяно там след ремонта. Но ще го проуча по-щателно и ще видим. Много ме хвана яд, като изчезна обявата (на пазара е от месец) и си дадох сметка, че наистина ми харесва, макар,че искам малко по-голям. Локация, етаж, изложение, гледка (вкл. невъзможност за засенчването й) са почти идеални. Спестяват ми се и всичкото време и нерви по основен ремонт (естествено срещу по-висока цена). В моя случай, това обаче е по-добрият вариант, защото съвсем сама трябва да се оправям с майстори.

# 412
Ами на мен пък апартамент ми продаде семейство, което няма нито една друга собственост на свое име. Странно е на пръв поглед, но хора всякакви, нужди също. За две години много неща може да са се променили и хората да са променили плановете си съответно. Много от тях се блазнят и от благоприятната ситуация в момента на пазара и гледат да продадат на добра цена.

# 413

Таф, много неща може да са ги накарали да продават без да е живяно в апартамента - да се развеждат, да заминават за чужбина, да им трябват пари за бизнес, за лечение... Направо ги питай, няма смисъл от предварителни размишления в тази посока.

# 414
Ема и Милитана са прави в разсъжденията си, а и основните ти показатели ако се покриват, ще се намери начин. С квадратура обаче не знам дали да правиш компромис, тъй като е константна величина. Не спестявай от нотариус и всичко ще е наред, що се отнася до проследяване и разучаване на документацията хронологично.

# 415
Задължително ще си направя всички проверки с адвокат. 

# 416
Извинявам се, ако обявата е пускана, но съм силно впечатлена от луксозната кухня. Shocked
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15132487405902 … k=3q3x1g&f1=1

# 417
  • Blondeville
Да, кухнята е трепач, и изобщо всички мебели са един такъв лукс, че ум да ти зайде 😁

# 418
Котлонът е над пералнята Rolling Eyes

# 419
  • София
Нищо ѝ няма на пералнята, какво като котлоните са над нея? На тези шкафове сигурно просто не са им монтирани вратичките.

Общи условия

Активация на акаунт