Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia, Bulgaria
Много съжалявам за загубата ти Наталия. Много прегръдни, бъди силна Hug

# 76
Оле миличката ми. Изпращам ти възможно най-позитивната си енергия. Наистина колкото и да е трудно опитай се да погледнеш малко по-философски на нещата. Така е трябвало да стане. Някой там така е решил. Представи си ако беше оцеляло недъгаво например... Всичко ще е наред уверявам те, ще си имаш друго бебче. Горе нослето, сила и кураж ти желая:)

# 77
Знам за бебе около 550 г,което е оцелявало,но не само храмовете са важни.Също как са органи,колко са развити,колко време е страдало вътреутробно преди да се роди....Затова аз все казвам,че всичко е Божа работа

За третата фетална,самия Марков ми каза,че и да се запази сегашното положение,нищо не може да се направи.Дори и веднага след раждането.А също,че мозъкът до последно може да дава изненади.Затова се чудех дали да я правя,предвид,че и пътувам от половин България.

# 78
Наталия, много много съжалявам за загубата. Не мога да си представя какво ти е, но изживей емоциите си и продължавай напред, защото те чакат и много хубави моменти.

Освен състоянието на бебето според мен е много важно желанието и професонализма на екипа, който се грижи за бебето, както и неонатологията.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 10:34 от Oh! Carol

# 79
  • Пловдив
Момичета с напредването на седмиците усещам бебко по-рядко, но за сметка на това шутовете са много силни. При вас как е? Да се притеснявам ли?

# 80
Момичета с напредването на седмиците усещам бебко по-рядко, но за сметка на това шутовете са много силни. При вас как е? Да се притеснявам ли?

И аз съм така! Влизам в 24-та седмица и почти не го усещам.
Като се сетя в началото- легнала,права, ходейки, шофирайки , все си ме ритваше. Доста активно бебе беше.
Дали спят повече или пространството в корема е започнало да им тесне нямам идея, дори смятам да питам доктора на 10-ти!

# 81
И при мен май намаляват движенията, но пък са по-силни и разнообразни. Като много ми залипсва изпивам една студена чаша вода, че таткото не ми дава да го ръчкам, и почва да движи.

Има 20% намаление на всичко в Бейби лайф малечко - ако някой има нужда или желание за нещо.

# 82
  • Варна
Аз я усещам от 3 седмици моята мома, днес почвам 24гс.
Усещам я все по-силно и почвам да хващам, че сутрин към 9:30 се буди и вечер между 23:00-00:30 е многооооо активна ! През другото време си ритка но по-нормално.
Вчера си лежах следобяд на ляво и усетих как корема ми почва да се стяга и се завъртях по гръб... гледа той корема ми от едната страна супер изпъкнал Grinning Явно хич не е било контракция, както си помислих, а просто бебка нещо е правила, ама не мога да си обясня какво защото там й е главата и след като ми спадна корема и се изравни главата й продължаваше да бъде там. Аз я усещам или ниско долу или само в дясно. От ляво нищо не усещам и там е по-твърдо за това знам, че там е главичката Grinning

# 83
  • Карнобат
И при мен е така и като не усещам бебко започвам да се притеснявам адски много.Смятам на следващият преглед да попитам доктора дали това е нормално.Наистина в началото повече ме риташе,а сега намаля и даже има моменти когато не го усещам и тогава започвам да се притеснявам адски много.

# 84
  • София
Аз вече започвам да хващам шаблонно поведение - сутрин се будим заедно, или може и той да се е събудил преди мен, ама си кротува и не рита много много, че чак да ме събуди. През деня до и включително обяд е активен, после си подремва малко, вечерно време след вечеря и до 12 почти е дивеене в корема ми, явно все още има достатъчно място да си прави квото иска Grinning Има си дни, и даже вече 3 поредни съботи е по-кротък. Малко рита, по-слабо, обаче в неделята си наваксва за 2 дни напред Grinning Може и аз да си втълпявам, ама съботите явно са за почивка, а неделите за купон. Grinning

# 85
Аз съм 26+3,4г.с и моята бебка е супер гимнастичка. Постоянно е въртене, ритници.
Особено, когато легна по гръб и се започва. Днес бях при АГ-то и го попитах дали е нормално да мърда толкова много и той ми обясни, че започва да и става тясно вътре и просто моята бебка била по-активна. А, относно 3та ФМ И моят АГ каза, че е добре. Виждат се доста неща като при моя случай е важно да се види плацентата. Затова ще ходя след 2 седмици. Hug

# 86
Много съжалявам, Наталия, сърцето ми се сви😢, много е тежко мила, бъди силна, макар че това звучи много кухо....прегръщам те!

# 87
Наталия, ужасно съжалявам за загубата ти, кураж и не се предавай!
Аз искам да ви попитам дали сте правили този тест с обременяване с глюкоза, в коя седмица сте го правили и задължително ли е? Моят доктор нищо не ми каза в момента съм в 24г.с. а следващия ми час при него е след близо месец.

# 88
dolly_ изследването за гестационен диабет в България все още се прави по медицински препоръки. В чужбина е задължително.
Прави се между 24-28 седмица. А причини за да те насочи лекарят могат да бъдат:  по- голямо тегло на бебчо, увеличени околоплодни води, гестационен диабет при предишна бременност, установени нива на висока глюкоза при рутинна ПКК.
Ако нямаш препоръка от АГ да правиш това изследване то не е задължително и би било само за твое спокойствие Simple Smile и понеже не зная от кой град си, ако си от София и решиш да правиш ОГГТ, ти препоръчавам Клиника Надежда.
Ако имаш още въпроси съм насреща!

# 89
Наталия, ужасно съжалявам за загубата ти, кураж и не се предавай!
Аз искам да ви попитам дали сте правили този тест с обременяване с глюкоза, в коя седмица сте го правили и задължително ли е? Моят доктор нищо не ми каза в момента съм в 24г.с. а следващия ми час при него е след близо месец.
Отдавна не съм писала затова ще напиша малко по дълго сега,защото незнам кога ще се включа пак иначе Ви следя.Желая лека бременност на всички и да гушкате и пазите малките човечета.Мила dolly още в началото си правих всевъзможни иследвания до към 20 седмица бях направила всичко,фетална морфология,скрининг,за тромбофолия,за гестационен диабет,и теста с глюкозата всичко,резус фактори....каквото ви дойде наум.Лекарите ми казаха че бебето е супер развива се нормално върви си в нормата,когато постъпих на 6 февруари в Горна Оряховица ме лекуваха с:Дицинон за кръвоспиране,но спа,бузколизин,спазмалгон,аналгин,пускаха ми по две банки всеки божи ден с една камара боклуци.Отидох в Велико Търново там отново ми вливаха една камара неща за 2 месеца ме нашинтиха с 160 инжекции.От там ми казаха че дицинона не бил за бременни и не трябвало да ми го слагат....Идва 1 април който ще помня цял живот😢😢😢От сутринта ми почват болките цял ден ми вливаха от едната и другата ръка системи до вечерта...Скъсах се да ги моля да видят на ултразвук бебето...никой нищо...Тапата ми падна въпреки че ми е първа бременност някак си сама го почуствах едно слузесто като извинявам се че ще го кажа сопол разтегливо кавяво розово.Аз бях с постоянно кръвотечение,но в онзи ден изведнъж спря.Няма и за 30 мин водите ми изтекоха мериха пулса на бебо и беше силен...Смъкнаха ме долу едно момиче го мъчеха за естествено раждане 2 часа и още не беше родило аз бях с 6 см разкритие и трябваше да ме оперират разкрещях се че нещоо става пречуствие ли незнам не мога да ви кажа пулса на бебчо намаля драстично докато го извадят стана 7 и нещо 8 часа някъде беше.Малкия беше син и ми казаха че ако живеел 3 часа ще го пратят за Плевен,а аз ревах молих се да го пратят колкото и да ми струва никой не ме чу...😢😢😢Извикаха майка ми и баща ми да го видят и малко след това му изключили апарата...Аз бяхх не мога да Ви опиша..идва ненатоложката" съжалявам детето ви почина"имах чуството че ще се побъркам.Моя беше в Италия и му казах по телефона към 11 и нещо вечерта на другия ден веднага дойде.Ако не е той ще се срина той е моята упора,а и на всичкото отгоре съм зашита да не ви казвам ужасно.. и от едната страна имам зелено топче което незнам какво е.(На 28 октомври моя имаше рожден ден и го зарадвах,че ще става баща..а на 1 април имаше имен ден и му казах че синът му е починал😢😢😢)Знам че след време ще имаме друго,Но това никога няма да го забравя.Имам една единствена снимка на малчо и колкото и да е синичък не мога да я изтрия сърце не ми дава.Нощем не мога да спя и си представям как го гушкам.Съжалявам че Ви натоворих с моите неща.Почивайте си момичета и се грижете за себе си.Нямам фейсбук закрила съм го но тук ще ви следя от време на време ако може да Ви се радвам.Целувам ви и ви прегръщам и благодаря....!!!

Общи условия

Активация на акаунт