Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 60 008
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Е хайде де. Другата седмица го дават дъждовно, но след това може да измислим нещо.

# 421
  • София
Хайде, за среща и аз съм навита.
На Nova play трябва от телефона. Правя го само като не ме е оставил човека да си го гледам спокойно по ТВ.
Миднайт, браво за хемагниома!
Стефи, дала съм още чушка, батат и карфиол, а от вчера и спанак (Помага за WC спанака). От плодовете започвах с ябълка, после купешка слива, круша, банан. Банана давам суров. Най-много обича като има Слива. Дърпа ми ръката и се кара, ако се забавя!
В сухарите има глутен, нали? Не става за попара с обезсолено сирене още?
Аз минах на 2 ка Аптамил от раз! Но 4 бр на месец не ми стигат! Давам по 210, нищо, че пише 180. С пюретата и кашите ми се струва, че е по-гладно момчето!

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 11:11 от keitihope

# 422
  • София
Кейт има и безглутенови сухари.
Всичко си гледам аз.

# 423
Ами бебата е с шарка. След 10 дни температура, най- после избиха обриви и аз се успокоих... изглежда ми като морбили пък да видим...

# 424
  • София
Хитрушана леко да мине ако е това.

# 425
Другия уикенд го дават в Синоптик слънчево и двата дни, като в неделя да е малко по-топло. За една следобедна Борисова какво ще кажете?

# 426
Аз съм ЗА да се видим. Звучи ми супер в Борисовата.

# 427
  • София
Събота сме на кръщене, но за неделя съм ок, ако се върнем.

# 428
  • Варна
Ужасно варненско време.... изкарах го за малко и му замръзна носа и хоп вечерта вече със сопол. Цяла ампулка витамин ц ли се даваше или половин?

# 429
  • София
Аз няма да мога неделя. Мен през седмицата ме устройва повече. Иначе трябва да водя и двете деца.
Ако решите сега това е положено начало понататък пак повече.Simple Smile

# 430
  • София
Аз и за пред седмицата съм ок в общия случай.
Ангела, аз цяла ампулка давах.

# 431
  • София
Ето я принцеса Абрикотин:Рядък случай  на усмивка

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 08:45 от midnightStar

# 432
И аз съм съгласна за през седмицата. Даже още по-добре, че ще има по-малко хора.

# 433
Олеле Хиърушанле стискам палци, дано всичко е наред. Тамъм ще кажеш как е минала морбили на толкова малко бебе...

# 434
  • Бурса
Миднайт даже ти се плези сладурката за нещо ако питаш мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Хитрушана оле 10 дни с температура, сигурно си издивяла. Дано леко минава! При нас и каката не е карала шарка, та ще видим кога ще ни дойде и това на главата Persevere

Общи условия

Активация на акаунт