Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 60 014
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Ангела, аз също съм в твоя отбор :Д Правим упражнения, има тонус, аз ако я подбутна прави всичко, но сама седи само разплюканаи се хили. Деца.

# 646
Малдини, точно така е. Малкия се върти от гръб по корем, но ръчичката му остава под тялото и не знае какво да я прави, днес сефте си я изкара сам. А е почти на 7 месеца вече.
От корем по гръб не се обръща поради простата причина, че по корем не го слагам. Не обича и на втората секунда започва да мрънка и да се сърди, съответно не го оставям така.
Иначе от около две седмици спи основно на една страна, на лявата.

# 647
То се оказа, че "мързелите" са доста. Анди се обръща, ама само по няколко пъти на ден. Не му е много интересно.

За сметка на това може половин час да зяпа етикетите на играчките. Толкоз е съсредоточен, все едно успява да прочете нещо.

# 648
Моят чак сега започна що годе да седи седнал.На 7 месеца.В къщи го разхождам из стаите в лятната количка.Купихме и стол за хранене.За два дни почти по цял ден е или в количката седнал или в стола за хранене.Вързвам го,че да мога да си върша спокойно работата вкъщи. Grinning И така взе че му заякна гърба,доста се стабилизира.

# 649
Лори се върти от Великден доста активно от гръб по корем и прави всякакви пози. Намирам я перпендикулярно на първоначалната и поза. От корем по гръб по-рядко. Пробва да лази, избутва се напред и забива глава и се сърди. Ужас, не се спира. Може да миряса само, ако гледа анимираните песнички в Ютуб. Не я оставям по корем, че повръща. Трябва да минат поне 2 часа от както съм я нахранила, за да и дам да се върти.
За обличането още в началото ползвам гащеризони и ромпъри за спане, да и е удобно. Обичам да я обличам и си я глася.
За захранванято от 1 месец е с пюрета и имам само 3 заместени хранения, от които 2 са от тази седмица. След 1 час прави моето момиче 6 месеца!

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 08:18 от TsvetelinaP

# 650
  • София
Ох много пишете.

Аз преобличам сутрин, за да отбележим началото на деня и вечер след баня. През нощта основно спи с боди с къс ръкав и ромпър.

Върти се отскоро и на двете страни. И малкия е в клуба на мързеливите, но е философ и по цял ден не спира със сричките.

Има 2 заместени хранения - обяд 12.30-13 00 и следобедна закуска около 16ч.

# 651
Моя се върти много отдавна. Обаче сега покрай плуването забелязвам , че по- малко рита с левият си крак. Но Рехабилитаторката го кара да го включва .
Много крещи напоследък , някакво чудо е.два дни се счупихме от разходки тримата. Водихме го на екомузей с животни. Откачи. А кучетата ги обожава..

# 652
Колкото по-малко се върти бебето,толкова по-добре за майката.Моят се върти от 4 месец и от тогава нямам грам спокойствие.Кошарата ревдовно я намирам развършана,сякаш борба е имало вътре.Започна да дърпа обиколниците и няколко пъти вече се удря в дъските.На спалнята не мога да го оставя  за секунда.Голямо диване е.Добре ми беше едно време като беше малко бебе.Можех да го оставя на леглото и да го заваря в същата поза,в която съм го оставила.А като проходи ще стане наистина интересно.

# 653
И Богомил овършава всичко в кошарата. Всяка връзка е раздърпана и осмукана на обиколниците Сега заспива като гушка обиколниците. Не мога да ги махна, защото иначе си удря главата. Скоро мисля да смъкна нивото на кошарата. Не се изправя, но знам ли го. Всеки ден нови неща измисля..
Не знам вашите деца дали са така, но Бо издава едни звуци, точно като Дарт Вейдър. Поема си въздух много смешно. Така изразява радостта си, но после кашля като съдран...

# 654
  • София
Миналата седмица го оставих в кошарата, за да пасирам пюрето и го намерих как се е хванал за решетките, преметнал единия крак и се напъва да се прекатури. Не е нужно да казвам, че още същата вечер ММ свали нивото. Пък и той от известно време се изправя във ваничката докато го къпем и подозирам, че е въпрос на време да се изправи и от легнало положение.

# 655
И аз мисля скоро да смъкнем нивото на кошарата,но незнам дали няма да ми трудно да го оставям вътре.Нашата е трансформираща и ми идва висока и дълбока.
Нашият не се изправя на крака,но се опитва да прави кълбо и като застане по очи и вдигне дупето нагоре,стърчи над кошарата.Вече ме е страх да не падне.

# 656
  • София
И нашата кошара е трансформираща. Първото слагане на спящото зверче само беше неуспешно, вече свикнах.

# 657
Момичета, ние сме навън по цял ден, от 9 до 18ч. (Живея на 3 мин от парка и само на обяд се прибираме да хапнем, wc и айде пак навън). Спи 3х 40 мин, понякога сутрин и повече. Но съм постоянно в движение, защото ако се спра и се събужда. Следобед сме на полянка с одеяло и той се търкаля, играе си много, забавлява се с всичко наоколо. Вкъщи е ужасно задушно е не се търпи.
Още от съвсем малък вечер му слагам пижама, през деня е с други дрехи. От няколко дни спи по боди с къс ръкав и ританки, но той не търпи никакви завивки, иначе бих го оставила само по боди.
Вече иска да е само седнал и днес много опасно се набра в кошарата, та и ние ще сваляме нивото днес.
Новото е пищенето. Откри, че го може много добре и сега си упражнява гласа постоянно мужду дайдайдай и тататата.
Лятната почивка е планирана, спрях се на слънцезащитен на Биодерма. Вчера му порозовяха бузките, но още не съм го мазала.
Утре консултация и последните ваксини, дано🤞

# 658
На нас в края на седмицата ни предстои да сложим противохепатитната ваксина. Живи и здрави, другия месец предстои проба Манту и после чак на годинка ще се бодем. Момичета, вашите бебета вече провериха ли ги за белег от БЦЖ?

# 659
Нас още не са, но и не са споменавали - ще ги подсетя, ако ще и да се мръщят.

Общи условия

Активация на акаунт