Викаш просто клипче.
Има още един тон такива клипчета. И това е реалността, а не от филм. Нали правиш разлика.Ако не правиш, много лошо, ама много.
Тези клипчета много добре показват какво е обществото. И след протестите, тези гадове се правят на мазни и добрички.
Къде е бил баща ти не ме интересува.
А такива места в арабския свят много.
Да, на протести емоциите взимат връх. Ама баш такива ли реакции трябва да има.
Къде в цивилизования свят при протести има такиви неща?
Впрочем така както си пътуваш и комуникираш с прекрасните араби, не ти ли е хрумвало, че можеш уж да се запознаеш с някой симпатяга, а той да е участвал в групово изнасилване.
Обичай си ги тия араби, кой те спира. Ама ние трева не пасем. Така че номерата ти да ги обрисуваш като най-готините хора не минават. Нито пък жалките опити на останалите араболюбки.
Желая приятна вечер

Наистина ли вярвате, че тези жени ги шамаросват ежедневно, не ги зачитат в семействата им и живеят нещастни?!? Много сте далече от истината. Ама много! Имам мнооого тесен поглед върху живота им. Нормални семейства, живеещи с няколко идеи по-добър стандарт на живот /то 90% извън БГ живота е с по-висок стандарт/. Относно абаи, бурки, хиджаби и т.н. - в религиозните семейства тези момичета израстват с възпитанието, че това е част от вярата им и самите те нямат търпение за първата си менструация, за да се забулят т.е. да афишират, че вече са жени. Та не е насилствено, колкото и да не го одобряваме. Аз например не харесвам прекалено къси поли, не се чувствам комфортно и не ги нося, ако ме разбирате. В никакъв случай не се явявам защитник на арабите, но да се изпишат тонове простотии, които не отговарят на истината..... Че има мърши в стадото, така е, като навсякъде. За Саудитска Арабия няма две мнения по въпроса. Шерията е еднакво зло и за мъже и за жени.