Търся електронна книга - тема 21

• 166 385
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Ама си трябва технологично време някой да си я купи, да я прочете, да намери време да я сканира и да реши да я сподели....

# 436
Здравейте, търся Винаги двамата на Никълъс Спаркс.

# 437
Много ми е странно, търсите все книги, излезли преди месец-два. Специално кралството я издадоха на 30.06.2018.
Не всеки има възможност да отделя редовно пари за прясно издадени книги на хартия, а иска да я прочете, особено, ако е поредица, която следи и не иска да чака. Или я иска преведена, ако езикът му е чужд и не става да си  купи в електронен вариант оригинала. Или не го бива в изтръшкването на тракери. Или е на принципа "авантата е чиста печалба".

Е то това е ясно и никой не го оспорва, но не може веднага като излезе книга и до няколко дена или месец да я има разпространена на черно.

# 438
  • София
Здравейте, търся ''Принцът на мъглата''-Карлос Руиз Сафон. Ако някой я има в електронен вариант ще се радвам да ми я изпрати.

Здравейте, ще съм много благодарна ако някой изпрати и на мен "Принцът на мъглата"

jessy_jessy@abv.bg

# 439
Здравейте,някой може ли да изпрати Безмилостен крал и Непокорна кралица на Мегън Марч? Благодаря Blush

Здравейте, ако може и на мен .

# 440
Здравейте, търся Последната миля  Дейвид Балдачи?

# 441
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте, ще съм много благодарна ако някой изпрати и на мен "Принцът на мъглата"

jessy_jessy@abv.bg

Изпратих.  Simple Smile

# 442
  • Варна

jessy_jessy@abv.bg

Изпратих.  Simple Smile

Мога ли да помоля и на мен Simple Smile
vesist@yahoo.com
Благодаря

# 443
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мога ли да помоля и на мен Simple Smile
vesist@yahoo.com
Благодаря
Готово.  Simple Smile

# 444
Много ми е странно, търсите все книги, излезли преди месец-два. Специално кралството я издадоха на 30.06.2018.
Не всеки има възможност да отделя редовно пари за прясно издадени книги на хартия, а иска да я прочете, особено, ако е поредица, която следи и не иска да чака. Или я иска преведена, ако езикът му е чужд и не става да си  купи в електронен вариант оригинала. Или не го бива в изтръшкването на тракери. Или е на принципа "авантата е чиста печалба".

Е то това е ясно и никой не го оспорва, но не може веднага като излезе книга и до няколко дена или месец да я има разпространена на черно.

В rulit има книги издадени дори по-рано. По принцип аз предпочитам да си купувам книгите на хартиен носител, но поредица от 5 книги, всяка по 20 лева ми идва скъпо.

# 445
Здравейте,дали мога да намеря ел.вариант на Ако ти знаеше -Елчин Сафарли
mihluzova@gmail.com
Благодаря, предварително!

# 446
Здравейте,дали мога да намеря ел.вариант на Ако ти знаеше -Елчин Сафарли
mihluzova@gmail.com
Благодаря, предварително!

Ако някой я има, бих я помолила и аз.
Както и "Ти ми беше обещан", пак на Елчин.

Скрит текст:

# 447
Здравейте,някой може ли да изпрати Безмилостен крал и Непокорна кралица на Мегън Марч? Благодаря Blush
Здравейте,имате ли книгата?Моля,изпратете ми я на bojidarastefanova10@abv.bg ,ако я имате

# 448
Здравейте,имате ли книгата?Моля,изпратете ми я на bojidarastefanova10@abv.bg ,ако я имате

За съжаление и аз все още я нямам.

# 449
"Безмилостен крал" я има в Rulit.me.

Общи условия

Активация на акаунт