Търся електронна книга - тема 21

• 167 208
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
Търся електронен вариант на книгата Пегас на Даниел Стийл.
meg_5@abv.bg

Благодаря

# 421
Здравейте
Търся коя и да е книга на Сомоса(без "Клара и сянката).Не знам дали ги има в електронен вариант,но все пак да попитам....
snespa_vratsa@abv.bg

Благодаря предварително!

СТРЪВ

ЗИГ-ЗАГ

# 422
Някой има ли и може ли да прати на пощата "Вълци" и " Доведете труповете" на Хилъри Мантел?
evanescence33@abv.bg

# 423
Някой има ли Момиче от календара - октомври, ноември и декември

# 424
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Търся в електронен вариант "Всички цветя на Шанхай".

# 425
  • София
Здравейте,търся в ел.вариант книгата -Отговорът - Алън и Барбара Пийз
Благодаря предварително.

# 426
Здравейте, търся книгите "Индия-рецепта за любов" на Руби Милър и "Пий ,залагай и чукай" на Андрю Готлиб в epub или mobi формат.
 mladenovtea16@gmail.com
Благодаря предварително !

# 427
  • ту тук, ту там
Здравейте!
Има ли някой "Прелест" на М. Мацантини? Потърсих в основните сайтове за споделяне на електронни книги, но не я открих. МБ не ми върши работа (ако я има там), защото ми трябва да си я сваля на телефона.

# 428
Здравейте!
Има ли някой "Прелест" на М. Мацантини? Потърсих в основните сайтове за споделяне на електронни книги, но не я открих. МБ не ми върши работа (ако я има там), защото ми трябва да си я сваля на телефона.

дайте e-mail, имам я в .pdf, .mobi и .epub

# 429
  • ту тук, ту там
Пратих на ЛС! Благодаря! 😊

# 430
Здравейте
Може ли активен линк за ”Мило палаво момче” и ”Лошо палаво момче” на Кристина Лорен
Благодаря предварително!😊

# 431
Здравейте! Търся на PDF формат книгата " Пропукано кралство" от поредицата "Семейство Роял" на Ерин Уот. Благодаря предварително!  ivanovae23@abv.bg

# 432
Здравейте!! И аз се присъединявам към молбата за книга 5 от поредицата Семейство Роял- Пропуканото кралство. Много моля ,ако някой я има да ми я изпрати на atanasova.vanya@gmail.com. Благодаря предварително!

# 433
Много ми е странно, търсите все книги, излезли преди месец-два. Специално кралството я издадоха на 30.06.2018.

# 434
Много ми е странно, търсите все книги, излезли преди месец-два. Специално кралството я издадоха на 30.06.2018.
Не всеки има възможност да отделя редовно пари за прясно издадени книги на хартия, а иска да я прочете, особено, ако е поредица, която следи и не иска да чака. Или я иска преведена, ако езикът му е чужд и не става да си  купи в електронен вариант оригинала. Или не го бива в изтръшкването на тракери. Или е на принципа "авантата е чиста печалба".

Общи условия

Активация на акаунт