Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 618
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден, Адам!

Много усмивки и щастливо детство!

# 211
Маги, поздравления за професионалния успех.Това е голямо постижение, все така да успяваш.
Баби, съчувствам ти, дано се преборите бързо с вируса.
Аз тръпна в очакване да видя малкото  момченце.Вече наближава денят да го гушна.Дано всичко е наред.

# 212
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден, Адам! Желаем ти много късмет!

Момичета, изчетох всичко пропуснато и разгледах снимките на всички сладки дечица, но нямам вече силички да пиша. Утре ще ходите ли на протеста? Аз - да, но дано не вали.

Вили, с удоволстивие ще се запозная с теб. Ели, ти също като дойдеш в Пловдив да не пропуснеш да  се обадиш.
Добре дошла на Галя2!
maggie, браво за успеха!
Сиси, Роси е голяма колоездачка!
Мъжът ми има следния план за море: ще ходим ние 4-та + свекърва ми за 1 седмица. За ядене мисля пюрета + АМ + каши.
За срещата - може и да дойда без мъжа ми, но това не мисля, че е проблем.
Уж нямаше да пиша, пък то какво стана. Хайде, до утре - 1-ви юни!

# 213
  • София
Пак почнаха зъбите и не се живее,някакъв ад е просто.

Не си само ти,споко!Ти си пред самоубийство,а на мен ми идва да се хвърля отнякъде!То не са писъци,то не са чудесии!Навън пищи като заклана,а си спрял количката.Не ще в количката,не ще на ръце и тя не знае какво иска,ама айде...В къщи трябва само да лази и да вършее,а кой да свърши домакинската работа?В колата пак пищи,ако караш по-бавно или спреш на светофар. Според баща и е от зъби,май два горни едновременно и излизат,но според мен си е просто характер!Ама нали знаете за силната връзка между баща и дъщеря!Та такива ми ти работи оплаках се от дъщеря си не ми стана по-леко,но в такива моменти си мечтая да живея с някоя баба!

# 214
  • София
Мен пък сега ме насметоха, че хаеча много пари  Rolling Eyes

# 215
  • София
Мен пък сега ме насметоха, че хаеча много пари  Rolling Eyes
Кой бе Хотче?Всъщност що ли те питам?Ти обясни,че жените сме така!

# 216
  • София
Това "насмитане" ми напомня за Малкия Никола и за епизода с Татко на пазар. Култова книжка, дано сте и фенове.

Имате целувки от Мона, като и се обадих купона беше пълен, въпреки че децата май каза, че са само пет, до тогава Адам беше получил четири камиона.

Меги, поздравления за успеха. Наистина постиженията на децата са най-голямата награда за труда ти. Вси такива успехи да постигат учениците ти ти желая.

Али, навънка като сте само в количката ли я държиш Мелата? Дано бързо да и излязат зъбаците, както и тези на Бобсъна. Дивайла вече има 2 отгоре плюс тези отдолу, много са смешни и криви. Пораснала е 4 см и е качила към 320 грама, писах ли , че в същност няма рубеола?

Със Стоян минахме на опцията да се правим на заспали, а диването обикаля стаята и креватите докато заспи, но лошото е, че в края се оказва, че и тримата спим. Преди малко се събудих, много оопако ми е сега, направо май ще си легна. Дори не сме вечеряли, а цяла вечер се боря с един октопод. Лека нощ.

# 217
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕЦА! ... И НА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ДЕЦА СЪЩО!

# 218
  • No Line On The Horizon
Честит 1-ви юни на малки и големи!

Честит 1-ви рожден ден на Марк и на Мартин! Желаем ви много щастие, здраве и късмет и незабравимо детство!

Хайде, аз отивам да будя домочадието и да отивам на протеста. Малко хладно ми се струва. Дано да се оправи времето днес за празника, за да могат децата добре да се порадват и наиграят.

# 219
                 ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!

Честито и на рожденниците МАРК и МАРТИ!!!

# 220
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!
Да бъдат здрави, весели, неуморни в игрите.Да имат най-търпеливите и добри мами!
[/color]

Али, опитай се да си спокойна.Моята внучка, когато беше на една годинка правеше същото, без да има здравословни проблеми. И до сега, вече е на четири години и половина проявява характер, но трябва да се издържи.Четох, че е присъщо за деца с висок коефициент на интелигентност.Ще се успокояваме с това и да се надяваме да е вярно.  

# 221
Добро утро!

Аз още кафенце не съм си направила, обаче съм тук Mr. Green
Честит празник на малки големи дечица и на себе си също честитя, а и на вас - също!

Пожелавам на всички да се весели, здрави и много щастливи, да се забавляват много, много!

Та, аз се бях наконтила за протеста, обаче няма да ме огрее - взеха ми колата, а в това време ме е страх така да се помъкна чак до центъра с Калина и количка!!! Така исках да присъствам, ама не е късно, може да си променя намерението!
Но, Naughty ДУХОМ, съм с протестиращите  - що народ изръгах да прочетат декларацията и да се подпишат...............

А, ние и рожденници имаме Laughing

Честит рожден ден на Марк! Честит рожден ден на Мартин!

Пожелавам им да растат заобиколени от много любов, да са здравички и весели, да тичат и се смеят непрекъснато и да се мноооого щастливи!

# 222
Честит РОжден ден на Марти и Марк - много здраве, щастие и безгрижни детски игри. Много целувки в този прекрасен ден, а за мама и тати поздравления за прекрасните дечица.
Честит първи юни на млаките сладуранчета - нека усмивката никога не слиза от прекрасните им нежни личица.
Сега отивам да будя нашата кокона и да се оправяме да излизаме. Целувки на всички дечица.

# 223
Честит празник, на всички дечица !!!

Честит Рожден Ден на Марк и Мартин, здраве, много усмивки, щастие и късмет!

# 224
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ И МАРК! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВИ!!!

Момичета, благодаря ви много за всички хубави честитки!
Тъпкано да ви се връщат  Laughing
Не можах да се включа с виртуална почерпка, но деня беше доста напрегнат, а вечерта нямах сили. Бети ви е казала- имаме си 4 камиона и една кола Mr. Green Бет, мерси за обаждането, много ме трогна Heart Eyes
Пускам снимчици, а после още:

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 08:54 от mona

Общи условия

Активация на акаунт