Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 441
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Ах, че сте хубавиииии  Hug

# 226
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЦА!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ПАЛАВИ И УМНИ!! МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪТКИ ОТ МЕН И ЗАРА НА ВСИчКИ ДЕЧИЦА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК! БЪДИ ЗДРАВ И УСМИХНАТ, РАДВАЙ МАМА И Я СЛУШКАЙ!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И УСМИХНАТ!

Елфщи, много готско оформление отпред!!!

Мона страхотно сте си изкарали! Ади е гооооолям сладур (като майка си)!! И тората си я бива. Heart Eyes

# 227
  • София
Честит птазник на всички малчугани! Да са ни живи и здрави , много щастливи, и игриви!Искам да ви разкажа каква хубава изненада ни направи вчера нашето голямо момиче.
Имаха тържество в градината.  Цяла сутрин детето ми казва, че трябва да облечем най-красивата рокля, а аз си мисля, че и тя така си е решила. Разпитвам я аз за празненството, ще пеят ли, ще играят ли, а тя вдига рамена и ми казва " Ми незнам, какво ще ни е тържеството, ще има артисти"
Отиваме ние да гледаме! Започва празника, излиза моята дъщеря и открива купоне със стихотворение и песен

Представи се страхорно! Не сме се учили вкъщи, не сме репетирали, дори не сме подозирали ,  че се готви за нещо!
С баща и се просълзихме! Само Тя от1ва гтупа излезе на сцена! Всички после ме поздравяваха, а аз няма никакви заслуги.
Благодаеихме на учителките, но с татето се пръскахме по шевоете от гордост! Laughing

когато я попитах защо не ми е казала, че ще участва в програмата тя ми каза" Исках да те изнендам мамо"

Колоко е хубаво да си родител! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 09:30 от Ybag

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
НА
МАРК И НА МАРТИН!

разберете се кое за кого е!  Wink

# 229
  • София
  uraЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДЕЧИЦА!  Tada

newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МАРК И МАРТИ! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ!    bigdance2

Мона, браво  Hug Много хубаво сте си изкарали, направо греете от щастие на снимките  Grinning Да пуснеш още! И като се поотърсиш от еуфорията да разкажеш как мина всичко. Много сте хубави!

Маги, браво   bouquet Дано още много дечица те зарадват с постиженията си!

Ибаг, голяма изненада, много миличко  Heart Eyes

# 230
 baloniЧестит първи юни на малките и големи дечица baloni

smile3525 Честит рожден ден на Марк!  Two Hearts Честит рожден ден на Марти! smile3525

# 231
Честит 1ви юни на малките, големите и още по-големите момичета и момчета!Здраве и щастие ви пожелаваме! Весел празник, озарен от хиляди усмивки

Честит първи рожден ден на Марти и Марк! Растете здрави, силни и умни!

Момичета, благодаря ви за пожеланията и съпреживяването на радостта ми!  bouquet
 Мона, от снимките ви лъха щастие...пожелавам ви да е все така! Simple Smile
Ибаг, много мило.Нека винаги ви радва и прави горди Simple Smile
Али, приеми го за нормално и се опитай да й отвличаш вниманието с различни интересни неща.Така ще постигнете ползи и тясна връзка.Аз така действам.Моята София беше и продължава да е така! Моделирам, но не се опитвам да променям, защото не зная кое е за добре и кое за зле. Сега много се радвам, че дъщеря ми е силно емоционална, духовита и забавна!:hug:

# 232
Mona имаш си прекрасно синче - много сте сладки и сте си изкарали прекрасно. Чакаме още снимки ако имаш възможност.
Ybag страхотна изненада  bowuu ви е спретнала щерката - поздравления  Laughing Hug

# 233
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕЦА  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИ! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДИВИ newsm08

# 234
  • София
          hbday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИН! hbday

Да растат здрави,усмихнати и щастливи!

# 235
Мона, изглеждате страхотно!  Hug

# 236
  • някъде ... тук ...
Мона, гледам, че и при вас купона е бил на ниво  Sunglasses Много сте щастливи на снимките Simple Smile
Адам е с 4 камиона, а Гого се сдоби с 5 комплекта блузка+къси панталонки Mr. Green

# 237
# 238
  • София
Мона, копвам ти нещо отпреди почти една година  Wink

18  петък, 17 юни 2005, 18:19
"Здравейте мамчета!
Много ми е мъчно, че няма да мога да се включвам в тази хубава темичка и да си споделяме тревогите и радостите покрай бебчовците Crying or Very sadНяма да имам Нет 2 месеца,защото няма да съм в София и страшно ще ми липсвате Hug Love
Ние вчера бяхме на консултация и докторката много ни похвали-хубава кожа,2 см по-дълги и 300г отгоре/каза че 150г на седмица е нормално,а ние сме на 2 седмици/.Но все пак ме посъветва да започна да кърмя от двете гърди и сега хамалогията е тотална,защото следва и цедене след това от двете гърди и то отиде 1 1/2ч хранене ooooh!
Иначе нашето пъпче падна на 6-я ден и си го къпем спокойно вече /майка ми е по тая част,ние с таткото се изявихме една вечер и и показахме, че можем-стига толкова... Wink/.Сега пак си го почистваме и му слагаме пудричка.Мажеме се обилно с преварен зехтин и съм много доволна.
Детенце е спокойно, даже вече си има от 3-4 дни режим-храним се в 10-11 спинкаме до 2,пак се храним и после до 7ч.Е,още помрънкваме към 5ч за ядене,ама слабо и с малко водица заспива.
От 3 дни вече се разхождаме,даже днес май попрекалихме, че бях решила да му купувам дрехи и трамбовахме пеш 2 часа из жегите,ама той го понесе стоически.
Хайде да не се отнасям в писане...
Много  Love и ще ми липсвате!!!"

# 239
Благодаря на всички за пожеланията!!!!
Трогнат съм!!!

Точно преди 1 година, на 1 юни, в 09,53 ч. се роди най-голямото ми щастие. Оттогава животът ми не е същият. Не съм същият и аз. Чувствам се щастлив, изпълнен с гордост баща на "мъж". Не че и преди не съм бил щастлив, но от този момент нещо в мен ме кара да бъда усмихнат , ведър, сърцето ми тупти по силно и кръвта ми ври...... Знам, всички сте изпитали подобно нещо...... Доста чакахме това дете.... , а и самото чакане  пред родилната зала на Окръжна болница - Пловдив бе тягостно и дълго, но изпълнено с надежда.......Но си заслужаваше!!! В 10.10 ч. от залата изкараха едно малко бяло слънчево съкровище.... Този момент не бих забравил никога... Първият поглед, първото докосване (колкото иклиширано да звучи)... Баща и син... Това е невероятно....

Благодаря отново на всички...

Общи условия

Активация на акаунт