Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 441
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИН! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
Мона много сте сладки!
Момичета тотално съм се сдухала! Да ви кажа днес какво ми се случи. Днес преди да отида на работа минах през пощата да  платя телефона и да пусна едно писмо, бях с колата. Отивам после в офиса и мъжа иска ключа за колата и аз му го давам и след 2-3 минути ми звъни да пита къде е колата и аз в този момент се усещам, че колата е пред пощата, а аз до офиса съм дошла пеша. Е кажете не съм ли пълно куко ooooh!

# 241
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИН! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
Да са здрави и палави,да радват мама,тати ,баби и дядовци!!!

# 242
  • Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!
ДА ИМАТ НАЙ-БЕЗГРИЖНОТО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДА РАДВАТ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!
  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС СТАВАТ НА 1 ГОДИНКА!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!
    bouquet

ЧЕСТИТО на патерици И НА ТЕЗИ ЮНАЧЕТА, КОИТО ВЕЧЕ СА НАВЪРШИЛИ ГОДИНКАТА!
ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЩАСТЛИВИ и БЕЗГРИЖНИ ГОДИНИ![/b][/size][/color]     bouquet

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИ!!!
Радостно детство Ви желая милички.
Мона, от снимките лъха щастие и безмерна любов.  HugЦелувки на Адам по дупенцето Wink

Мили Дечица, честит празник. Вие ни правите най-щастливите родители на света. Бъдете здрави, растете умни и безгрижни.

# 244
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден на Марка и Марти!Мили деца бъдете винаги здрави и усмихнати! newsm59
Честит празник на всички деца!
Мона страхотни снимки.А за малкият синеочко нямам думи Heart Eyes!А тортата май е любимата ми плодова пита от Неделя. Rolling Eyes Laughing
Ybag, много хубаво си го написала.Да са ти живи и здрави дечицата!  bouquet
И аз вече разпартих поканите за рожденият ден и очакваме големият ден Grinning

# 245
ООО Кеми защо не се появяваш по-често бе жена. Кажи какво прави малкия сладур? Виждам много е пораснал, кажи как сте!

# 246
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИ, РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, СИЛНИ, УМНИ И КРАСИВИ ДЕЦА! БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ И НЕКА ДЕТСТВОТО ВИ Е ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!  newsm59   ura  nbirthday
На техните родители, много да им се радват и да са ви живи и здрави!   bouquet
На всички дечица честит 1-ви юни, нека да са ни живи и здрави, много усмихнати!  love001
Мона, Ади е много сладък и толкова весел, все едно е усетил, че е най-важният в този ден. Да са му честити подаръците със здраве да си ги кара.
Хамелионче, как е Марина, много целувки от нас.
Целувки от нас на всички празнуващи дечица  Heart Eyes

# 247
  • Петрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И НА МАРТИН! newsm59 nbirthday Tada

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,както и на родителите им!

# 248

Честит 1-ви юни на всички наши дечица. Нека само радост да ниносят!

Честит първи рожден ден на Марк и Марти! Нека растат весели и безгрижни. Много хубави емоции на родителите им!

Ybag, разплака ме. Пожелавам ви да имате още такива приятни изненади!

# 249
Оооо, Хотче, къде ме настъпваш бе жена...Мисля, че ако се върна на тези теми ще е ред сълзи, ред сополи...Ама май няма да е лошо, че да понапиша липсващото в дневника на Ади.
Мерси, миличка Hug
Да ти кажа сега, защото ти ме пита:
Дечицата ни бяха на различни възрасти- 7м, Ади, 1г 2, 2г 8м и 3 и нещо. Всеки се занимаваше с нещо през повечето време, но понякога се и събираха да си играят един с друг. Ади беше като халосан електрон- само се щураше наляво надясно и според мен данданията му дойде в повече, но издържа геройски до края. На мен много ми хареса, другите мами и татковци бяха доволни също. Най-хубавото, според мен е, че детето все пак разбра че цялото внимание е насочено към него и беше приповдигнато.
Сега ще изпращам снимки, до скоро Heart Eyes

# 250
  • София, център
Честит Рожден Ден Марк,
Честит Рожден Ден Мартин!

Растете здрави и силни деца и радвайте с уусмивка мама и тати!

Честит рожден ден и на Ивана на Ivetap, която май вече не пише тук! Но, да й е живо и здраво момиченцето!

Честит 1-ви юни на всички малки и пораснали дечица!

# 251
  • София
             ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА-МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ!

Бъдете здрави,палави и игриви!

# 252
Момичета, я кажете за поканите, които разпратихте? Дайте и снимки, моля. Аз още не съм купила, но ще ми трябват към 5бр, а толкова дали ще ми продадат не зная.

# 253
  • София
Сега да се включа и с коментарите!
Мона много сте готини на снимките!Аз май веднъж бях написала,но пак ще повторя /дано не се обидиш/,че Ади прилича на майка ти!Най-важното е,че е бил щастлив на празника си!
Ибаг хубава изненада ти е спретнала Габи!Ще видиш колко хубаво ще ти става при всеки повод за гордост!
Алекс не се притеснявай,всички малко или много сме се сдухали във някаква насока!

# 254
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА![/center]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК И МАРТИН!
[/color]
Желая на всички щастливи  дни и усмивката никога да не пада от детските им личица.

Общи условия

Активация на акаунт