Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 543
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Пете, щом имате килим, дивани и балони, другото само ще се нареди  Grinning.Много ни липсваш, дано по-честичко успяваш да се включваш /осем пъти на ден е напълно задоволително/.А относно страстта на Нати към пазаруването имам една идея на кого прилича ...Целувки, чакаме снимчици  Hug
Мами от София, бихте ли хвърлили едно око  smile3557в темичката по-долу, ако може да ми помогнете  helpuu
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103065.0
Вили, леко и ползотворно четене/писане, дано ти е от полза магистратурата  book  umnikuu thumbsup
Сънчо, къде се изгуби, да не сте вече на морския бряг  grinning039?

# 31
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, ЕЛИ!
Много щастливи дни ти желая!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО!
Много радост и безгрижно детство!

# 32
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГИЧА!!! ДА Е ВЕСЕЛ, ДА Е ЗДРАВ, ДА Е МНОГО ДОБРО И УМНО ДЕТЕ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!! newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67 newsm67 Tada Tada  bigdance2  bigdance2
ЕЛИ Т, МНОГО ПОЗДРАВИ НА ТЕБ И ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО!!!newsm51

# 33
Маги, на место ли уреждате почивката? От толкова ли рано трябва да се резервира? Аз вече три години подред почивката си я карам в Израел, а до преди това само с приятелки по квартири, за първи път ще ми е семейно и на хотел и не знам кога точно трябва да я направя резервацията?
Ами, да. Повечето обявени цени не са актуални.Оказа се, че хората са си снимали хотелчетата след ремонт и са пуснали рекламки в нета, а в действителност изглеждат по-различно. Също така на доста места не може и час да изкараш от влага, която се просмуква навсякъде. И най-вече в обявите спестяват някои подробности или пък съобщават неща от рода на "на 200м. от брега", който бряг, обаче не е плажът Laughing и така... Да видим какво ще направят мъжете Confused

Сънчо, къде се изгуби, да не сте вече на морския бряг  grinning039?
Там са, там са Party

# 34
Оооо, Пете, появи се най-после. Т'ва е аз от два дни си мисля за теб и че е време да ти пусна смс и ти по телепатия си се отчела Wink И не се фукай, ами пусни малко снимки на принцесата да я видим. За закачките- няма да се оправдаваме, ама нали знаеш за очите дето не се виждат... Wink Айде да идва септември, че да се видиме. А Ади посяга и се радва на всички бебета и дечица. Тъкмо днес си говорихме колко ще се радва на братче или сестриче Blush Казвай бързо по тоя повод какви са добрите новини!
Сети, магазина Стефи е до нас. Искаш ли да отида да питам?

# 35
ЧРД, малък Гого, да растеш силен, здрав и неповторим за радост на мама и тати!
ЕлиТ-о, специални целувки.  bouquet

Пете, честити покупки. Ще ме умориш от смях! Joy Joy Joy

Сети, не мога да съм ти полезна, ако открия нещо ще сигнализирам.

Маги, чакаме да се похвалите за почивката. Къде ще бъдете?

Хамелеонче, Марина е страшна скица. Много и отива розовата кърпа на главата.

Ние покрай вируса днес се сдобихме с "чудна" кашлица. Давам сироп и се тръшкам, голяма отврат.
Ходихме на гости, че днес бабата на мъжа ми става на 92, а той много я обича, понеже го е отгледала. Страшно сладко бабе. Мойте младежи плъзнаха из къщата като хлебарки, та едвам съм ги събрала. Добре че котарака на свекърва ми се спомина, че лошо му се пишеше.
Хайде до скоро!

# 36
Сети, магазина Стефи е до нас. Искаш ли да отида да питам?
Искааааам, много моля, пък обещавам да почерпя като се видим  Grinning .Знам, че понякога има големи разлики в цените и ми се ще поне да знам за какво става дума...
Целувки на синеокия красавец  Heart Eyes
Лилу, много съжалявам, че кашлят мъниците, дано скоро и това мине.Има едно чайче на Хип, което успокоява кашлицата, аз давам на Лора, защото тя обича чайчета, ако решиш може да пробваш да дадеш на Стефи и Жорко.Нацелувай ги от нас, стискаме палци за бързо оздравяване  Heart Eyes

# 37
на голям Гого - един голям камион!

желая му радостно детство!

# 38
Добро утро поспаланки - как спинкаха дечицата?
Ние сме будни от 8:00 като по часовник - събудих се от една сладка думичка. Малката се окорчила и нали е сама в стаята завикала "Тати-Тате". Голяма скица - толкова сладко го казва - и влизам в детската стая при нея и тя като ме видя - пак "Тате". Много смешно ми стана - забрави "мама", "баба", "дядя" - само тати в главата й.
Така ми се ходи днес някъде на разходка, вчера не можахме да излезим с бебка, понеже имах доста работа. Да видим дали днес ще успеем.

# 39
  • Варна
Честит Рожден ден на Божидар на Милена (Мелопомена)!!! Да е жив и здрав! Много щастливо детство му желая и много радост и усмивки да носи на мама и тате!

Хамелионче, а пък Зара само мама вика напослдък, направо ми бръмва главата #Crazy
Ние днес сме на детски рожден ден, ще се киприм и ще се веселим, ще има и клоун! После ще покажа снимки:)

Петееее, време беше да се появиш! Честито за новото обзавеждане, и стига си дразнила ...знаем че те бива в словото, и в описанията, но ние искаме снимки а не порой от думи smile3534 Хайде не я крий карсавицата!! Ние няма да я урочасаме Heart Eyes

# 40
Здравейте Мами! Искам да помоля за съвет мамите от Варна. Аз също си имам юнче, на 10 юни е рожденият ден на Дани. Ще го празнуваме на една вила на Златните, където изкарваме лято и искам да организирам голям купон, но нямам идея за варненски фирми за кетъринг, клоуни, специални детски торти и т.н. та моля да ме посъветвате къде мога да поръчам всичко необходимо. Предварително благодаря за съдействието!

# 41
Честито рожденник на Миленка. Да ръсте здраво, послушно и щастливо детенце. Много смях и радост да носи в къщи и весели мама и тати. Честито   bouquetПетя наистина само разбуди любопитството. Честито нови придобивки за новия home - със здраве да си ги ползвате. Не се ослушвай ами давай снимки да видим малката красавица колко е порастнала.  Joy
Уффф напоследък много пусто тук - всички ходим по разходки и се отчитаме все по-рядко Simple Smile

# 42
Привет и от нас!
Честит рожден ден на Божидар! Много радост да носи на мама и тати newsm59 newsm67 newsm38
Да ви се оплача момичета, два дни изобщо не съм добре. В петък носих едни плочки на новия апартамент и нещо се осадих/ newsm78 така ли се казва/ и сега така ме боли кръста че чак ми се схващат краката. Незнам какво да правя, само охкам и пъшкам като някоя баба съм.
Хамелионче Маринка е голяма сладурана. Много целувки на малката.
Пете и теб чакаме снимки.

# 43
Здравей Milene,
добре дошла при нас   bouquet, нашата принцеска също е родена на 10-ти юни. Наистина наближава рождения ден и нас ни тресе предпразнична треска - съжалявам че не мога да помогна, може би Илиянка може да даде съвет ако е по-запозната.
Това намерих в нет-а:
http://www.partyvega.com/
http://www.krigea-party.com/default.aspx

# 44
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖКО, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ВЕСЕЛ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
Мелпомена, весел празник, много усмивки и щастливи мигове с малкия господин, не само днес, но и занапред!   bouquet   ura
Хамелионче, не че нещо, но ти завиждам, че Маринка си поспива до толкова. Ицко се събуди в 4:30 часа да яде и окончателно се ококори в 6:30, а аз си легнах след полунощ и едва се разбудих, сега следобед мисля да спим заедно, но да видим той какво мисли, че си дремна после от 9:30 до 11:20 и следобед може да реши да ми върти номера.
Маги, това с хотелите хич не ми хареса, ние не мислим да отсядаме за повече от 5-6 дни и затова мисля да направим резервация в някой хотел с повече звезди, ако това въобще има някакво значение относно условията, защото ако ремонта е правен 90-те, представям си какъв ще е лукс  ooooh! Ние с Ицко морето ще си го караме в Израел за около месец, а тук мислим да починем в някой СПА хотел, но още не съм седнала да разгледам офертите в нета.

Мами, дайте идеи как ще отпразнувате рождените дни, направо се шашвам, нищо не съм измислила, а и в нашия град няма и подходящи места, ще се поболея. Искам детски, но идея нямам точно как да го организирам, за възрастните е лесно, вечерта ще се хапнем, ще пийнем на кръчма, после на бар и това ще е!
Пете, помагай с идеи, ти какво си наумила с тези балони и чинийки с форма на сърце?

Общи условия

Активация на акаунт