Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 543
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.Варна, сега Германия
Честит първи рожден ден на Гого.Мило дете бъди живо и здрави и много усмихнато.Весел празник! newsm59
Честит рожден ден и на Божидар!Бъди здрав и уснихнат! newsm59

# 46
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Божидар!
Да порасне голям, силен и добър мъж! baloni bdbaloni
Много е приятно всеки ден като влезеш в сайта и виждаш, че още едно юнче е пораснало! moresmile
Да са здрави всички дечица!
Ние с тати рождения ден сме решили да го правим в заведение, само с приятели  и някой и друг роднина! Аз съм намислила да взема балони, клоунски шапки и носове!  smile3508 Все пак е детски рожден ден! А догодина ще го правим в парти клуб само с деца! А и ще си вземем голяма торта! И смятам дабре да си хапна от нея, все пак миналата година аз се мъчих! Трябва ми награда!  newsm47

# 47
  • Петрич
Честит рожден ден на Божидар!Да бъде жив и здрав и много щастлив!Весел празник на мама и на тате! newsm59 nbirthday  bigdance2
Milene,добре дошла!  bouquet

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖКО!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!
bdbaloni bdbaloni bdbaloni hbday hbday hbday happy bd

Маринка е голяма кукличка. Ние имаме същата кърпа но е жълта. Много са сладки с тези кърпи бебоците.
Сети, ще видя утре и ще докладвам.
Момичета, напоследък се заглеждам по много малките бебета и вече съзнавам, че Ади не е вече бебе, а е едно малко детенце. За мен си е бебе де, като сме си вкъщи и като го гледам само него си е бебе, но като сравня с мъничките бебоци виждам колко е пораснал. И сега като почнаха всеки ден честитките за първите им рожденни дни се замислям как си мина една годинка, колко са пораснали...Бързо ми се струва...Така ли ще е оттук нататък, леле, ще си мине на бързи обороти живота покрай децата май! Ох, отплеснах се- да са ни живи и здрави малките сладки дечица!!!

# 49
  • Sofia
Mona така е! И аз все се замислям колко бързо мина тази 1 година и бебчето ми става детенце! Важното е, че растат и ни веселят!  Crazy

# 50
  • София
 nbirthdayЧестит Рожден Ден на Божидар! nbirthday

Да носи много щастие и радости на мама и тати!

# 51
Вече започнаха рождените дни, страхотно е усещането, чувствам се пърхаща отрадост, че и нашия наближава.

Честит рожден ден на ГОГО!!! nbirthday

Честит рожден ден на БОЖИДАР!!!newsm59

Желая ви радостно детство мили дечица.

# 52
Здравейте момичета Grinning ,
влизам за малко и ми стана много приятно, че не сте ме забравили.
Как се изтъркаля една година...
Честита първа годинка на Гого с малко закъснение. Пожелавам му много здраве,щастливо детство  и да радва мама, татко и батко!
Ние направихме рожденния ден в тесен семеен кръг (с бабите и сестра ми) и сега умореният рожденник се е предал и спи.
Съвсем щях да забравя почерпката:
  cook  Popcorn  food010beer Wine Glass
И в духа на заглавието на темата ще напиша нещо, което прочетох наскоро и много ми хареса:

"Прохожда чедото прохожда
и тръпка сладостна пробожда,
сърцето майчино, че вече
човек е нейното човече."

# 53
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖКО
Melpomena, да е здрав, весел и много да ви слуша. А и вие него  Wink
Просълзи ме стихчето Blush

Момичета, благодаря Ви за хубавите пожелания. Празника беше весел и див.
Като кача снимките - ще ви ги покажа. Днес за сефте двамата се цамбуркаха в басейна на терасата и Гого беше много щастлив. Снимки - по-късно.

Milene, виж и попитай във Варненската темичка - те би трябвало да знаят.

Хайде чао. Лека вечер Hug

# 54
Благодаря ви за бързата реакция!
hamelionche, много се радвам, че си открихме астрална близначка- много е красива малката принцеса! В колко часа се роди? Йордан се роди в 12:01през нощта.

Ще пусна въпроса си и във варненския форум- благодаря за идеята!

# 55
  • София
Здравейте,

Ние бяхме на море за известно време и затова не съм писала. Включвам се само за малко, защото трябва да оправям багаж и бебе. Вдругиден ще заминаваме отново но на Сандански за една седмица. Ще бъдем с Дара и с майка ми.
Искам да кажа, че получих смс-а на Хот Ели, но й нямах телефона и не можах да отговоря. /тя ми беше писала от Интернет/. Значи ние ще можем да дойдем все пак, ако купона за рожденните дни е на 25.06.06. Ако остане за 24.06.06 ще видим какво ще направим, тъй като Дара тогава ще празнува рожденния си ден.
Нямам време да чета в момента. Целувки на всички. Надявам се скоро за по-дълго да се включа и да наваксам.

# 56
  • София
Забравих да ви благодаря на всички за пожеланията за рожденния ми ден, които видях едва днес. Много сте мили. Благодаря ви.
Също да честитя на патерица рожденните дни на Ели, както и на малките сладури навършили най-накрая заветната годинка. ЛУСИ, ГОГО И БОЖИДАР растете добрички и умни дечица. Много щастие и радост да ви съпътстват в живота.

# 57
Честито и от мен на малкия Божидар! newsm59
Мелпомена, да ти е жив и здрав!

Включвам се с добри новини. Моите момчета явно се повлияват от Д-р Тайс и вече са по-добре. Ще отидем и да им чуят гърдите, за да съм спокойна.

Като говорите за приготовления и ние сме в радостно очакване. Вече направихме списъка с гостите и ще ходя тези дни да поръчам тортата и кетеринга. От "Барбарони" си е украсата, така че това отпада като мое задължение. Мона, и аз все повече се замислям за тези неща. Днес дойде една бъдеща майка на близнаци да гледа зимната ни количка и като нахлуха едни спомении......, а  всъщност не беше толкова отдавна.

# 58
Привет!!! Най-накрая останах малко свободна за да пиша, само чета и изчезвам. Хванали сме се с един ремонт направо съм каталясала.

Честит рожден ден на ГОГО с малко закъснение, Ели извини ме, да ви е жив и здрав само радости и хубави моменти. Hug
Честит рожден ден и на БОЖКО, да расте здраво и засмяно дете  bouquet

Хайде сега да лягам че малката ей сега ще се наспи и аз пак няма да съм отпочинала, а утре моята майка има РД и трябва да празнуваме, трябва да сме свежи Naughty

Лека нощ и цунки Heart Eyes

# 59
Аз само надниквам...
Почна се с рождениците - да са живи и здрави всички юнчета и майчета на юнски мами Simple Smile
И честито на патерици на Ели - с теб сме една зодия и с доста други мами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт