Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 623
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде ... тук ...
Гого по принцип заспива между 9.30-10 и спи до към 11. За утре специално сигурно ще изляза преди 10, за да може да заспи в количката и да спи навън. Празненството е до кухнята, така че ще комбинирам нещата и ще се приберем за обяд.
Аз хубаво си правя планове, ама времето не знам как ще ме изненада. Днес е голям ветрилник, едва отидохме до кухнята Confused

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДАМ И ОТ НАС! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
А на всички мами и дечица които са имали празници и съм пропуснала да честитя,защото нямам много време да влизам и чета на зад-ЧЕСТИТО СЪС ЗАКАСНЕНИЕ!
Благодаря ви момичета за пожеланията.Този момент е много тържествен и го пожелавам всеки да го изпита.
Момичета, пазете дечицата си защото върлува много тежък грип с много висока температура и разстройство. За голямо съжаление Васил го хвана от някъде.Сърцето ми се къса като го гледам как се мъчи.
За сега целувки от нас!

# 197
Бобсъна е много сладък пич! Heart Eyes

# 198
Бобсъна е един малък мъж Hug.

Момичета незнам как е при вас но тук така вали и гърми, че ми иде да се прибера и да се гушна под завивките и сладко-сладко да се наспя. И без това Аксиния тази нощ ми разказа играта за първи път от както се е родила ми се е будила през час. А аз съм на едни противоалергични хапчета и няма да ви казвам как ми се спи от тях.

# 199
  • София
Сиси, най-накрая успях да видя снимките  Wink Много сте готини и двете!  Hug Но няма да минеш само с две снимки  Naughty

Бобсънът е пич все едно с коса или с по-къса коса  Wink Но майка му е за бой, че се включва само с по едно изречение  Naughty

# 200
Майка му е пред самоубийство . smile3514

# 201
Сакън!!!! Дума да не става! Naughty
Я по-ведро - тресни една водка довечера и виж как ще се подредят нещата, а ако Бобсънчето проявява капризи - сипи и на него една  baby_neutralи заедно вдигайте наздравици Mr. Green Laughing

# 202
Това е подаръка на Роси за кръщенката от леля и.

И няма слизане от колелото. Бръмчим си по цял ден  Wink

# 203

Ааааа никви такива. Ич дума да не става!!! Laughing  На Галето съвета е добър.

# 204
Ехааааааааа ама аз пропуснах най-важното заради което започнах да пиша последния постинг.
Бобсъна голям мъж станал - какъв е сладък - пу-пу - браво за новата прическа - честито и да не ядосва мама си.
Честито колелце и на Роси - голяма чаровница е.
Ама аз защо пропуснах снимките от кръщенето?

# 205
  • Sofia
Мона да ти е жив и здрав юнака! Пожелавам му да стане голям  и добър мъж за радоста на мама и тати!  bigdance2  ura
Аз не преварявам шишетата още от преди 6 месеца и давам розовата вода на Девин като я меня с преварена. За морето ще взема термо каната за водата и пюренца, въпреки че ще ходим в хотел по системата ол инклузив. За съжаление Косара е на диета и яде много малко видове храни, въпреки че до морето се надявам да се оправи. Упс забравих ПАСАТОРА!!!

# 206
трябвя да снимам Калина как от три дена насам си слага една моя чанта на рамо, обаче понеже й пада от рамото, в началото си я носеше през лакътя, нали се сещате, като дамите по филмите Mr. Green, а сега вече си я премята дръжката през главата или през глава и рамо - като пощальон и така ходи из къщи, само да се опитам да й я взема - настава вой!
А как говори по телефона - взима си телефона, отива зад фотьойла и започва да крещи с телефона на ухото - ама сякаш се кара - боже newsm78 Thinkingдали не имитира мен Thinking Crazy Embarassed

На Роси колелото много ми хареса - сега да бях аз една бебочка - кефффффффффф Heart Eyes

# 207
Пак почнаха зъбите и не се живее,някакъв ад е просто.

# 208
Нещо не мога да видя снимчиците на Боби и Роси, сигурно по-късно...
Влизам да ви разкажа колко съм  smile3537 smile3538 ku-ku Мъжа ми си беше оставил телефона до мен, аз чувам характерния звук за получен смс и му крещя " мило, имаш лично съобщение..."  
Съвсем го закъсах... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
  • Варна
Нещо не мога да видя снимчиците на Боби и Роси, сигурно по-късно...
Влизам да ви разкажа колко съм  smile3537 smile3538 ku-ku Мъжа ми си беше оставил телефона до мен, аз чувам характерния звук за получен смс и му крещя " мило, имаш лично съобщение..."  
Съвсем го закъсах... Stuck Out Tongue Winking Eye

smile3532 smile3532
ПРИСТРАСТЕНА

Ето една смешка; Sunglasses
http://womanman.hit.bg/

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 18:48 от Илияна на Зара

Общи условия

Активация на акаунт