И нашият двор е опасан с въжета в повечето време по тях се развяват гащи и юргани, но имало дъждовни дни и така.
Благодаря за отзивите, и че не ми се налага да чета цяла тема. Ще купувам сигурна марка, слава на Бога - цената не ми е от критична важност. Нека суши вълна, че у нас то са одеала родопски, разни домашно тъкани вълнени повивци и какво ли не още. Вярно - в дъждовни дни това не се пере, но все пак.
Не защото съм сексист, ни най-малко, ама аз тая машинка едва ли ще я ползвам. Просто така са разпределени дейностите у нас. Перланя например пускам само когато благоверната отсъства за по-дълго. Тя си държи да си прави тия неща по нейни правила, та затова. Чиниите са по-често моя работа, защото по-често аз готвя и много по-разумно редя. Децата се учат да простират, та и това отпадна. Изобщо разпределение на труда. А какво само аз правя? Амо торя, да речем, аз пека пиперки, режа диня, копая, цепя дърва, общувам с по-кривите комшии и други по-глобални дела.
А, като каза диня, се сетих, че купих една малка, като тези от детството ми. Ей сега ще я "заколя". Ти не се дърпай, че ако не купиш сушилня, да не ти се наложи при първия дъжд със сешуар да сушиш дрехи. Хората тук са мъдри. Казали са Happy wife, happy life
. Ох бе Светалчо, то голямо чудо тази дама. Не смея баба да и кажа, че като я описа и си припомням тази на баща ми. Кокона и фръцла в хубавия смисъл. Сега да ме види с посинен пръст, ще каже, че не ми е роднина (тя и не ми е де), ама все се опитваше на маниери да ме научи, а баща ми на обратното. Така и не се разбраха аз кифла ли ще ставам или момче и накрая.....Червен маникюр със син пръст.
и хоп записваме се на лека атлетика. Не протестирам все пак си мисля, че колкото и да учи има нужда малко да се разсее. По-добре да спортува, отколкото да виси на телефона. Белинда, кажи се мнението, сестро