Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 672
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 225
Титина, стискам палци всичко да минава леко.

# 226
  • София
Titina, стискам силно палци!!!

Аз иначе успях спокойно да си подам всичко, евала и браво, всичко свързано, само една лична карта и пари ми поискаха. Благодаря много и на вас всички, покрай вас всичко минава по-леко, доказано!! В сряда следобяд го взимам и в четвъртък започвам апликацията за визата. Дано да стане навреме!

# 227
  • Germany
Титина, стискам силно!

# 228
  • София
Руми, кога съм те прескочила Rolling Eyes Сори, аз напоследък като вляза, не чета назад, понеже нямам време! Питай пак, каквото си ме питала! Вили, ти не разбрах много какво ме питаш? За спорта ли? Супер е - хем разтоварва главата като нищо друго, хем за здраве! Ама моя тутманик спортува само цъкане с контролер. Тендовагинит на пръстенцата ще хване от "спортуване" Rage Ако не съм аз да ги наритам на плуване, йога или ски, не знам, мърди големи! Много завиждам на Сбъдваща за спортните, жилави деца.
Съжалявам да чуя, че в МГ-то вече не наблягат на езика. Аз завърших с английски на много високо ниво. Не съм ходила тогава на сертификатни изпити, че си бяха скъпи, но се оценявам на поне С1. Имам съученици, които взеха FCE още в девети клас, веднага след подгответо. Карахме си го с хорариум като за езикова гимназия, после също имахме много часове език, една година изцяло с нейтив спийкър, само дето разказвателни не сме учили на английски. Та, много съжалявам, че не са запазили нивото. За мен това е Гимназията с главно Г, най-хубавите ми години Heart Академична среда, преподаватели - Приятели и Учители, близки сме и до ден днешен с някои. Отделно децата свестни, като реализация после на випуска отлично се справихме всички...Абе страшно училище беше. Мечта!

Титини, кураж Hug

# 229
Титина, ще поглеждам тук и ще чакам да пишеш какво е положението. Леко, бързо и безпроблемно да мине.

Моите старци ме ядосаха, неглижират здравословни проблеми и разчитат на малоумния си безхаберен ЛЛ, който е доказал безброй пъти, че на него не може да се разчита. Ще ме накарат да зарежа целия зор тука, да взема самолета и да ги поведа по лекари, като децата са понякога. Яко ги насолих, дано се стегнат.

# 230
Титина, успех!

Браво и на Новинка. Сега ще е по-лесно.

Белинда, нищо сериозно, то ако трябва има лични за тая работа Joy
Иначе, писах че съм разпечатала план приема, а гадината не го е погледнала още, камо ли да реди паралелки. Та въпросът ми беше вие нагласихте ли ги Grinning
И за МГ-то - все още учат език на отлично ниво. Като цяло все още е най-доброто училище. Имам познато дете там.

# 231
Титина, стискам палци!

# 232
Титина,стискам силно палци!
Тъкмо влизах да пиша на Новинка,че свекър ми е продал количката,и видях,че е намерила!

# 233
Тези колички не се ли отпускат по определен ред на нуждаещи се?

# 234
  • дядовата ръкавичка
Титина  Hug

Хм, Белинда, да не сте съученици с брат ми, '78 ми набор е той.

# 235
Аз забравих да сложа бакпулвер в кюфтетата и сега утре явно пак ще готвя. Писна ми значи.
Утре ще сме на китайско. Не ми пука. 4 дни съм на печката пък.

# 236
  • София
Руми, не сме още нищо наредили. Топ пет на паралелките и топ две на гимназиите - това е. Другото засега е мъгла...Даже гимназии не са съвсем сигурни Joy

Айяла, твърде вероятно е да сме Grinning С набор 78' завърших и аз.

# 237
Хмм, по каква причина точно се слага бакпулвер на кюфтета?! Кое ще им набухва на тях? Освен ако не слагаш 1:1 кайма и хляб. Ама тогава пак няма нужда.

# 238
  • София, Младост
Белинда, не че точно те питах, ама ти си ми еталон за последователна политика в подготовката. То е ясно, че съм го решила-ще си ходи на спорт. Далеч съм от мисълта, че ако я спра ще уплътни времето с учене, а тя определено е спортна натура. Ръчка я от вътре постоянно и го прави с удоволствие.

# 239
  • София
Белинда, не че точно те питах, ама ти си ми еталон за последователна политика в подготовката.

Божкееее, верно ли? Я иди в седмокласната тема да видиш на хората децата как се подготвят - тестове решават, пробни. Моите са пред ядрен разпад от мързел!
Гледай значи какво име ми е излязло незаслужено Joy Дано не бера срам юни месец Joy

Общи условия

Активация на акаунт