Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 692
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 270
Тинтина, леко да минава всичко с Калин! Стискам палци!
Пак събирам багажи и утре към друга дестинация навсякъде срещи с близки и любими хора:) Много ми е хубаво.
Ако се поспрат и повръщащите ми чудовища ще е супер! За никъде не са тия деца! Грам не могат да пътуват! Ту едната, ту другата! 100 км 2 часа поне... Добре че Жаки вече казва на време, че ...

# 271
  • Варна
Ако има празнуващи днес-да са честити!
Новина и Титина- всичко да е наред!
Днес минах пробата за годишната цитонамазка- още от сега мисля, че всичко е наред. Много близка, на 33г, тъкмо се възстановява от операция за РМШ, та не пропускайте преглед!
Ще ходя и да проверя гърдите.
Вървят "Капките"вкъщи. Аз слушам от друга стая, но за "Обичам те" се явих и даже потанцувахме с ММ. Simple Smile Simple Smile
Светълчо, да сте добре!

# 272
Влизам да честитя рожденика на Ренко-да е жив и здрав,поводи за гордост да ви дава само!
Честит и здрав да е и бащата на Лято!
Светалчо,не съм те споменавала изрично,но стискам палци и аз да се стабилизира огнената дама,и да изкарате наистина топли и светли празници!
Аз все още съм много болна-кашлицата е убийствена,детето и то се разкашля,гърлото и много червено-ЛЛ изписа АБ-аман!

# 273
  • Sofia
Белинда,  Crossing Arms и мустакЯ  newsm08
Буболина,не рискувай,  моля те, без слънцезащитен крем  Praynig. Александритен лазер е. Не е най-подходящият сезон сега, ама ей нА, що не ми казахте по-рано, ми сега се сетИх. Нищо,де ...ще се клепам яко, аз и без друго целогодишно се мажа с 50+.
Жаки, не пият ли някакви хапове, сиропи, девойките? За вестибуларния апарат?  У нас,слава Богу нямаме такива неразположения.Даже книга си четем по път,особено и само аз,всъщност  Laughing. А колко лекции съм изчела в рейса София-Варна  Whistling.

# 274
  • Варна
Жаки, за малката не знам ама на голямата дай поне хапче. Аз миналата година щях да хвърля топа от Варна до Бургас, ужас. Много съм зле с пътуването цял живот. Във всичко ми става лошо, само във влак не. Баща ми като ме видя каква съм позеленяла набързо отби и ме остави аз да карам, въпреки че хич не обича да се вози. Ей богу, на секундата се оправих като седнах зад волана. Ама твърда глава, не послушах майка ми за хаповете. На връщане си ги изпих и нямах никакви проблеми. Сега май месец може би пак ми се очертава същия маршрут, значи или хапчетата навреме или си паля мойта кола и пътуваме с двете коли, нищо че сме трима възрастни и дете. То като има двама шофьори дето не могат хич да се возят, с една кола не става. Пък може и мотора да пална, зависи от времето.

# 275
Жаки, в аптеката продават близалки против повръщане. Изпробвах ги преди 2-3 седмици. В зависимост от това дали им става лошо много бързо или изтрайват примерно 30- 40 минути им ги даваш преди да тръгнете или малко по- късно.

# 276
Пробвахме близалките тая зима, помните автобусната ни одисея. Вкусни, харесаха им, ама ефикасни не са, на завоите пак им беше зле.

# 277
  • Варна
С хапчетата аз изкарах на връщане бургаските завои без един път да ми призлее.

# 278
  • Пловдив
Ние сме привикнали, Шипка и Беклемето за нищо ги нямаме. Как да ги имаме като всяка седмица насам-натам ходим.

# 279
  • На брега на реката
Благодаря Джена! bouquet

# 280
  • София
За по-тежки форми става дименхидринат, но доста успива. Аз и досега си го пия на по-завойчести пътища. Но е за над 6 год, иначе с него няма как да се повръща, действа директно в/у центъра за повръщане в мозъка.

# 281
  • Sofia
Скрит текст:
ДоФторката ми каза, като ги видя да растат и възможно най-скоро да си запиша час.Индивидиуално е, но най-често между 20 и 30 дни просрастват пак. Никакво скубане до тогава,само подстригване с тример за лице, или ножичка  PeaceАз си купих тримерчето на Виит.Много съм доволна.В Лили беше на прИмоция.  Peace

# 282
  • София
Мер, как се пие това? Голямо момче, 175 см., 62-3 кг.

# 283
Коколино им давам не им действа. В самолет са бетон, но в кола... хеле по завоите са много зле. Жаки поне като стигнем забравя, а Миа ми лежи, по цял ден и е лошо. Ще взема и близалки за утре пак ще сме по завои.
А иначе обичат да пътуват много, на прав път държат. На мен приличат, аз ако седна отзад или ако гледам някъде другаде, а не право напред и съм чао🤮 Мъжът ми пък и с главата надолу да виси нищо му няма. Явно си е до вестибуларен апарат прилошаването. Пък на яхта не се качвам освен ако не съм в смъртна опасност, там какво хранене на рибките е, не е за разправяне и по 3 дни ми играе земята под краката. Мерси съм!

# 284
  • София
Жаки, жалко! Тъкмо щях да ти ппредложа да се смените и Миа да седне отпред, ще й е по-добре, а на Жаки да й обърнете столчето с гръб към движението, ако позволява такъв монтаж. Но ако и ти драйфаш, няма да стане. Другия вариант е ти да шофираш, тя до тебе, така и двете ще сте ок.

Общи условия

Активация на акаунт