Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 683
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Младост
За изпитите и аз само стискам палци да е здрава на тези 2 дати, че каквито стресови внезапни боледувания ми организира тази година...
Да се похваля_ купихме клинове. Даже 2. Много е доволна, а аз още повече.

# 256
  • Sofia
Титина,успешна да е операцията на Калин и бързо да се възстанови  Praynig
НовинкаPeace Hug
СветълчоHug.Да се възстановява бойната ти майка-мацка! Praynig

# 257
  • София
Титина стиснати палци и от мен за Калин.Дано не е сериозно!
Седмокласната одисея при нас предстои догодина.В размисъл съм на каква подготовка да заложа. newsm78
Сега се сещам,че около седмица преди изпита по БЕЛ след 7 клас синът ми беше излезнал да кара колело.Поради някаква причина беше паднал и имаше сериозни в моите очи ожулвания по ръцете и тялото.Вероятно го е боляло,защото мъжът ми го заведе в Пирогов за да се разбере дали има проблем с ръката.Слава Богу нямаше.

# 258
Джена, що така с лошото? Grinning Ти какво прави?

# 259
  • Бургас
Титина всичко ще е ок!

# 260
  • Sofia
Джена, що така с лошото? Grinning Ти какво прави?
Лице

# 261
  • София
Брадата си маха Joy

Като си отгледам козунака, може и аз да се прежаля. Половин кралство давам да си видя краката гладки за два месеца.

# 262
Сигурно ще се прежаля и аз, ама след септември.

# 263
  • постоянно
Белинде , нямаме път към Сф този път .
Гледам до 2 дни го дават 22 градуса . Суууииитттт ! Ще отваряме плажа 😜

# 264
  • София
Нищо, аз мисля към острова да си намеря път тази година, само да те проуча къде си и идвам да мачкам на Сам бузите Heart Eyes Че на Козуначко са ми малко Joy

# 265
Забравих да кажа на Mър- днес никакво раждане!
Ами поне във светлата част на 2-ри няма да е Joy А АГ-то ми изобщо не знае дали ще може да замине, голямо мазало, ще звъня като стане па тя тогава ще ме насочва, ако не е етук, защото може и да е! Ох, дето се вика Joy
Но ако се разминем днес отпадат от залозите Лятo и Renko. А, вие и двете имате поводи - да са ви честити!

Не можах да честитя Цветница на празнуващите, затова го правя сега - да сте живи и здрави, и много цветни!

Светълчо, всичко ще се оправи, много палци ви стискам Hug

Аз също си държа един паспорт с изтекла дата и аха да го върна и все не стига. О, Бърди, това ще е много готино твоето, отивай да сменяш паспорта!

# 266
А здравейте,
днес не мога да се добера до компютъра а от телефона никак не ми се получават постовете. Все са пълни с грешки и се изнервям.
Мари, от миналата година след няколко инцидента с деца вече няма организирани мероприятия в учебно време. Аз честно казано не бях разбрала че е пре ваканцията ама Лили толкова искаше да отиде че всъщност нямаше значение даже и да бях разбрала.
Светълчо, Титина, стискам ви палци да мине всичко добре и да се оправят близките ви. Hug
Аз чакам мъжа ми и след малко заминавам към летището да го прибера. Много готино да си близо до летището, тръгвам по пантофи и в последния момент, супер.
Хър, явно сте пристигнали, дано си прекарате добре.
Мър, аз не помня кога съм заложила ама досега не си ме казала та се надявам да е моята дата. Hug

# 267
  • Бургас
Ренко да ти е здрав и честит рожденика!
Честито и на другите празнуващи!

Честити ходещи крачета на Козуначето!
Не помня дали му честитих!

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 20:50 от karzz

# 268
Привет  Simple Smile

Честито прохождане на Козуначето. Крачетата все по хубави пътища да го водят, а избора му е екстра, да не го мисли майка му, щом за портфейса се е хванал Laughing

Честит имен ден на патерица на всички именници от вчера  Laughing

Светълчо, скорошно възстановяване на майка ти, прегръдки  Hug
Титина и при вас всичко да е положително Hug

Палци и успех на всеки, който има нужда и съм пропуснала Praynig

Бях си избрала за дата 31 март, обаче не помня валя ли на 31 март  Laughing Пък си мисля, че времето си беше хубаво даже  newsm78

За Мър, моята дата за Козуначе № 2 е - 7 април  Peace

# 269
  • На брега на реката
Титина, всичко да се оправя и бързо да отминава. Praynig

Джена, след колко дни е следващата процедура и с какъв лазер? Аз миналия понеделник правих /с диоден/, но ме безпокои това, че казаха, че първите 5 процедури са през 20 дни /често ми се струва/ и не било нужно да използвам слънцезащита. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт