Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 622
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 75
  • Mediterraneo
Честит празник на цветята! Бъдете здрави!
Белинда не успя да ме върже, но тъкмо вързах една приятелка със същата снимка. Много се зарадва, милата Simple Smile Викам, бе не ми говори, болна съм направо! Пък нашата ме утешава- ще се зарадваш и ти, още си в шок, приеми нещата и т.н. Хехехе, така се посмях, мерси на Белинда за идеята. Сестра ми не се хвана заради ноктите Simple Smile

# 76
Честит празник на всички цветни имена! Бъдете все така пъстроцветни!

Благодаря за новата тема, Лиляна! Честит празник и на теб!

Белинда, хванах се за частица от секундата и аз, но веднага си спомних миналата година и Wink

# 77
Честит имен ден на всички празнуващи в темата и всички ваши близки с уханни имена! Да сте живи и здрави, весели и красиви като днешния празник! Simple Smile

# 78
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Празник на всички цветета!

С жестока мускулна треска съм от вчерашната работа по двора, а не беше нищо особено..яко съм се обездвижила.

# 79
Тъкмо се нагласихме да излезем с децата, слизаме пред блока и черен облак насреща. След минута започнаха светкавици и гръмотевици...и хайде обратно. След 10мин заваля. Simple Smile

Правя мусака с тиквички, но само с майка ми ще си я ядем. А тя разкошна.
Ще имам за 3дена поне. Simple Smile

# 80
Чести празник, ако има именици bouquetТаман да честитя на Белинда, и се усетих, че е 1 април /заради Лиляна/ Laughing

# 81
  • Бургас
Честит празник на всички цветенца!

# 82
5 часа с детето лежахме и гледахме художествена гимнастика. Сега ставам да се пораздвижа, докато слагам масата  Joy

# 83
  • София
Днеска в суматохата покрай фалшивия ми тест, забравих да кажа на Джена, че нощес съм я сънувала, ама на ранина ще да е било, защото като се събудих, помнех съня съвсем ясно. Сега вече не, но в най-общи линии искам да й кажа, че имаше момиченце  Heart Такъв сън в нощта срещу Цветница...не знам, нищо не казвам, тя сама да се сеща!  Bowtie

# 84
  • Пловдив
Аз изтървах петъка, нямаше ли пожарникари?

# 85
  • София
Не, дърпаха си плитките цяла вечер. И аз почаках, почаках, па си легнАх.

# 86
  • Пловдив
Скука.

Аз гледах снощи "Формата на водата". Първата половина мноооооого бавно потегли. После ми хареса.

# 87
  • Варна
Е, в съседната тема хич не е скука. Аз се търкалям от смях вече.

# 88
  • София
Я кажи къде да се посмеем дружно или да се включим.Simple Smile

# 89
  • Варна
От тела трудно давам линкове ама се казва Любовницата ми си има любовник.

Общи условия

Активация на акаунт