Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 379 209
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честита априлска тема!
Честит имен ден на всички,които празнуват днес! bouquet
Имената да им носят много здраве и пъстрота в душите и сърцата!
Да не остана по назад от коментарите за Белинда...,но не се вързах!А тестът съвсем не ми изглежда стар,двете черти стоят като скорошни.
Обикновено такава новина е леко шокираща,а Белинда беше прекалено вдъхновена,заради,което не повярвах.
А за какво е идело реч на миналогодишната снимка?Някой ще ме просветли ли?Май пак е била нейна идеята,така схващам аз.
Хубав цветен празник на всички! Heart Eyes

# 61
Белинда, стар е теста и са му избледнели чертите. Simple Smile А и наистина шуър чек вече имат по-различни.  Simple Smile

Стоим си в нас, сутринта валя, сега духа много силен вятър.
Исках да излезем, но ще пропуснем, Борис още кашля и само му трябва да го обрули вятъра. 

Разчиствах си гардероба, 2чанти за прибиране големи, 1чанта дрехи за майка ми. 

# 62
  • Пловдив
Аз ям. Нещо ме е прихванало и опатках половин хладилник.

# 63
  • София
Честит празник на всички, имащи повод.
Мен са ми размазани снимките и не ги еиждам.
Белинда хубаво ще е да е истина.

# 64
Хър, добре дошла!

# 65
  • София
Ще си изям ушите от яд! В най-хубавото време бях вързана вкъщи, защото негово височество заспа рано-рано, а сега, когато вече сме наспани, нахранени и строени на вратата, заваля като из ведро! И сега цял ден вкъщи! Бляк! Дано малко по-късно пак се покаже слънчице, че иначе не знам...
Ще го харижа на братята му след малко, барем да се наскачам, като няма да се разхождам...

# 66
Честит празник на имениците!
Стиснати палци на всички нуждаещи се!
Нека априлската тема да е позитивна и пълна с хубави пролетни емоции!
Другото го слагам в скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, сигурно темата е много далече от вас, но да попитам - ще ни е необходима инвалидна количка за около един  месец. Гледах в нета, но да питам и тук, ако някоя от вас се сеща нещо, ще съм благодарна, по-добре на лично, да не занимавам всички

# 67
Честит имен ден на всички, които празнуват 🌺
Развали ни се миялната 😫, лошо ми стана, тя ми е един от най-ценните уреди. Във вторник ще се обадим на майстор... колко ще струва ремонтът не ми се мисли, след смяната на мивката имаме лек уплах 🤨

# 68
  • Бургас
Честит имен ден на всички цветя!

# 69
Новинка има групи в които подаряват подобно оборудване. Виж във фейса.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 16:26 от Sesylle

# 70
Novinka, може да попиташ тук http://www.bg-mamma.com/?board=413 дали някой не може да даде за ползване или под наем инвалидна количка или дали от някъде може да се наеме. Фейсбук групи с подобна тематика също са опция. Магазини, предлагащи помощни средства и материали също би било добре да провериш, може да имат услуга под наем.

# 71
  • Пловдив
Честити да са всички именици днес! Нямаше ме щото 3 дни развеждахме американците.
Много им хареса Пловдив.
Питах го единия какво му е направило най-хубаво и най-лошо впечатление в България. За най-хубаво каза че бил приятно изненадан че почти всички говорят английски.
За най-лошо каза - мръсотията по улиците.Прав си е човека и така му казах.
От храната всичко много им хареса особено сач със зеленчуци , сърмички , кьополу. Ракията също даже на изпроводяк им дадохме домашна ракия в пласмасови шишета.
Та те така ,много имам да разказвам за наште американци предполагам че, и те много ще разказват за нас.

# 72
Ако знаете каква мунка съм. Вчера вечерта паднала една пътека от терасата на съседната къща. Майка ми я прибрала, че било тъмно. Днес сутринта от рано съм я сложила на открит парапет, че като си я видят да дойдат да си я приберат. Щерката пита съученичка, чиято баба ни е съседка- не била тяхна. Синът пита приятелче дали е тяхната, той пък искал снимка, че не се сещал..... Преди малко се излюпихме с ММ и отидох до магазина за подаръчна чантичка. Пътеката кротко си седи на мястото, но и дъжд бая я е валял. Сега е ужасно мокра....

# 73
Честита Цветница! Нека всички имена да са живи и здрави, само щастие пожелавам!
Аз лично се зарадвах за Белинда, и после леко се разочаровах! Още веднъж, всички именници да са живи и здрави и много щастливи!

# 74
  • дядовата ръкавичка
Честити да са имениците!

Още няма цъфнало дръвче при нас, но пък е пълно с иглики, нарциси. Обичам пролетта.
Лудо време е днес, от всичко имаше по много -  и слънце, и вятър, и дъжд.

Рая, как мина изпита?

Общи условия

Активация на акаунт