Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 618
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Е, в съседната тема хич не е скука. Аз се търкалям от смях вече.
Там аз ти осигурявам доста забавление.

# 91
  • София
А зачетох я като я пуснаха, ще погледна пак( триещи ръце)
Мерси.

# 92
  • Sofia
Днеска в суматохата покрай фалшивия ми тест, забравих да кажа на Джена, че нощес съм я сънувала, ама на ранина ще да е било, защото като се събудих, помнех съня съвсем ясно. Сега вече не, но в най-общи линии искам да й кажа, че имаше момиченце  Heart Такъв сън в нощта срещу Цветница...не знам, нищо не казвам, тя сама да се сеща!  Bowtie
Crazy Hug, от оня ден я споменаваш НЕзачената, НО обещана мома  Mr. Green Heart Eyes Таткото както ме дразни тия дни,най-много той да роди от зор,има данни , ако не друго  hahaha
Гледахме ние снощи на Спилбърг фантастичният филм:"Играч първи ...".Два и кусур чАса щом не заспах,'начи-бива  Mr. Green.
Днес какъв ден беше  Shocked-слънце,жега,градушка,дъжд и така няколко пъти  ooooh!
Сбъдваща,видях,че си ми написала вчерашните кино-филми,ма...такова, ни един не разпознах с тукашните  newsm78

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 21:11 от ДжеНа

# 93
  • ту тук, ту там
Честита Цветница! На имениците - да са здрави!

В кой раздел е темата на кака Сийка тази година, някой знае ли? 🙂

# 94
  • Пазете Гор
Станах по обяд, изпих си смутито от мушмули и рожков, и се обтрих до порозовяване с крем от жожоба, че след епилациите ми вчера - гръб, ръкавели и жилетка - кожата ми е чувствителна на допир и поглед. После си пуснах телевизора, гледах шоуто "Опитай с моето портмоне",  няколко интервюта с Корнелия Н., едно с Иво Христов и серия "На всеки километър". Докоснаха ме толкова дълбоко в душата, че си вързах червена връзка под потника и цял ден така ходя. Малко ме убива, ама ми е хубаво, само дето ме е яд, че няма къде да ме пратят на бригада, че да поработя ангария. Гнусно време настана, материално. Чета тук и там - бригади има, ама си плащат. Гадост! Че и сам решаваш дали, кога и къде да бачкаш! Какво е това? Анархия! Как така сам решаваш? Какво е това бе, никаква дисциплина няма! Светът умирга....

После се качих на велоергометъра, но слязох, че с тия мъънички седалки се чувствам постоянно в риск.

Ужас! Всички ще Измрем. Пръскат ни - днеска видях - от самолети и от разни частници с нараменни преносими пръскачки. пръскачките са на промоция в магазина. А днеска по обед мина един самолет, а след малко лъхна топло - мешкат въздуха отгоре, че да ни се обърква вътрешният часовники да им купуваме хаповете. Днеска три пъти валя дъжд и гря слънце. Оня ден имаше сняг! Това не е нормално! Март месец е! Умираме, хора!

Под леглото намерих топка  - нещо като валма и някаква материя, подобна на пух. Жена ми вика, че е прах, но аз знам, че е твърда плазма, опущена от колайдера. Тя ме бойкотира, жена ми де, не плазмата.

Не знам де, може и магия да е.

# 95
Благодаря, момичета!

# 96
  • Sofia
Станах по обяд, изпих си смутито от мушмули и рожков, и се обтрих до порозовяване с крем от жожоба, че след епилациите ми вчера - гръб, ръкавели и жилетка - кожата ми е чувствителна на допир и поглед.
.....
newsm62 newsm18
от къде ти идат на акъла  hahaha
Новинка,намери ли количка?

# 97
  • София
Хахахаха, Куркума 😂 Оскубан на ръкавели, кротко шмули мушмули и рожков 😂 На къде върви този свят?!

# 98
  • Пазете Гор
Ръкавели - да, но и възглавничките на пръстите тоже! И между пръстите се оскубах - като профилактика. Гладък съм като мряна.

# 99
  • В Космоса
Станах по обяд, изпих си смутито от мушмули и рожков, и се обтрих до порозовяване с крем от жожоба, че след епилациите ми вчера - гръб, ръкавели и жилетка - кожата ми е чувствителна на допир и поглед.
.....
newsm62 newsm18

Щях да кажа от ракията, но се замислих дали не употребява и... куркума.
Майтапя се, много е як, едно густо ти става като го четеш, а понякога такива попадения има, че ми иде да легна по гръб и да заритам с крачка във въздуха.

# 100
  • София
Сгади ми се  бррр Simple Smile

# 101
.....
newsm62 newsm18
Новинка,намери ли количка?

Джена, все още не, но имам варианти.

# 102
Куркума 😂😂😂😂

# 103
  • Sofia
Джена, все още не, но имам варианти.
Praynig пиши как върви и ако трябва да се разтърсим и ние  Hug.Младежът как е? Спокоен ли е?

# 104
Куркума, мушмулите ги приемаш профилактично, нали?

Общи условия

Активация на акаунт