Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 626
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Подарих си червени обувки,току-що, за едно червено кожено яке, което пък купих "да вържа" с   една червена шапка  Mr. Green  Въщност,шапката е зимна,а якето и обувките не, ама...кой ти гледа.Червенко да има. Обожавам червено  bowuu

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 22:30 от ДжеНа

# 106
  • Пазете Гор
Куркума, мушмулите ги приемаш профилактично, нали?

Естествено! Моето истинско име е профилактика.

Знаеш ли, че калем от мушмула се хваща на дива шипка? И аз не знаех, ама узнах. Просто било. Пропълзяваш някак до средището на някой мощен шипков храст, изрязваш или изгризваш под земята всички стъбла освен най-сочното дву-тригодишно и ашладисваш. След десет години ядеш мушмули на корем, артериите ти се изпъват като газопровод и разглеждаш с любов, гордост и благодарност белезите, които са ти оставили шипковите бодли.

Имаше една игричка за връзване на езика: Шишо с Шиши шушнели в шумналите мушмули...или нещо подобно. Не знам за мушмулите, но познавам Шишо и Шиши, макар в паспортите им пише друго. Те са двойка, семейство, и двамата обли (тя е сферична, той - елиптоиден), бавни, с кръгли като месечина лица. Очите им са турени в дълбоки хоризонтални цепки. Имат трапчинки на лактите. Мисля, че се хранят с нещо скришом, защото при всичката им телесност съм ги виждал да си купуват само бира и лютеница, но пък купуват по 10 буркана на едно пазаруване. Гласчетата им много си приличат - малко като на Бриджит Бардо от  "И Бог създаде жената". Живи и здрави да са, на кръв да им става и лютеницата, и бирата.

# 107
Значиии, вяло стискане днес, най- гадната тема изтеглиха, писала ама...не е доволна. Другият път по- сериозни да сте 😉 Купихме обувки, харесах си рокля, ама да не се прекарам...че утре пак ще ходим да я вземем, по- хубава нямаше 😁. Търсим гащеризон, нещо стилно, къде има такива обаче 🤔, и дребната е капо, ужас, сърдита, бръчка и излезе чак

# 108
  • Пазете Гор
Опържи ѝ картофи. Много утешава.

# 109
  • София
Каква беше темата Райче?

# 110
  • Sofia
Аз искам обувките да видя,не темата  Mr. Green
Гащеризон поръчвах тия дни,лепнА ми...малко ми е дълъг,ама се надявам и аз да се издължа  hahaha

# 111
Каква беше темата Райче?
Падна се "Думите отлитат, написаното остава", другата възможна е била Мрежата като оръжие, тя щеше да е супер ама...4 листа написала, аз 4 думи не се сетих, тъй че....не мога да критикувам. Джена, бързо прати линк 😆, обувките са просто 2 каишки цвят нюд

# 112
  • Sofia
Каква беше темата Райче?
Падна се "Думите отлитат, написаното остава", другата възможна е била Мрежата като оръжие, тя щеше да е супер ама...4 листа написала, аз 4 думи не се сетих, тъй че....не мога да критикувам
Есе ли са им дали?  newsm78 Свободно разсъждение,не по произведение и автор? Ооооооо,царица съм да разпъвам локуми аз  bowuu.

# 113
Есе е да, и тя е добра уж, да видим, след 2 седмици чак

# 114
  • София
Понякога по благодатната изиграва лиша шега тъй че няма за какво да съжалява може тък да е било нейното макар да не е доволна в момента.

# 115
Гена, единия филм е немски, но другия е американска екшън боза, харесала им е. Немското кино вади чудесни неща, все по-големи фенове му ставаме.

В подфорум СО не припарвам. Това е клоаката на форума, заедно с паранормалните и турските сериали.

# 116
ДжеНа, не се свиди- дай и твоите обувки да видим.
Райче, ние загрявка правихме. На баш изпита ще сме бетон.

# 117
  • Пазете Гор
Браво, Рая, умно дете! Четири листа....

Я да се пробваме тук  кой какво може да напише по зададената идея, а?

Аз искам обувките да видя,не темата  Mr. Green
Гащеризон поръчвах тия дни,лепнА ми...малко ми е дълъг,ама се надявам и аз да се издължа  hahaha

Никак ли не бива да се носи с навити крачоли?

Дядо смяташе морето за дяволска стихия, а плажуването - за лека към умерена лудост. Командировали го на Шкорпиловци веднъж и той си рекъл "Веднъж се живее". Бил безразсъден, знаете - всеки има такива моменти понякога. Навил крачоли до под коляното и оставил морската пяна да пошава между пръстите му.

Та искам да кажа, че и с навити крачоли може да изживее човек незабравими моменти.

Какви изпити, хора, децата ви не бяха ли в началните класове?

# 118
  • Sofia
Джена, бързо прати линк 😆, обувките са просто 2 каишки цвят нюд
Ей сега,акО не ме баннат за реклама,ама на,все натам ме влече:
http://www.fashiondays.bg/p/%D0%93%D0%B0%D1%89%D0%B5%D1%80%D0%B8 … ection-p164651-1/
Смятам да ми го скъсят и от излишъка да ми направят фльонга  bowuu.
МарИ,кат' дойдат обувките,ще се сглася с целия аутфит и със зимната шаока,разбира се и ще се изфотам  hahaha
Куркума, пробвах  Mr. Green,'лабаво е  Crossing Arms.

# 119
Обувки си купих и аз оня ден. Лъскави кецки, шукар и кич, ама ужасно ме кефят.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 23:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт