Любовницата ми има любовник

• 90 198
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 915
Оффф какво му е чудното на скса в 8-я месец при нормална бременност, лошото е че не е с бащата на бебето растящо в бременната.

# 916
Да, права си.
Още помня какво каза
Цитат
бих я и плаках с нея
Joy

Това няма как да е смешно...😢
Ненавиждам мъже, които не притежават никакво друго надмощие над една жена, освен физическо такова! Колко му е да ошамариш една жена?!..А що за жена е тази, на която са посягали, и после се връща обратно при такъв мъж, все едно не е било?!?!??!
Аз колкото и да обичам някого, удари ли ме, е свършил! Преди да го изритам от живота си обаче, ще се постарая да му го върна и най-малкото ще счупя един стол във врата му! 😂

Аз съм 90 процента убедена, че темата е измислена.
За другото съм съгласна.
Мъж посягащ на жена е боклук.

Също така назад съм обяснила защо смятам, че измислица. Работеща в магазин жена с три деца /доколкото си спомням/ има време да оправя любовника всеки ден, да се грижи за децата си, за дома си и да работи.
Айде стига глупости.
Че и бременна в осмия месец ще прави секс.
То не че не може де.
Затова му издиша историята.

Секса през бременността е страхотен, стига да нямаш проблемна бременност или забрана от доктора. Аз лично съм в седмия сега и имам дори повече желание от нормалното, НО не с кого да е, разбира се,  а с човека до мен и баща на това дете!
Освен това, аз имам параноя от болести и бацили и не виждам как това би могло да се случи на мен, да рискувам здравето и живота на нероденото си дете, като спя с мъж, който спи още най-малко с жена си( в най-добрия случай), а тя от нейна страна кой знае с колко още спи. Само като си представя какво мога да лепна от този "непознат на геометрията многоъгълник" и свят ми се завива. Но това съм аз - след моралните ми предразсъдъци, чисто физически не се доверявам на хора, които нямат сексуална хигиена и уважение най-вече към себе си и след това към останалите!

# 917
Децата са 2, а не 3.
Магазинерката може да работи по график на смени. Мъжът й да е редовна смяна. Кое й пречи да се вижда с Капоне в 10 ч сутринта, примерно, ако децата й са на градина и училище? И после е от 12 на работа. Нищо. Така, че представете си, че може да намират време един за друг. Струва ми се, че бая хора взеха да й завиждат за оправността. 😀
Майко на 3-ма, обичам такива хора, които много обичат да се заричат как биха пребили този, който ги удари и край! , всичко приключва на секундата, връщане назад няма.  Трай бабо, да те не срещне мечка в гората!

# 918
Казах, че няма да целувам после мъж, който ме е удрял, ако ще и турско да стане. Боя от моя страна, по-скоро ще си остане само в мечтите ми! 😂
Защото, който те удари веднъж, ще го направи пак..същото е и с изневярата..май! 🐷

# 919
Ако трябва да съм честна, не мисля, че такива деяния задължително се повтарят. Ако си един нормален човек, малко емоционален и попаднал в много голям конфликт, не е невъзможно както за мъж, така и за жена, да замахнеш и да посегнеш на някого. Но това ще го направиш веднъж- два пъти в живота си. Съвсем друго е да пребиеш някого. Много ясно, че ще повториш, ти просто си агресивен тип и психопат. При изневярата също има хора, които 1-2 пъти са се подхлъзвали през целия си живот. Не мога да ги сравня със серийните изневерители, сори.

# 920
Побойниците си търсят определен тип жени (подчиняващи се... с ниско самочувствие... зависими). Тези от нас, които никога не биха направили компромис с мъж, който посяга не биха и попаднали на "рамбо".

# 921
  • ES
За това жена не се бие, щото се привързва. 😂 Боят е силата на слабия, в момент на безсилие. Не, че това го оправдава, разбира се.

# 922
  • Sofia
Ако си един нормален човек, малко емоционален и попаднал в много голям конфликт, не е невъзможно както за мъж, така и за жена, да замахнеш и да посегнеш на някого.

Това, за което говориш, са съвсем различни ситуации.
Ние коментираме конкретно сценария – мъж да посегне на жена, и по-специфично – на любимата си! И за мен е непростимо.
Бих имала огромни резерви към мъж, който е проявявал агресия към половинката си или към която и да е друга представителка на нежния пол.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 00:49 от Blаck Cat

# 923
Според мен капоне е фантазьор Mask one dirty man :stuck_out_tongue
topic close !!!

# 924
Ако си един нормален човек, малко емоционален и попаднал в много голям конфликт, не е невъзможно както за мъж, така и за жена, да замахнеш и да посегнеш на някого.

Това, за което говориш, са съвсем различни ситуации.

Моля, моля хич и не го извъртайте, че въобще за някого при някакви ситуации е нормално да удариш някого! Следвайки Вашата логика, то нормално които са много емоционални и много ще посягат - така де емоции, конфликти.  Stop Ако смятате, че това е нормално АМИ В ГРЕШКА СТЕ.

Един или десет шамара са еднакво недопустими! Важно е и извинението и разкаянието след това.
Бих я плаках с нея  Crazy Верно ли ви звучи приемливо? Каква вътрена драма - какво израстване на героя!

И айде бегайте от тука с "оправните" оправени продавачки, дето хвърлят децата на градина, мацват изкуствените миглички, пуфкат на косата вафличките и тичат по апартаменти и съседи да дудучат. То щото само да хвърлиш децата са ангажиментите на една жена и да си направи разбира се вафличките Simple Smile Искренно завиждам на такава супергърла. Ако е реална - евала и! Да напише книга за организация на времето, на изуст ще я науча. Ама ще е нещо в областта на метафизиката е и разтягането на времеви интервали.

# 925
И пак питам как така е нямало драма като е забременяла?

Значи жена прави секс с двама. Дори и с единия да се пази с презервативи, а с другия хич да не се пази всеки един от участниците ще има съмнения кой е бащата.
Разбира се "одрал му е кожата" е доказателство по-силно от ДНК тест и всякакви други изследвания  Crazy Но как точно са получили тези неоспорими доказателства докато е бременна и докато детето е новородено, че и мъничко /каквото все още е/ бих искала да знам.

# 926
Kоелю може да напише книга .Ще се казва " Шест години"

# 927
Да направим анкета дали да се заключи темата ?

# 928
Както казах - единствено исках да обърна внимание на лекотата, с която се използват епитети относно въпросното момиче/любовница.
Това отлично квалифицира хората, които притежават тази лекота. Но те самите не го разбират. Затова пък е удобно за другите, които контактуват с тях. Не се затрудняват да разберат що за хора имат насреща си.

От друга страна историята е наситена с абсурди и действия, които събрани така накуп, ще провокират почти всеки, който има търпението да ги изчете. А целта на автора е съвсем друга, не да пита, защато не може да си отговори, а своеобразно социологическо проучване - един вид експеримент, в който всички, взели отношение към сагата, участват.

Моралът на хората е впечатляващо отсъстващ в нашите интересни времена, но фасадата на повечето е перфектна. В душите никой не може да надникне, но от единичните случаи, в които съм успявала да направя това с хора, които наглед са тихи, добродушни, на моменти наивни и разбира се - много морални, толкова обикновени, земни, кротки, но които някак са ме допуснали до себе си, съм оставала изненадана какво всъщност се крие под фасадата. Никой не е толкова добър, колкото се опитва да се представи пред другите. Всеки има своите тайни и тъмни страни. Тук, извадени на показ и поднесени бавно, на части и във възходяща градация на низходящи морални ценности, имат за цел да провокират. Историята звучи абсурдно, но всъщност - не! Съвсем реална би могла да бъде.
Какви тайни крият хората, Боже мой, какви тайни! Бедни са ни фантастиките, както се казва.

# 929
Много интересна тема се е получила. От вчера я чета и си има от всичко - и смешни коментари, и интересни гледни точки, и полезни съвети, и заяждане. Каквато и да е била първоначалната идея, дискусията е добра.

Общи условия

Активация на акаунт