Любовницата ми има любовник

• 90 202
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 900
Темата е пързалка и заради това всеки си пише каквото му е на сърце и до колкото са му възможностите. Не трябва да се приемат сериозно нещата тук.

# 901

Бедни/богати, интелигентни/неуки, успели/неуспели, с висок/среден/нисък стандарт на живот - това не са критерии, по които някой може да си позволи арогантността да класифицира стойността на нечий живот!

Някой да е предлагал да лишим от живот изневеряващите, простаците и побойниците?

Що се отнася до пороците и как хората ги практикували, за да се чувстват добре - разбира се, че е така. Също е вярно, че обикновено е за сметка на най-близкото им обкръжение, ама важното да се чувстват добре, нъл тъй?

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 14:22 от Анонимен

# 902
Е, то отдавна стана ясно, че има нещо гнило в темата и автора.
Жена работеща в магазин, с мъж и три деца доколкото разбрах. Че и намира време всеки божи ден да чука любовника си.
Машина  Joy
Кога успява да си гледа децата, да ходи на работа, да се грижи за дома, да оправя мъжа си, а после любовника?

Забрави боя. Темата е секс и бой.

# 903
Да, права си.
Още помня какво каза
Цитат
бих я и плаках с нея
Joy

Сигурно го е заболяла ръката, когато нейното тяло се е ударило в ръката му  Laughing

# 904

Бедни/богати, интелигентни/неуки, успели/неуспели, с висок/среден/нисък стандарт на живот - това не са критерии, по които някой може да си позволи арогантността да класифицира стойността на нечий живот!

Някой да е предлагал да лишим от живот изневеряващите, простаците и побойниците?

Що се отнася до пороците и как хората ги практикували, за да се чувстват добре - разбира се, че е така. Също е вярно, че обикновено е за сметка на най-близкото им обкръжение, ама важното да се чувстват добре, нъл тъй?

О, далеч съм от мисълта да оправдавам насилието и маменето. Личната ми позиция е против изневярата и подобно поведение. Просто мисълта ми беше насочена повече към квалификациите за интелекта и амбициите на любовницата. Пороците са си лична работа, но до момента в който не пречат на другите.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 15:57 от passing_by

# 905
Само че боят и изневерите няма начин да не пречат някому.

Що се отнася до простотията - вярно, никому не пречи, но няма начин да наричаме простаците високи интелектуалци.

# 906
Само че боят и изневерите няма начин да не пречат някому.

Що се отнася до простотията - вярно, никому не пречи, но няма начин да наричаме простаците високи интелектуалци.
Както казах - единствено исках да обърна внимание на лекотата, с която се използват епитети относно въпросното момиче/любовница. Жертви има, да - и това са семействата на нашите изневеряващи герои, дори и да не са наясно. Колкото до душевните терзания на Капоне - не смятам, че в подобна ситуация  заслужава някаква симпатия.

# 907
Неподходящите епитети, осъждането и поставянето на диагнози са патент на форума...

# 908
И кои са неподходящите епитети?
За жена, която живее с един и има дете от него, чука се с друг (включително докато е бременна) и прави свирки на трети си има точно определен епитет - който всъщност никой не досега не е използвал.

За мъж, който бие жена, изневерява на друга, краде от времето и ресурсите, предназначени за семейството му, също си има епитет.

Ако наричането на хората според техните действия е "осъждане", сигурно има и осъждане. Само че който се страхува от осъждане, не би трябвало да си изтипосва кирливите ризи пред цял форум. Трудно може да се очаква, че всички ще ръкопляскат на нечии простотии.

За диагнозите съм съгласна, че се раздават с лека ръка. То специалистите не са толкова бързи при много по-подробни данни и повече опит, ама тук доста пишман психолози се упражняват в диагностициране.

# 909
По-назад в темата съм се обърнала към конкретен протребител/ка във връзка с неподходящите епитети. Самата аз не приемам конкретната тема сериозно, което сигурно личи и от постовете ми. Не съм персонализирала теб в предния си пост. Simple Smile

# 910
Kiki.mora, подушвам че сме от една порода с вас, затова ще ви дам безплатен съвет. На съдийките с епитетите няма смисъл да им се обяснявате. Само увеличавате усещането им за собствена значимост.

# 911
Да, права си.
Още помня какво каза
Цитат
бих я и плаках с нея
Joy

Това няма как да е смешно...😢
Ненавиждам мъже, които не притежават никакво друго надмощие над една жена, освен физическо такова! Колко му е да ошамариш една жена?!..А що за жена е тази, на която са посягали, и после се връща обратно при такъв мъж, все едно не е било?!?!??!
Аз колкото и да обичам някого, удари ли ме, е свършил! Преди да го изритам от живота си обаче, ще се постарая да му го върна и най-малкото ще счупя един стол във врата му! 😂

# 912
Да, права си.
Още помня какво каза
Цитат
бих я и плаках с нея
Joy

Това няма как да е смешно...😢
Ненавиждам мъже, които не притежават никакво друго надмощие над една жена, освен физическо такова! Колко му е да ошамариш една жена?!..А що за жена е тази, на която са посягали, и после се връща обратно при такъв мъж, все едно не е било?!?!??!
Аз колкото и да обичам някого, удари ли ме, е свършил! Преди да го изритам от живота си обаче, ще се постарая да му го върна и най-малкото ще счупя един стол във врата му! 😂

Аз съм 90 процента убедена, че темата е измислена.
За другото съм съгласна.
Мъж посягащ на жена е боклук.

Също така назад съм обяснила защо смятам, че измислица. Работеща в магазин жена с три деца /доколкото си спомням/ има време да оправя любовника всеки ден, да се грижи за децата си, за дома си и да работи.
Айде стига глупости.
Че и бременна в осмия месец ще прави секс.
То не че не може де.
Затова му издиша историята.

# 913
Ок, ясно че е много вероятно историята да е измислена или най-малкото със силно манипулирани детайли. Обаче всички знаем, че тези неща се случват достатъчно често в най-различни вариации. Така че ако приемете скромното ми анонимно мнение - всички коментари и упражнения в морал и психоанализа не са напразни, мисля че си струва разнищването дори и на хипотетична ситуация

# 914
Темите се четат не само от авторите им,  така че въпросите и отговорите може да свършат работа и на някой друг, с реални чуденки.

Общи условия

Активация на акаунт