Любовницата ми има любовник

• 90 536
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 60
  • Euskal Herria
Ей, на - боят е гаранция за дълбоки чувства!
Авторе, пускай чата да го видим, па тогава ще бистрим и даваме съвети. Че така - само на твоята дума...

# 61
  • Варна
Е, като ще се размятат снимки тогава автора да се отчита и със своя снимка и с такава на конкуренцията, демек комшията. Може и на мацката, на мен ще ми е много интересно да я видя супер сексапилната мадама дето и в леглото била богиня и на външен вид също. Че и след две деца.

# 62
  • Пловдив
И аз искам снимки, то толкова секс и красота си заслужава да се видят.

Начееее поне някой от братята Хамсуърт очаквам да видя по мъжките снимки.

# 63
Е няма как да не се подигравам на изневеряващ мъж на който му изневеряват  rotfImao rotfImbo

Добре, но стига толкова!

Не  smile3516

# 64
Нали, ще си намери някоя по тъпа, с по готини  екстеншъни и по големи цици.

# 65
Въпреки иронията - Живота е шарен и аз си спомням всяка моя грешка с удоволствие...
От темите за изневярата в този форум, реших да пусна моя тема и се надявам да и дадете шанс.
В бг форуми знам, че няма спасение от хейтъри...
В бмв и офроуд е същото-  80 процента излишни приказки.

Не се тръшкам - стискам зъби! 
Търся мнения само по същество!

Тя има мъж който не я цени. Е защо да няма любовник? Аз се държа с нея като парцал защо да не ми изневери?
Който е имал такава връзка ще разбере!

# 66
  • Пловдив
Тя има мъж който не я цени. Е защо да няма любовник? Аз се държа с нея като парцал защо да не ми изневери?
Който е имал такава връзка ще разбере!
Ами тогава какво се оплакваш? Дръж се с нея като с богиня.

# 67
Не се тръшкам - стискам зъби! 

Недей... ще си развалиш емайла Grin

# 68
  • Euskal Herria
И жена ти ли не те цени?

# 69
  • Най-красивата страна
Наистина звучи смешно-на изневеряващия мъж му изневерила любовницата.Ми така е-всичко се връща.                                                         Ако всичко ,което написа дотук за любовницата е истина,направи си тест за спин.

# 70
  • Варна
И аз искам снимки, то толкова секс и красота си заслужава да се видят.

Начееее поне някой от братята Хамсуърт очаквам да видя по мъжките снимки.

Ако авторът е някой като тях представяш ли си как ще изглежда оня другия, с който тя му изневерява?!? Трябва да е бог!

# 71
Да уточним, не ти е проблем, че  спи с мъжа си, но любовникът и те дразни? Защо тоя двоен стандарт човече?!

# 72
Мъжът й е бита карта... новият е конкуренция Laughing

# 73
Аз напълно те разбирам защо изневеряваш, но не те разбирам, защо страдаш? Питам сериозно. С тази жена не планираш нищо,не виждам какво ти пука, че ти изневерява?

# 74
Аз напълно те разбирам защо изневеряваш, но не те разбирам, защо страдаш? Питам сериозно. С тази жена не планираш нищо,не виждам какво ти пука, че ти изневерява?
Защото се появиха  отношения и се привързах ... 6 години се виждаме през два три дни ....

Общи условия

Активация на акаунт