Любовницата ми има любовник

• 90 267
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 735
Факт е, че г- н Капоне предизвика мисли за живота у толкова много жени и коментари като разкази се изписаха ...

# 736
Капоне, не съм пробвала с по-възрастен, защото първо не съм имала никакво желание за какъвто и да е мъж след раздялата с бившия, и второ - случайно се запознах със сегашния,та не съм имала избор на колко години да е.
Намерихме се в парка покрай децата- той млад, красив и разведен. 😋Беше ми приятна компанията му, сякаш нямах търпение да отида на парка повече от детето. 😂
Впечатли ме с ненатрапчивото си и някак сдържано поведение. Дълго време ми бяга по тъча, докато накрая ми пристана! 😂 Да си призная, не знаех дълго време на колко години е, даже се стреснах като видях шофьорската му книжка за пръв път. Все пак не бях излизала до тогава с 5г по-млад от мен..
Не се чувствам по-стара, даже напротив. И двамате обичаме спорта и се грижим за здравето си. Освен това лудостта и любовта, винаги ме карат да се чувствам млада, позитивна и енергична! 😋

Контеса, благодаря за хубавите думи! 💗

# 737
  • някъде в орбита...
Факт е, че г- н Капоне предизвика мисли за живота у толкова много жени и коментари като разкази се изписаха ...
Всъщност повечето все още се чудят как много умната и фина съпруга не може да загрее какви ги прави Капоне (уж, аз не вярвам при дадения сюжет да не знае), и как тъпата като гайка но иначе страхотен човек любовница събира достатъчно мозъчни клетки да се оправи с дом, деца, мъж, работа, и 3 часа на ден да задели за любовника.

Иначе, ако за човек над 40 единствената тръпка е секса с любовницата, това ще да е много тъжен и скучен живот... Направо пропилян Neutral Face

# 738
Първата част на темата със страстите , преди последните размисли ме развесели .
А що се отнася до размислите за живота преди и след 40 ++++ се чудя докато седя под палмата дали да я коментирам .Защото живота на всеки е различен като соц.статус и за повечето беседката пред блока е разнообразие (за съжаление) , което не ги прави второ качество хора или неудачници .
Дали жената след 40 ++++ е само пред печката и с парцала (ще се повторя ) зависи от жената .Има жени на които им харесва ( на мен не , има кой да го направи вместо мен ) .Дали са занемарени или за Родопа , ако трябва да мислиш какво да сложиш на масата или да си купиш карта за фитнеса ....кое ще избереш ?
За другата жена в живота (без боя ) и промяната в чуствата не съдя .Всеки решава сам какво ще прави в живота си .А както се казва ....." нека хвърли камък който е безгрешен " .
И разбирам от автора че съпругата е красива и интелигентна ами дано и нея някой да я оцени по - достойнство .
Защото живота на жената не свършва на на 40 или 50 Hug .Тогава можеш да откриеш че младостта в мъжете е като наркотик , който те прави щастлива , красива , харесвана и т.н.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 10:16 от nkv_sz

# 739

nkv_sz
"Защото живота на не свършва на на 40 или 50 Hug .Тогава можеш да откриеш че младостта в мъжете е като наркотик , който те прави щастлива , красива , харесвана и т.н."

Точно! като наркотик!
И за мъжете е така - "щастлив , красив и харесван" или на кратко "криза", но "това е толкова повърхностно"
Някъде бях чел, че при наркоманите и влюбените реагира един и същ дял в мозъка!

Mom of 3
"Не се чувствам по-стара, даже напротив. И двамате обичаме спорта и се грижим за здравето си. Освен това лудостта и любовта, винаги ме карат да се чувствам млада, позитивна и енергична! "

Разбирам те , и попитах на шега, но за някой от  пишещите на 40+ мъжете са  чички а ти,  а жените незнам сигурно лелки...
Именно любовта и лудоста са нещата  които ме МОТИВИРАХА до СЕГА да поддържам моята връзка.
Явно си луда глава ! Пожелавам ти да бъдеш щастлива завинаги с този мъж. А 4 деца е просто мечта!

# 740
  • Няма такава държава!
ти не гледай сентиметрите, може да е като торо браво чичко стейтъм.
О! Да, ДжИйсън Grin.... чичко гугъл казва, че е 1,78.... аз съм 1,75... мда, дреболия е Laughing

По скоро: гледай сантиметрите, но не не тези, ако ме разбираш. Wink
Капонето удобно подминава моето мнение и акъли илядо пъти, ама не се сърдя, нали съм добра душа.

# 741
  • Няма такава държава!
Убихте ме...докато приготвям вечерята и режа салатата ще си имам четиво...само дето малкото хлапе е до мен и ще гледам да не коментирам на глассссссс..........

Пожелайте ми успех!

Цвете от Луната, ще взема да те послушам!

За какво точно, душа, че забравих - колко акъл наръсих по тая тема вече?

# 742
Капонето през пост, през два, декларира за някакви фундаментални промени и просветления, и прозрения, и осъзнаване, до които достигнал благодарение на тази тема и съветите в нея. Доколкото виждам, той продължава да треска магазинерката, бизнесът на самотек, порцелановата кукличка вкъщи гледа децата...къде точно са промените? Каква е разликата между ДО СЕГА и ОТСЕГА НАТАТЪК?

# 743
  • Няма такава държава!
Ей, Сапфир, вече не страда - не виждаш ли? То туй беше проблема - беше се влюбил, страдаше, в депресия беше - вече не е. Готово: problem solved! Next, please!
Между другото, тази тема и споменатата в нея депресия е обида към хората с депресивни състояния.

# 744
ей не се научихте да разбирата чуждите драми и тва си е. това че любовницата го е разлюбила след побоищата и грубостите му си е огромен проблем, който логично води до депресия. и то дълбока. как така си позволява да го разлюбва и да прескача на друг и да му съсипва егото. нали е празноглава от де и идват тез идеи. обаче с малко побутване тук човекът осъзна, че това че предпочиташ груб секс не означава задължително че те кефи да те побийват и да те обиждат. промени отношението си и тя е промени поведението си. е, и съдбата се е намеси малко - случката с администраторката и всичко си дойде на мястото т.е. постаро му.
очакваме следващият епизод.

# 745
Ма той я е бил и е ПЛАКАЛ! Тя не сФаща ли, че това е Истинска Либоф?

Аз лично бих издействала ограничителна заповед за такъв, не да си отварям краката и да му пращам сърчица, ама тя си знае.

# 746
Капоне ,

Точно! като наркотик!
И за мъжете е така - "щастлив , красив и харесван" или на кратко "криза", но "това е толкова повърхностно"
Някъде бях чел, че при наркоманите и влюбените реагира един и същ дял в мозъка!
Не съм съгласна че всяка любов е " криза " и е повърхностна .Любовта си е просто любов .И когато си влюбен се случват едни биохимични процеси , които ни повишават тестостерона и естрогена .На следващ етап се включват невротрансмисерите ( адреналин , допамин и серотонин ) и т.н. Разликата м/у влюбения и наркомана е огромна .

# 747
Да си влюбен и да си свикнал с някого вече 6-та година /да ти е личната обслужваща нужди мацка и да е недопустимо да й делиш това-онова с някой друг мъж/, може и да се пообъркат като усещания... Flutter

# 748
  • Варна
Капоне, сигурна съм, че жена ти знае! Жените имаме и 6-то и 7-мо чувство, за толкова години, няма как да не е усетила, че нещо се случва! Но най-вероятно и тя е палавница, секс-богиня и тн. за някой, друг а ти си 5-минутката в къщи!!!

# 749
Ей, Сапфир, вече не страда - не виждаш ли? То туй беше проблема - беше се влюбил, страдаше, в депресия беше - вече не е. Готово: problem solved! Next, please!
Между другото, тази тема и споменатата в нея депресия е обида към хората с депресивни състояния.

И защо е обида към хората които страдат от депресия? Факта, че повода за депресияата ви се струва смешен, не означава, че Капонето не е депреиран.  Хората имат различа емоционалност, интелект и т.н. Не казвам, че това което прави е правилно, но никой не знае в каква ситуация ще попадне утре и как ще реагира

Общи условия

Активация на акаунт