Любовницата ми има любовник

• 90 265
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 750
От какво всъщност се депресира? Аз не виждам никакви причини.

# 751
От това, което е написал, депресира се от факта че любощницата му си е наперила друг и може да бъде изместен от него и да я загуби ( ако избщо може да се каже  "загуби", след като тя е омъжена). Когато губиш нещо, което има значение в живота ти, не е толкова странно да се депресираш от това

# 752
Ма как ще я загуби, то сърцето й е кат Икарус, има место за много хора! Е, само да не е ревнив, де...ама то и с какви очи да е ревнив?

# 753
  • Няма такава държава!
И защо е обида към хората които страдат от депресия? Факта, че повода за депресияата ви се струва смешен, не означава, че Капонето не е депреиран.  Хората имат различа емоционалност, интелект и т.н. Не казвам, че това което прави е правилно, но никой не знае в каква ситуация ще попадне утре и как ще реагира

Не ми се вижда смешен повода - по всякакви причини може човек да се депресира. Смешно ми е поведението след това, както и симптомите, които описва - никаква депресия не е това, а наранено его. Обида е, защото се спекулира с тая дума и диагноза и така самата диагноза "олеква" в очите на всички. Като е депресиран, защо за толкова време барем една консултация с психиатър или психолог не направи?

# 754
Тази убавица ти е наранила егото, от там и депресията, напълно разбираемо. Помисли си как ще се чувстваш по-добре: като си кажеш, че тя е боклук и си намериш друга любовница; или като си кажеш, че не ти пука за забежките й, понеже всичко е само секс. Опасявам се, че вторият вариант може да не ти е полезен.

# 755
Значи той се депресира, че гаджето му прави свирки на друг.
Жена му обаче не следва да се депресира, че той опрашва най-редовно друга.
Също така не ми стана ясно с какво свирките на комшията (и то "на повикване", като долнопробна уличница) се различават от петминутките с мъжа й. Защо едното води до антидепресанти, а другото - не?

# 756

nkv_sz
"Защото живота на не свършва на на 40 или 50 Hug .Тогава можеш да откриеш че младостта в мъжете е като наркотик , който те прави щастлива , красива , харесвана и т.н."

Точно! като наркотик!
И за мъжете е така - "щастлив , красив и харесван" или на кратко "криза", но "това е толкова повърхностно"
Някъде бях чел, че при наркоманите и влюбените реагира един и същ дял в мозъка!

Mom of 3
"Не се чувствам по-стара, даже напротив. И двамате обичаме спорта и се грижим за здравето си. Освен това лудостта и любовта, винаги ме карат да се чувствам млада, позитивна и енергична! "

Разбирам те , и попитах на шега, но за някой от  пишещите на 40+ мъжете са  чички а ти,  а жените незнам сигурно лелки...
Именно любовта и лудоста са нещата  които ме МОТИВИРАХА до СЕГА да поддържам моята връзка.
Явно си луда глава ! Пожелавам ти да бъдеш щастлива завинаги с този мъж. А 4 деца е просто мечта!

Благодаря ти, Капоне! Щастлив да си и ти! 🌟

Казвала съм го и преди " Щастието е избор - твоя избор".
Всеки сам избира дали да е щастлив или не! На хората им се случват едни и същи неща, но в същата ситуация едните са щастливи, а другите нещастни!

Наистина се замисли за всичко, което имаш и никога не го приемай за даденост. Утре може да се събудиш и да го нямаш повече! Цени истинските неща и най-вече дай любов, грижа и време на децата си! 💗

Лудостта и Любовта са нещата, които поддържат човека жив и млад! 😉

# 757
Е не може ли Любов и Лудост по почтен начин, а не с долнопробно мишкуване и лъготене?„

Доста се дразня напоследък от тоя императив за уважаване на личния избор. Под тая максима се упражнява една принуда върху обществото да приема всякакви неприемливи, нараняващи другите, та дори и противозаконни неща. Ми не съм съгласна с модния повсеместен релативизъм и флуидно размиване. Има си критерии за добро и зло, има си морални категории. Който не ги спазва, попада в графата на "лошите", а не просто на "интересните".

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 13:46 от Анонимен

# 758
Е не може ли Любов и Лудост по почтен начин, а не с долнопробно мишкуване и лъготене?
Защо да не може ?Дори и на 50 +++++ и 60 +++++,най - нормалното е човек да влюби .Любовта не патент само на младите .
Тайната любов /секс е по - удобен , лесен , не ангажиращ .Обичаш 2/3 часа и после пак обичаш но на друго място .

# 759
Всяко нещо е свързано с отговорности. Любовта - също. Поощряването единствено на консумацията в една връзка и въобще в живота в дългосрочен план е разрушително. Няма как да твърдиш, че "обичаш" някого, а същевременно да не спазваш елементарна хигиена на отношенията. Това не е "любов", а просто животински нагон.

# 760
Не че нещо, но "да избереш щастието" е въпрос на вътрешна настройка да си щастлив с това, което имаш - не да хукнеш да гониш Михаля.

# 761
То като гониш Михаля, си оставаш с едното гонене, а щастието все е някъде пред тебе.

# 762
Съгласна съм, много често хората наричат депресия състояния, които не са. Ходенето при психолог определено помага, но много хора в България го приемат, като проява на слабост или лудост.

Дали жена му е депресирана или не, никой не знае. Ако е разбрала, какво се случва е можела да се разведе или да се съгласи на развод, когато той и е предложил. Тогава нямаше да я има и драмата и можеше и двамата да са с правилните хора и да не им изневеряват или те да го правят

# 763
Е не може ли Любов и Лудост по почтен начин, а не с долнопробно мишкуване и лъготене?„

Доста се дразня напоследък от тоя императив за уважаване на личния избор. Под тая максима се упражнява една принуда върху обществото да приема всякакви неприемливи, нараняващи другите, та дори и противозаконни неща. Ми не съм съгласна с модния повсеместен релативизъм и флуидно размиване. Има си критерии за добро и зло, има си морални категории. Който не ги спазва, попада в графата на "лошите", а не просто на "интересните".

Не съм съгласна! Всеки има своите собствени критерии за "правилно" и "грешно"! Аз не съм Господ, за да съдя постъпките на другите! Мога да реша само за моите такива! Например една жена, която няма възможности, ражда дете и решава да го остави в дом, защото смята, че така ще му даде шанс да отиде при добро семейство. Тя смята постъпката си за правилна. Аз или някой друг, няма да го направя, каквото и да ми коства и бих сметнала постъпката й за неправилна, но тя не е такава за нея самата. Аз не знам защо тя постъпва така и как се чувства. Никой не знае и не може да я съди!
Не говоря, разбира се за нелегалните и престъпни постъпки на хората. Но за тях има съд и отново не съм аз тази, която може да ги осъди!

Когато казах "избора да си щастлив е твой", нямах предвид да има любовница, наранявайки жена си, а именно защото виждам, че той се лута и не е щастлив, а само си чеше нараненото его с ласките и комплиментите в една физическа връзка. Ако той опознае себе си и се заобича; ако намери нещата, които наистина го правят щастлив и тръгне в правилната посока, тогава за мен той ще открие пътя към щастието! 

# 764
Как да се отпиша от тая тема?

Общи условия

Активация на акаунт