Любовницата ми има любовник

• 90 175
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 960
То голям кеф да се бъзикаш с хората. И това го обясняват жени с претенции за интелект и превъзходство над простолюдието. Моите представи за интелигентна жена рязко се разминават с такава, която се подиграва по форумите, независимо на какво ниво е ответната страна.Много е низко.

Да, но е забавно и разпуска. А и в случая не ритаме паднал, човекът е надувка, а с такива е най-гот да се бъзикаш. Тук виждам доста интелигентни бъзици.

# 961
  • Terra incognita
Добре, разбирам, че обичате да се бъзикате. Аз също. Но го правя, когато виждам, че ответната страна "носи" на тия бъзици, тогава става наистина забавно.

# 962
На мен ми е забавно именно това, че не носи, ами продължава да се надува, да видя докъде ще стигне, докато му се пукне балонът:)

Не разбрах каква е голямата кола. Барем БМВ X5? щото да не се окаже, че се дуе с Dacia Duster или някаква КИА:)

# 963
Ама и тоя носи. Всеки път все нови и нови "данни" снася: то не беше автоматичен бизнес, то не беше тежко детство, то не беше 50-килограмови жени, дето ги бърка в тъмното...

# 964
  • Няма такава държава!
То голям кеф да се бъзикаш с хората. И това го обясняват жени с претенции за интелект и превъзходство над простолюдието. Моите представи за интелигентна жена рязко се разминават с такава, която се подиграва по форумите, независимо на какво ниво е ответната страна.Много е низко.

Да, но е забавно и разпуска. А и в случая не ритаме паднал, човекът е надувка, а с такива е най-гот да се бъзикаш. Тук виждам доста интелигентни бъзици.

На мен също. Разбира се, че е кеф да се бъзикаш, но това хора без чувство за хумор не могат да го оценят.  Беше много забавна темата, преди някои да я вземат на сериозно и да говорят за любов /любов, разбираш ли?/ и да набиват канчетата на останалите по въпросите за морала.

# 965
Че кои са тия останалите, освен драматурга и актьора в моноспектакъла на автора, дето въртят любов необяснима и безмълвна с чужди половинки и страдат, че им слагат рога? Пък някой който плаче в подобни условия, особено придружен от съчувствени въздишки на свръх толерантни мами (само да не им е вкъщи чудото), просто си проси поставяне на мястото.

Най-насериозно се взема точно моралната полиция по толерантността. И не само в темата. Явно сме задължени да сме толерантни към вся и всьо, сакън някой да не ни обвини в нетолерантност. Но това все пак е обществен форум, а не кабинет на психиатъра, и никак не е задължително всичките потребители да бликат от толерантност. Дори не е здравословно, когато става дума за въздух под налягане. Чакам следващата тема - страданията на крадеца. Или наркотрафиканта още по-добре.

# 966
Мама мия! Сега пък базик било! Елементарно за манипулаторки !
Пореден опит да замажете злобата си.

Black_Sapphire ти чупиш тъпомера, злобомера  а май и кантара!

Не искам да я заключват , кеф ми е да чета бълвочите на тези "дами" Така разбирам, че една магазинерка струва  повече!
На мен ми е забавно !

Благодаря на тези, които се опитаха да дадат мнение и съвет , както и на тези които със смислените си критики
ми помогнаха да се събудя и съвзема.

# 967
Добре, разбирам, че обичате да се бъзикате. Аз също. Но го правя, когато виждам, че ответната страна "носи" на тия бъзици, тогава става наистина забавно.

Благодаря за подкрепата!
Нося на бъзик но не нося на злоба!
Тези тук са чудо . Измислят си неща  , които не съм казал и ме мразят иплюят  заради тях!

# 968
Black_Sapphire ти чупиш тъпомера, злобомера  а май и кантара!

Въх, кой шъ мъ зъщити?! Убидихъ мъ! На ИнтелУект, на Добрина, че и на Килограми! Особено с последния дискриминационен акт хич не съм съгласна (не че имам забележки към образа си в огледалото, ама така, от принципни съображения). Помощ, няма ли кой да се възмути?

Капоне, май не си минал нивото на тираджийските вицове, затова не разбираш от друг вид майтап. След обидите какво идва, малко боец? Добре че съм зад монитора, та затова го давам по-смело Joy

Никой не те мрази, бе, душа! Всички само ти гледат сеира и люпят семки или пуканки; или кой каквото прави, докато се забавлява за чужда сметка.

# 969
Haha, манипулатор е точно тоя, който ще нарече разумното мнение злоба и ще хвали безмозъчните и безкритичните, че са добрички. Ми да, нормално, иначе кой хищник ще си ловува безнаказано сред сърнички...никой не иска да му разкриват играта, като е ударил кьоравото.

# 970
Haha, манипулатор е точно тоя, който ще нарече разумното мнение злоба и ще хвали безмозъчните и безкритичните, че са добрички. Ми да, нормално, иначе кой хищник ще си ловува безнаказано сред сърнички...никой не иска да му разкриват играта, като е ударил кьоравото.
Е, не е ли малко прекалено тези, които не го критикуват или имат различна гледна точка да са безмозъчни?

Добре е, когато някой има чувсто за хумор, самоиронията е част от него. Факта, че на някой му се струва дадена шега плоска, не е гаранция, че няма чувство за хумор....може пък шегата наистина да си е плоска

# 971
Mного ясно, че няма да му говориш по същия начин в лицето на такъв. Ти пак ще си мислиш същите неща, но аз (а може би и другите в темата) сме 50 кила с мокри дрехи, хич не искам да решаваме спорове и дилеми по неговия начин - харесвам си носа, благодаря.
На мен темата ми беше смешна за четене до момента, в който Капонето сподели, че удря жени. Това вече не е смешно и върви ръка за ръка с едно определено мутренско поведение, за което не виждам защо изпадате в яростна защита. И да, жени, които НЕ критикуват мъж, който свободно признава, че удря жени, но това било, защото родителите му не му обръщали внимание като малък, са леко безмозъчни. Извинявам се за откровеността.

# 972

Е, не е ли малко прекалено тези, които не го критикуват или имат различна гледна точка да са безмозъчни?

ми колко малко - точно толкова колкото и критикуващите са злобарки, тапанарки чупещи кантарите.

# 973
Хайде, бъдете по-смели в определенията. Подковавайте ги с никове, моля! Иначе има да се чудим кой какъв е...

# 974
  • Terra incognita
"Всички само ти гледат сеира и люпят семки или пуканки; или кой каквото прави, докато се забавлява за чужда сметка."
Много махленско! Чак жалко! Плюй си в пазвата да не се окажеш ТИ някой ден в центъра на подигравчийски, люпещ семки, кръг. Щото никога не е късно човек да се орезили за нещо. Колкото и да се зарича, че това няма как да стане. Едно е да имаш чувство за хумор, друго е да се подиграваш. По- добре вземи да прочетеш една, книга, д аизгледаш филм или просто да се разходиш, отколкото да шлюпиш семки пред блока с баба Пенка, сеейки негативизъм.

Общи условия

Активация на акаунт