Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 242

• 96 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Привет! Hug

# 76

Цитат
🆕✅Поклоницы Тубиш: Семра , Бильге, Эсра и Маиша встретились😊💃💃💃💃
TSemra
@mamafihim
Sağ baştan Bilge Maisha Esra ve ben  Caddebostan'tan selam

Майша е колежка на Канти  Hug, лекар, живее в Лондон. Тя написа книгата за Туба и й подари звезда, както си спомняме.  Laughing
Уговаряха се в ТТ почти година и  успяха да се срещнат. Само Никол от Канада липсва. Мисля, че ще се срещнат и с Туба, но дали ще ни кажат нещо?  newsm78 Поне ще й предадат желанието на феновете да се върне на екран. Peace

Лека нощ! Hug

# 77
Здравейте, момичета в началото на светлата седмица

ХРИСТОС ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Оказа се много удобно да имаш юбилей на Великден newsm47 Менюто е ясно - след традиционните яйца и козунаци, пак козунаци и яйца , а гостите ти идват сити. Акцентът пада на на модерните свещи-фойерверги, наздравиците и хубавото настроение Grinning И понеже вече е късно за трапеза, а и вече сте привикнали към вкусотиите на Ла бум. от мене по едно питие:
и както повелява традицията:
Скрит текст:

Който преброи свещите ми, получава най-голямото парче Laughing
Цвети, Линка, Злати, Канти, Надин, Рали, Гуга , благодаря ви от сърце

Вичи, да ти се свети името! newsm51

Докато съм празнувала, Топрак се е появила, трей на Личност - също, а в червената къща от ЧИ е акустирала не моторна лодка с Орхан (ХЕ). а цял танкер. Дали ЧИ не е лебедовата песен на къщата newsm78 Най-малко финалът на ЧИ се оказа пророчески Sad

И  малко не на кеф Хасрет, подобно на мнозина фенове на Туба, на които ни допада  интериора и гледките на Ла бум, но си искаме не гурмета, а Туба на екран Peace

Срещата на известни в туитъра фенки на Туба ми напомни за трепетите около нашите първи срещи, на които люпехме семки и всичко около нас свързвахме с Хасрет/Туба...  

Малко носталгично завършвам, ама нали сме в темата заради актрисата Туба, та си искам да ми е наистина оправдано присъствието в темата Peace Иначе съм реалист - не се опитвам да й редя живота, а на вас съм благодарна за темата и ви  Heart Eyes

Слънчево да ни е настроението през светлата седмица Hug Спокойна нощ!

# 78
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugБаги Hug

Вичи Hug,честит имен ден и от мен със закъснение! newsm51
Да си здрава и щастлива!Още пътешествия да осъществиш! Heart Eyes

Приятен пролетен ден! bouquet

# 79
Здравейте Hug
Момичета HugХристос Воскресе.

Баги HugЧестит Рожден Ден! Да си  жива и здрава,много успехи в личен и професионален план.Много положителни емоции и нови дестинации.

Канти HugЧестит празник!Желая ти още повече професионални  успехи.Благодаря ,че ви има.

Момичета  HugБлагодаря на всички вас за поздравленията.

Ватикана,попадаш в друг свят,за съжаление папата беше зает и
 не ни прие. Joy Joy Joy
Скрит текст:

във Ватикана  има 75000 статуи изложени,а  50000направени но няма място къде да ги изложат.

Почерпете се за Великден.
Скрит текст:

Злати HugБлагодаря ти

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 80
  • Русе
Добро утро!  Hug

Баги  Hug наистина уцели ден за празнуване на юбилей  Simple Smile
За моето парче торта... колкото - толкова, хич не можах да разчета свещите  Grinning

Вичи  Hug нали те нямаше, та... на патерици и от мен ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Много здрава и щастлива да си, а аз чакам разказа ти за подаръкът, който получи предварително, но... и за самият празник  Peace

Отминаха и тези дни на радостно празнуване, пред нас отново е обичайният ни трудов график  Peace

Линка  Hug събрали са се най-активните фенки на Туба от нет пространството и... дано пък са успели и да се видят с нея и да ни зарадват с нещо от среща.

Хубав ден да е за всички!  Hug

# 81

Привет, привет!  Hug Hug
Както казва Линка, поне кафето ни е от "Ла боом", та не се брои за спам Wink

Черно -бялата снимка на Туба ми напомни, че имам да гледам епизод от "Черно-бяла любов" Wink Но като гледам временцето вън, май ще предпочета разходката. Още повече, че вече изгледах епизода на "Забранената ябълка" и видях първата целувка на новата ми любима двойка Laughing
Настроението ми след нея е нещо такова: Blush

Хубав ден на всички желая! Hug Peace

# 82
Здравейте момичета!  Hug

Баги  Hug радвам се, че се обади.  Peace
Да, в тема за актриса сме, и да обсъждаме личния й живот не е най-интересното нещо. На мен също не ми харесва особено.  Naughty Аз също предпочитам и много искам нов проект, за да обсъждаме героините и партньорите.  Mr. Green
Но Туба друго е решила. ooooh!
Надявам се, притегателната сила на актьорството да се задейства отново и да я видим в нов проект. Praynig
А сега, Туба, както преди подкрепяше Онур, участвайки с незначителни роли в проектите му, най-малкото  за да се разпространява инфо за тях  от многобройните й фенове, подкрепя Умут, като харесва публикуваното от него в социалните мрежи, и така то стига до много повече хора.
И ние вече знаем за ресторантите на Умут и бихме ги посетили когато отидем в Истанбул. Поне аз.  Laughing

Вичи  Hug радвам се, че се завърна, пълна с впечатления и положителни емоции от красотите, които си видяла.  Peace Надявам се, още да ни разкажеш.  Hug

Цвети  Hug Надин  Hug радвам се, че имате нови любимци и се наслаждавате на други двойки и други истории.  Peace
Аз се опитвам, но не успявам да харесам дотолкова сериал, че да го следя.  Rolling Eyes
Ще чакам нещо ново от Туба, пък когато дойде, ако дойде.  Sick
Има един сериал "Дъно", първи епизод ми беше интригуващ, но втори вече скучен и не мога да се накарам да гледам нататък.  Embarassed

Злати  Hug ти гледа ли "Дъно"?
На 15 април се открива "Тераса Емирген"... Много картини, снимки, изкуството е на почит...

Желая ви хубав ден!  Hug

# 83
Привет! Hug

Вичи Hug,добре завърнала се след екскурзията! Hug

Цитат
Злати  Hug ти гледа ли "Дъно"?
Линка Hug,не съм го гледал,нещо не ми е по вкуса! Simple Smile Знаеш,че гледам много сериали,в момента са 5! Joy Така,че съм на вълната на Надин Hug и Цвети Hug! Peace Прописах и в някои др. теми освен тези за Туба,така че времето ми е запълнено! Wink

Приятен следобед! Hug

# 84

Новините са кът в нашата тема, затова използваме и най-малката, която се появи на хоризонта!  Mr. Green
ДК  след 6 дни в Парагвай...

Хандан ханъм е публикувала в ИГ си  снимка от Прага. Може би стара. Коя ли е девойката? Топрак?  newsm78
https://www.instagram.com/p/BhZccI8HwmMQaC3d62CM94WN2tjRnipuVj0D … n-by=sessizgemi82

Лека нощ!  Hug

# 85
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.

«Не се отказвай от мечтата си само защото мислиш, че ще ти отнеме много време, за да я постигнеш, времето ще мине така или иначе.»

За "Златната ябълка" има тема за обсъждане.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 86
  • Русе
Добро утро!  Hug

Прекрасен да ви е денят приятелки мои!  Hug

Линка  Hug сладурана е Мая, а и баба прави хубави снимки...

А пък за Туба... тази ни красавица винаги ще е първа в сърцето ми, сред себеподобните си, но... наистина в последно време трудно намирам време за да се разпиша тук и то не е толкова заради заетост или пък забрава, а... наистина се чувствам без муза. Не знам какво да напиша... рядко се намира нещо ново, което вече да не е сложено, а и това не винаги ми дава шанс да се включа с още, като размисъл или картинки. Обичам повечето роли на Туба, но... не обичам вече някои от партньорите и, което автоматично ограничава избора ми за харесване на колажи или снимки и... какво да си избера, когато покрай другата ми страст в момента съм повече натоварена ( когато имаш серии с въпроси и мисли по тях и развитието напред, а и една двойка актьори, които успяха не само да ме накарат да ги гледам, но и легнаха в сърцето ми... )
В момента аз се чувствам, както беше навремето с ПС, но... с тази разлика, че тогава бях неопитна и повече четях и гледах, а сега... и аз съм напред с възможности, а и технологиите позволят много повече, та... и материалите са безброй и... няма как да остана със свободно време, още повече и че си имам и реал, който също заема ръцете ми  Wink

Хубав ден, бъдете щастливи!  Peace

# 87
Добро утро! Hug

Цитат
За "Златната ябълка" има тема за обсъждане.
Вичи Hug,още вчера се разписах! Wink
Скрит текст:
От темата за Пълнолние почти всички пишещи се прехвърлихме там!И аз помогнах с някои линкове! Peace

Цвети Hug

Като няма новини или нови снимки ще пускаме старо!Иначе няма да има тема! Peace

Да си спомним за Тончо Русев! Praynig
Скрит текст:
Да почива в мир! Praynig

https://www.vbox7.com/play:60629358?p=playlist&id=778768&order=date

Хубав ден! Hug

# 88

Привет, привет! Hug
Видно е, че за всички ни е трудно да измисляме как да продължим темата  Sad Старите снимки вече са ни омръзнали, новото на хоризонта е рядкост. Аз не чета други теми и не ходя в руски форуми. Пък и съзнателно съм без ТТ, така че, хептен съм с ограничен достъп до новини. От това, че Туба няма да снима в момента, не правя трагедия. Имам какво да гледам, та чак времето не ми стига. За разлика от вас, аз нямам потребност да коментирам, разнищвам, предполагам и т.н. сериалите, които гледам. Ако напиша, че някой ми е харесал, не значи, че лягам и ставам с него.
Но пък определям себе си като фен на Туба и ми се иска да знам всичко за нея. Когато сложа примерно кафе от "Ла Бум" , правя го с ясното съзнание, че е нещо реално свързано с Т. Кафетата по темите копирани от фейса, даже не ги забелязвам. Това, че се интересувам от живота и, за мен е част от фенството, а не намеса в личният и живот. Под намеса разбирам да го оценявам или фантазирам според моите разбирания. А аз се старая само да го отразявам Grinning

Тази снимка ме побърка от сутринта. Не е колаж, съдейки по сенките на лицето. Очи и поглед на Туба, всичко останало не ми е точно newsm78 Възможно е да е друга жена.
Предложение за сериал:
Скрит текст:
Преди време ви бях препоръчала филма "Всичките пари на света". Поради успеха в световен план, американците почнаха сериал за живота на Джон Пол Гети. Вече има два преведени епизода на български. Аз ще го гледам, защото първи епизод ме заинтересува.
Trust Season 1 / Богатство Сезон 1 (2018)

Първи сезон ще разкаже за похищението на внука на нефтения магнат Джон Пол Гети, който в началото на 70-те е обявен за най-богатият човек на света. Похитителите искат 17 милиона долара като откуп, но Гети отказва да ги плати. Тогава майката на момчето се опитва да намери парите. Следващите сезони ще покажат възходите и паденията във фамилията Гети през годините.

Хубав ден на всички желая! Hug

# 89
Здравейте!  Hug
Явявам се за обедното кафе!  Laughing

Мисля, че не бива да се отказваме от темата, и да споделяме каквото се случва, независимо, че нямаме нов проект, а и няма много новини от реала.   ooooh!
Но има новини, които не касаят Туба, но не бива да пропускаме.
Цитат
Да си спомним за Тончо Русев! Praynig
Мир на праха му!  Praynig

Гледайки днешните рейтинги, момичетата от руските форуми "вангуват", че на есен или най-късно зимата, ще имаме нов проект.  Mr. Green
А дано!  Laughing

А сега да отбележим срядата.

Хубав ден ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт