Карти Таро - тема 17

• 77 332
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • София-в сърцата на моите деца
И аз да питам: Майка ми не е добре, възрастен човек.Мъчи се и  ние се мъчим покрай нея.Няма оправяне, няма подобрение. Какви са изгледите нататък. Някой ,моля, да ми погледне  едни карти! Ще съм благодарна.

Гледах ти и ти казах, че няма да има промяна до края на месеца. Визирах април. Сега сме едва 3-ти май.
Благодаря. Все чакам чудо!

# 121
Здравейте, от известно време си търся хубава работа, но гледайки всекидневно обявите в града ми,постепенно губя надежда. Не бих искала да приема поредната посредствена работа, само и само, за да работя нещо. Може ли някой да попита картите за мен ? Мерси!

# 122
  • Pavlikeni
Здравейте, от известно време си търся хубава работа, но гледайки всекидневно обявите в града ми,постепенно губя надежда. Не бих искала да приема поредната посредствена работа, само и само, за да работя нещо. Може ли някой да попита картите за мен ? Мерси!

И какво питаш?

# 123

И какво питаш?

Въпросът ми е: ще си намеря ли скоро, удовлетворяваща работа? Надявам се така да е по-добре формулирано!

# 124
Здравейте!Когато бях малка си играех с едно момче на наши семейни приятели!После нещо стана и не се виждахме цели 10 години!Едва чак сега се намираме на едно и също място и мисля, че започвам да изпитвам чувства...Когато ме види се усмихва широко и ме гледа с дълбок влюбен поглед...Опитва се да завръзва разговори относно всякакви теми, но някакси никога нямаме време да седнем и да си поговорим!Въпросът ми е възможно ли е да има нещо между нас, както аз го чувствам или си въобразявам?
Ако някой иска и може, моля да хвърли едни карти и за мен!Наистина ще бъда много благодарна!:heart:

# 125
Здравейте, с регистрирането ми тук, попадам във вашата тема. Виждам, че си задавате въпроси, и ако не е супер нахално, като съвсем новоизлюпена, да попитам.
   От месец водя преговори за един имот, и борба с брокера на продавача. За два дни се разминахме, свалили са цената и са договорили с друг купувач. Въпросът ми е, дали имам някакъв шанс, или е изгубена кауза. Ако ми изтеглите карта ще съм много благодарна, мерси.

# 126
Здравейте, с регистрирането ми тук, попадам във вашата тема. Виждам, че си задавате въпроси, и ако не е супер нахално, като съвсем новоизлюпена, да попитам.
   От месец водя преговори за един имот, и борба с брокера на продавача. За два дни се разминахме, свалили са цената и са договорили с друг купувач. Въпросът ми е, дали имам някакъв шанс, или е изгубена кауза. Ако ми изтеглите карта ще съм много благодарна, мерси.

От опит ти казвам, че за да станеш ти купувача, трябва да предложиш по-висока цена, не само да има "кяр" продавача, ами и да се покрият неустойките, които той ще понесе, за вече взето капаро от другия купувач.
Иначе картите са: 4 меча - 4 пентакли - отшелник
Отървала си влака още преди да се появи другия купувач, с тия 4 меча ... трябвало да по-голяма инициатива от твоя страна.

# 127
Капарирали са с три хиляди вро по малко от договореното с нас. Имахме уговорка, че брокерът ще ни търси, за това не звънях, за да не досаждам. Не виждам къде му  сметката на продавача, освен че брокерът ще си вземе комисионът по -бързо. Не е бил нашият имот явно, да не се ядосвам. мерси.

# 128
  • Пловдив
И аз ако мога да попитам относно работа .
От февруари 25 съм без работа ,пускам СV ,но нищо все едно съм незабележима .
Въпроса ми е ,дали скоро ще намеря работа ,която желая ?
Благодаря предварително !!!

# 129
  • Pavlikeni

Здравей, хареса ми ника ти:grinning:
Имаш ли шанса да купиш този имот?

9 Жезли - Страшен съд - 4 Мечове

Съжелявам, не виждам шанс.
 Видно е, че наистина доста борба си водила, виждам и умората, но нещо не е направено навреме, отлагано е било или не са взети достстъчно мерки, това предполагам е и което казваш за разминаването за двата дена.
Предполагам е трябвало да промениш тактиката си към брокера. Налагало ли ти се е да вземеш решение, от което си се опитвала да "избягаш" или  " прескочиш"? Такива мисли имам, мнителен човек си.

# 130
  • гр. София
Здравейте! Синът на моя близка отиде да учи в чужбина. Имаше доста трудности. Сега е подал докумети в нови два университета там. На въпроса ще го приемат ли до 10 дни в нов университет изтеглих: рицар чаши-объртат, 9 меча-объртат и светът. За мен след многото тревоги най-накрая ще има положително развитие за нещата. Правилно ли се ориентирам?

# 131
Здравейте! Синът на моя близка отиде да учи в чужбина. Имаше доста трудности. Сега е подал докумети в нови два университета там. На въпроса ще го приемат ли до 10 дни в нов университет изтеглих: рицар чаши-объртат, 9 меча-объртат и светът. За мен след многото тревоги най-накрая ще има положително развитие за нещата. Правилно ли се ориентирам?

Да бил е неудовлетворен и депресиран дори, не се е получило както той си го е представял.Сега след като е подал документи малко се е поотпуснал и има надежда. Може и да има промяна при него, да отиде да учи на друго място, но тук по - скоро е важно, че ще приключи с нещо което го е тормозило дълго време, ще се раздели с един тежичък период от живота си. Но няма да стане веднага, когато се появи Светът , показва че  краят на нещо започва, но кога ще приключи не се знае. Понякога отнема доста време.

# 132
  • гр. София

Да бил е неудовлетворен и депресиран дори, не се е получило както той си го е представял.Сега след като е подал документи малко се е поотпуснал и има надежда. Може и да има промяна при него, да отиде да учи на друго място, но тук по - скоро е важно, че ще приключи с нещо което го е тормозило дълго време, ще се раздели с един тежичък период от живота си. Но няма да стане веднага, когато се появи Светът , показва че  краят на нещо започва, но кога ще приключи не се знае. Понякога отнема доста време.
Благодаря! Истината е, че той отиде да учи там, но се оказа, че там където са го приели няма възможност да работи. А трябваше да се издържа почти сам. Това доведе до сериозна депресия, в комбинация с липсата на близките при това младо момче се отрази доста зле. Дано СВЕТЪТ е наистина положително развитие на нещата при него, защото го заслужава! Честит празник на всички!

# 133

Здравей, хареса ми ника ти:grinning:
Имаш ли шанса да купиш този имот?

9 Жезли - Страшен съд - 4 Мечове

Съжелявам, не виждам шанс.
 Видно е, че наистина доста борба си водила, виждам и умората, но нещо не е направено навреме, отлагано е било или не са взети достстъчно мерки, това предполагам е и което казваш за разминаването за двата дена.
Предполагам е трябвало да промениш тактиката си към брокера. Налагало ли ти се е да вземеш решение, от което си се опитвала да "избягаш" или  " прескочиш"? Такива мисли имам, мнителен човек си.

Благодаря много. Мъжът ми е мнителен. брокерът с опита да ни заблуди, за да подпишем некоректен договор и той се скара с него.

# 134

Благодаря! Истината е, че той отиде да учи там, но се оказа, че там където са го приели няма възможност да работи. А трябваше да се издържа почти сам. Това доведе до сериозна депресия, в комбинация с липсата на близките при това младо момче се отрази доста зле. Дано СВЕТЪТ е наистина положително развитие на нещата при него, защото го заслужава! Честит празник на всички!

Хубава карта е за мен Светът , особено на 3 та позиция. Ако има и кой да я осъществи в смисъл човеа да има ресурс да излезе от ситуацията, е още по - добре.

Общи условия

Активация на акаунт