Карти Таро - тема 17

• 77 281
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз с въпрос 😊
Как ще се развият взаимоотношенията ни:

Ще съм благодарна за коментари малко съм объркана от тона на картите в малкия кръст от подредбата и този във втората част Sad

Развитие не виждам, нито промяна на положението. Всичко и без това си е доста объркано. Зациклили сте, болката не е превъзмогната, някой страда много, страх от раздялата, някой иска да си изяснят ситуацията, проблема, но е прекалено емоционален и объркан. На някой му писнало от компромиси, но няма и силата да се наложи.
Тъжен келтски кръст е това за мен.

Мерси за отговора Simple Smile
Келтския кръст не е за хора, които са във връзка, става въпрос за начало на познанство.
За мен малкият кръст говори за това, което казваш ти явно всеки си носи стари проблеми, но последните карти за мен говорят за положително развитие на взаимоотношенията Simple Smile

Няма значение, че не са във  връзка, с последна карта Сила, няма как да има развитие.
Може ли да обясниш защо така мислиш, за мен в Силата има много страст, привличане и чувства - нещо като Красавицата и Звяра 🤔

# 106
Heart благодаря Heart
Може ли и на мен да гледате, знам, че е нахално, но от вътре ме изяжда една 5 годишна любов..и не знам вече какво да правя.. спря да ми се живее.. Sad
Той има сега връзка със друга,но е от доста разклатените връзки. Днес са добре, утре се карат и така..а аз само страдам.. Искам да знам имам ли шанс бъдеще със Т.Х , скоро ли ще да бъде.. и връзката ("любовта")им с онази лама взаимна ли е!? :'( това исках да знам :'( Отчаяна съм до във костите ти.. Sob

Попитах -Имаш ли шанс и бъдеще с мъжът Т. Х.?

Обърната 5 Чаши - 4 Жезли -Обърната Луната

Виждам, че страдаш безумно, депресивно състояние, болката ти е огромна, но се вземи в ръце, стига се самозалъгва и вкарва във филми. Така вредиш на себе си, стиганала си дъното и този период е продължил повече от колкото трябва. Спри да се заблуждаваш, няма преспективи, да се съберете.

Ще се върне ли Т. Х при теб?

5 Пентакли - Колесница - 3 Мечове

Човекът ди е тръгнал от връзката, няма да се върне, всичко е приллючило за него.

# 107
  • Pavlikeni
И аз с въпрос 😊
Как ще се развият взаимоотношенията ни:

Ще съм благодарна за коментари малко съм объркана от тона на картите в малкия кръст от подредбата и този във втората част Sad

Развитие не виждам, нито промяна на положението. Всичко и без това си е доста объркано. Зациклили сте, болката не е превъзмогната, някой страда много, страх от раздялата, някой иска да си изяснят ситуацията, проблема, но е прекалено емоционален и объркан. На някой му писнало от компромиси, но няма и силата да се наложи.
Тъжен келтски кръст е това за мен.

Мерси за отговора Simple Smile
Келтския кръст не е за хора, които са във връзка, става въпрос за начало на познанство.
За мен малкият кръст говори за това, което казваш ти явно всеки си носи стари проблеми, но последните карти за мен говорят за положително развитие на взаимоотношенията Simple Smile

Няма значение, че не са във  връзка, с последна карта Сила, няма как да има развитие.
Може ли да обясниш защо така мислиш, за мен в Силата има много страст, привличане и чувства - нещо като Красавицата и Звяра 🤔

Говоря от гледна точка на практиката, до сега , която съм имала с нея. Силата на последна позиция не е давала развитие или израстване, за каквото и да било. Иска ни се нещо, ала не можем.
Силата не е любовна карта, тя не дава любовни надежди.

# 108
  • София-в сърцата на моите деца
И аз да питам: Майка ми не е добре, възрастен човек.Мъчи се и  ние се мъчим покрай нея.Няма оправяне, няма подобрение. Какви са изгледите нататък. Някой ,моля, да ми погледне  едни карти! Ще съм благодарна.

# 109
  • гр. София

Ей това изтеглих на въпроса как ще се развият взаимоотношенията между двамата, след като мъжа е изневерил на жената след дълга връзка. Да разбирам ли, че тя трябва да превъзмогне отчаянието, да се мобилизира и да продължи напред, където я чака нещо ново/нов ?

# 110
Здравейте,може ли някой и на мен да ми изтегли карти.Въпросът ми е ще се съберем ли с бившия ми приятел или да спра да се надявам и всичко е окончателно.Много ще съм ви благодарна,защото много го обичам и много ми липсва Sad

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 20:43 от Ice_rose

# 111
Vanda,
напиши картите и позициите им, защото на мен така ми е много трудно да ги гледам, не стига че е завъртяна снимката, ами е и размазана.

# 112

Ей това изтеглих на въпроса как ще се развият взаимоотношенията между двамата, след като мъжа е изневерил на жената след дълга връзка. Да разбирам ли, че тя трябва да превъзмогне отчаянието, да се мобилизира и да продължи напред, където я чака нещо ново/нов ?
Прекалено много чаши има в Келтския кръст, това говори за прекаляване с емоциите, преливане на всички емоции, гняв и яд, изпадане в крайности. За отношения чашите никак не са добри , в смисъл няма стабилност.  Внимавай и с постъпките си, защото ще са продиктуване от емоции , а не от здрав разум. На този етап няма карти за стабилни отношения.
Аз обаче не разбирам нещо, независимо от изневярата все още искаш да се съберете ли?

# 113
Здравейте,може ли някой и на мен да ми изтегли карти.Въпросът ми е ще се съберем ли с бившия ми приятел или да спра да се надявам и всичко е окончателно.Много ще съм ви благодарна,защото много го обичам и много ми липсва Sad

2 ка чаши Отшелникът Луната -
Според мен, няма да се съберете. помисли какво не искаш да приемеш и да видиш в ситуацията с твоя приятел. Има нещо очевАдно, което ти не виждаш.

# 114
Благодаря много Simple Smile.Значи няма шансове и да спра да се надявам?

# 115
  • гр. София
Vanda,
напиши картите и позициите им, защото на мен така ми е много трудно да ги гледам, не стига че е завъртяна снимката, ами е и размазана.
Извинявам се, телефона ми е пълна скръб😕 Картите са: 1) асо мечове; 2) четворка мечове; 3) рицар на мечовете; 4) рицар жезли; 5) паж на мечовете; 6) сила; 7) 3 чаши; Sunglasses асо чаши; 9) 2 чаши; 10) рицар на чашите.

# 116
  • гр. София

Прекалено много чаши има в Келтския кръст, това говори за прекаляване с емоциите, преливане на всички емоции, гняв и яд, изпадане в крайности. За отношения чашите никак не са добри , в смисъл няма стабилност.  Внимавай и с постъпките си, защото ще са продиктуване от емоции , а не от здрав разум. На този етап няма карти за стабилни отношения.
Аз обаче не разбирам нещо, независимо от изневярата все още искаш да се съберете ли?

Да, наистина чашите са много емоции. В случая след отчаянието, гнева наистина надделява и за спокоен човек чак плаши. За това мислех, че с въпрос към картите могат да се успокоят малко емоциите. Всъщност човека заминава далече и края на отношенията е неизбежен.

# 117
Vanda,
Извинявам се, телефона ми е пълна скръб😕 Картите са: 1) асо мечове; 2) четворка мечове; 3) рицар на мечовете; 4) рицар жезли; 5) паж на мечовете; 6) сила; 7) 3 чаши; Sunglasses асо чаши; 9) 2 чаши; 10) рицар на чашите.

Приеми нещата така- това не е нито първата, нито последната изневяра. Мъж-пеперудка, за когото 1 жена никога не е достатъчна. Изтрий си сълзите, не си струва.

# 118
  • гр. София
Vanda,

Приеми нещата така- това не е нито първата, нито последната изневяра. Мъж-пеперудка, за когото 1 жена никога не е достатъчна. Изтрий си сълзите, не си струва.
Благодаря за вниманието, което ми отдели!!! Много точно го описа! За жалост почти 7 години от живота ми минаха с този човек и сега не виждам светлинка в тунела Sad Пак благодаря!

# 119
И аз да питам: Майка ми не е добре, възрастен човек.Мъчи се и  ние се мъчим покрай нея.Няма оправяне, няма подобрение. Какви са изгледите нататък. Някой ,моля, да ми погледне  едни карти! Ще съм благодарна.

Гледах ти и ти казах, че няма да има промяна до края на месеца. Визирах април. Сега сме едва 3-ти май.

Общи условия

Активация на акаунт