Карти Таро - тема 17

• 77 277
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
И аз благодаря за новата тема.Имам въпрос , но нямам карти, а и да имах едва ли бих се справила така добре както някои от вас.Моля някой да погледне „Ще бъдем ли двойка с К.” Надявам се да мога да дам ОВ.Успех на всички!

# 91
Бих искала да ви помоля в тълкуването на картите
На въпрос - На какво се базира връзката между С (мъж) и В ( жена) ,любов ли е от страна на С
Об Рмеч,Об 5пент и Луната
Според мен С е самотен в тази връзка

# 92
  • Австрия
Каквото и да има между тези двама, то не е любов. Връзката е обречена, според мен.

# 93
Благодаря ти DimS

# 94
  • София
И аз с въпрос 😊
Как ще се развият взаимоотношенията ни:

Ще съм благодарна за коментари малко съм объркана от тона на картите в малкия кръст от подредбата и този във втората част Sad

# 95
  • Pavlikeni
И аз благодаря за новата тема.Имам въпрос , но нямам карти, а и да имах едва ли бих се справила така добре както някои от вас.Моля някой да погледне „Ще бъдем ли двойка с К.” Надявам се да мога да дам ОВ.Успех на всички!

Кулата - Обърната 3 Пентакли - 7 Пентакли

По тези карти не виждам да станете двойка. Тук има предистория, надявала си се и може би дори си си въобразявала, че има привличане, но нещата не са така. Комуникацията ви куца, случило се е нещо преди, оттеглил се е човека.

# 96
  • Pavlikeni
И аз с въпрос 😊

Ще съм благодарна за коментари малко съм объркана от тона на картите в малкия кръст от подредбата и този във втората част Sad

Развитие не виждам, нито промяна на положението. Всичко и без това си е доста объркано. Зациклили сте, болката не е превъзмогната, някой страда много, страх от раздялата, някой иска да си изяснят ситуацията, проблема, но е прекалено емоционален и объркан. На някой му писнало от компромиси, но няма и силата да се наложи.
Тъжен келтски кръст е това за мен.

# 97
  • Pavlikeni
На въпрос - На какво се базира връзката между С (мъж) и В ( жена) ,любов ли е от страна на С

Няма любов, но няма и мърдане.  Обстоятелствата така силно го държат, оковават, че няма мърдане, то няма и действие да се освободи, но това е може би, защото знае, че е невъзможно, поне засега и още определен период от време. Тук има изчакване, нещата да се променят, но няма да се променят, жалко но нищо не зависи от него. Стените на затвора са много дебели. Външни обстоятелства са го заставили, нещо много здраво го държи този човек, вързан е.
Тежки карти са тези, които изтеглих - 8 Мечове -3 Жезли -Обесен

# 98
  • София
И аз с въпрос 😊

Развитие не виждам, нито промяна на положението. Всичко и без това си е доста объркано. Зациклили сте, болката не е превъзмогната, някой страда много, страх от раздялата, някой иска да си изяснят ситуацията, проблема, но е прекалено емоционален и объркан. На някой му писнало от компромиси, но няма и силата да се наложи.

Мерси за отговора Simple Smile
Келтския кръст не е за хора, които са във връзка, става въпрос за начало на познанство.
За мен малкият кръст говори за това, което казваш ти явно всеки си носи стари проблеми, но последните карти за мен говорят за положително развитие на взаимоотношенията Simple Smile

# 99
Благодаря ти 4аrodeyka, замръзнах просто като прочетох написаното от теб.Сякаш знаеш всичко.
Ще се радвам да се свържа с теб но л.с
От моя гледна точка нещата са на 100%  така.Имах нужда някой да ми го потвърди

# 100
Може ли и на мен да гледате, знам, че е нахално, но от вътре ме изяжда една 5 годишна любов..и не знам вече какво да правя.. спря да ми се живее.. Sad
Той има сега връзка със друга,но е от доста разклатените връзки. Днес са добре, утре се карат и така..а аз само страдам.. Искам да знам имам ли шанс бъдеще със Т.Х , скоро ли ще да бъде.. и връзката ("любовта")им с онази лама взаимна ли е!? :'( това исках да знам :'( Отчаяна съм до във костите ти.. Sob
Цитат на: 4arodeyka 5link=topic=1028487.msg36661871#msg36661871 date=1525204774

Няма любов, но няма и мърдане.  Обстоятелствата така силно го държат, оковават, че няма мърдане, то няма и действие да се освободи, но това е може би, защото знае, че е невъзможно, поне засега и още определен период от време. Тук има изчакване, нещата да се променят, но няма да се променят, жалко но нищо не зависи от него. Стените на затвора са много дебели. Външни обстоятелства са го заставили, нещо много здраво го държи този човек, вързан е.

# 101
И аз с въпрос 😊

Келтския кръст не е за хора, които са във връзка, става въпрос за начало на познанство.
За мен малкият кръст говори за това, което казваш ти явно всеки си носи стари проблеми, но последните карти за мен говорят за положително развитие на взаимоотношенията Simple Smile

В този Келтски кръст има доста карти , които показват край на нещо, край на един доста дълъг период, но този край  няма да се сложи от питащия, друго нещо или някой ще го предизвика  / Колелото на съдбата + Смъртта + Светът / но след това според мен, няма да има нищо ново освен самота и гняв . Силата на последна позиция тук е по скоро безсилие отколкото сила. Картите отразяват един момент от живота, едно състояние, което обаче ще продължи по - дълго. Мисля, че ще ви се разминат пътищата с новия познат.

# 102

Да , и аз мисля че тези карти са доста тежки по отношение на състоянието на питащия. Може би трябва задължително да обърне внимание на себе си, доста сериозно внимание -  8 меча + Обесен.

# 103
  • Pavlikeni
И аз с въпрос 😊

Няма значение, че не са във  връзка, с последна карта Сила, няма как да има развитие.

# 104
  • Pavlikeni
Може ли и на мен да гледате, знам, че е нахално, но от вътре ме изяжда една 5 годишна любов..и не знам вече какво да правя.. спря да ми се живее.. Sad
Той има сега връзка със друга,но е от доста разклатените връзки. Днес са добре, утре се карат и така..а аз само страдам.. Искам да знам имам ли шанс бъдеще със Т.Х , скоро ли ще да бъде.. и връзката ("любовта")им с онази лама взаимна ли е!? :'( това исках да знам :'( Отчаяна съм до във костите ти.. Sob

Попитах -Имаш ли шанс и бъдеще с мъжът Т. Х.?

Обърната 5 Чаши - 4 Жезли -Обърната Луната

Виждам, че страдаш безумно, депресивно състояние, болката ти е огромна, но се вземи в ръце, стига се самозалъгва и вкарва във филми. Така вредиш на себе си, стиганала си дъното и този период е продължил повече от колкото трябва. Спри да се заблуждаваш, няма преспективи, да се съберете.

Ще се върне ли Т. Х при теб?

5 Пентакли - Колесница - 3 Мечове

Човекът ди е тръгнал от връзката, няма да се върне, всичко е приллючило за него.

Общи условия

Активация на акаунт