Карти Таро - тема 17

• 77 368
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София
Благодаря a.nik☺ На въпрос какво е отношението на А/мъж/ към В/жена/ в момента, изтеглих три карти, които правят ситуацията много любопитна за питащия. Десет меча, Висшата жрица и девет пентакли обърната. Очаквах, че в картите ще видя цветя и рози😕 Но този човек май е много уморен, предаден, като че сега са му забили поредния нож в гърба. Висшата жрица не я виждам, като жената, а като носител на някаква тайна, която ще се разбули. Крита е, но ще излезе на яве. Само обърнатите 9 пентакли как да ги тълкувам с другите?

# 136
  • Австрия
Защо гадаете и с обърнати карти? 78-те Таро карти са достатъчно богат набор (тесте).
Тройната комбинация от 10 мечове - Висшата Жрица - 9 чаши обърната на твоя конкретен въпрос тълкувам така:
Настоящата му връзка е съпроводена с раздяла от негова страна, с окончателно пускане от нещо си (предишна връзка, житейски етап), но не внезапно и бързо, а агонизиращо, с нюанс на мазохизъм и малко жестокост.. Сега е момент на бягството му от реалността, което го прави особено непредсказуем. За в бъдеще ще започне да проявява в отношението си към партньорката егоцентризъм, да се превръща в егоист, задоволяващ преди всичко собствените нужди и потребности, но не особено чувствителен към тези на другия, не особено отзивчив, а по-скоро дебелокож, стремящ се да бъде достатъчно гледан и обгрижен.

# 137
  • гр. София
Защо гадаете и с обърнати карти? 78-те Таро карти са достатъчно богат набор (тесте).
Тройната комбинация от 10 мечове - Висшата Жрица - 9 чаши обърната на твоя конкретен въпрос тълкувам така:
Настоящата му връзка е съпроводена с раздяла от негова страна, с окончателно пускане от нещо си (предишна връзка, житейски етап), но не внезапно и бързо, а агонизиращо, с нюанс на мазохизъм и малко жестокост.. Сега е момент на бягството му от реалността, което го прави особено непредсказуем. За в бъдеще ще започне да проявява в отношението си към партньорката егоцентризъм, да се превръща в егоист, задоволяващ преди всичко собствените нужди и потребности, но не особено чувствителен към тези на другия, не особено отзивчив, а по-скоро дебелокож, стремящ се да бъде достатъчно гледан и обгрижен.

В началота ги подреждах, но при разбъркване все някоя се обръщаше и реших да ги оставям вече така. Този егоцентризъм в кое го виждате?  Жрицата не крие ли някакви тайни. Този човек не е ли вече наранен от нещо - първа карта 10 меча. Обърнатата карта е девет пентакли, а не чаши и е последна. 

# 138
  • Австрия
O, грешката е моя: недоразумение се е получило. Съжалявам! Извини ме, моля.

9 пентакли обърната в случая тълкувам като временна печалба, придобивка, благосъстояние, статус. Нещо не съвсем честно придобито. Нещо временно и илюзорно.
А Висшата Жрица не свързвам с тайна/и, а с бягство от реалността, за скритост - може би скрити/прикрити илюзии. В комбинация с последната, трета карта, която по(у)казва близко бъдеще (защо така съм се заблудила и възприла като обърната 9 чаши?! Flushed) ме води и до асоциация с нереализирани надежди.

10-ка мечове тълкувам като откъсване от нещо, раздяла, зачеркване на житейски етап. Загърбване на нещо, оставянето му в миналото, където стои и картата. Настоящият момент тълкувам не като настояще забулено в тайна, а като бягство от реалността. По този някак си не съвсем адекватен начин мъжът се опитва да се справи с настоящето преминаване от една в друга връзка, от един в друг житейски момент/етап.

пп. Защо се ползва толкова често схемата с три карти? Лично за въпроси от рода на: какво е отношението на Х към мен? Какво се случва във връзката ми с Х? или Как ще се развият за в бъдеще отношенията ни? намирам по-удачни подредбите с 4 или с 5 карти, които съдържат съвет/вариант за оптималното поведение на питащия. Подредби като 'Любовен оракул" и т.нар. "Компас", например.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:42 от DimS.

# 139
  • гр. София
Трите карти винаги ли се гледат, като минало,настояще и бъдеще?

# 140
  • Австрия

Да. Те проследяват развитието на нещо си в определен времеви отрязък. Онова, което го е предшествало или довело до настоящия момент (първа карта), ситуацията сега (втора, средна карта) и ситуацията след т.е. онова, което предстои (трета карта). Третата карта е картата, която показва развитието/тенденцията в бъдеще или крайния резултат в бъдещ момент.

# 141
  • гр. София

Да. Те проследяват развитието на нещо си в определен времеви отрязък. Онова, което го е предшествало или довело до настоящия момент (първа карта), ситуацията сега (втора, средна карта) и ситуацията след т.е. онова, което предстои (трета карта). Третата карта е картата, която показва развитието/тенденцията в бъдеще или крайния резултат в бъдещ момент.
Благодаря за отделеното време!

# 142
Здравейте, момичета... Дали ще може да ми помогнете с два въпроса - "какво ще се случи между М. и мен?" и "истинските намерения на М. към мен". Прекалено емоционално приемам нещата и не мога да съм обективна, затова ще се радвам на малко чужда помощ.
Благодаря предварително 🙂

# 143
  • гр. София
Здравейте, момичета... Дали ще може да ми помогнете с два въпроса - "какво ще се случи между М. и мен?" и "истинските намерения на М. към мен". Прекалено емоционално приемам нещата и не мога да съм обективна, затова ще се радвам на малко чужда помощ.
Здравейте! Аз съм начинаещ в тарото, но все пак си позволих да ви изтегля три карти на въпроса как ще се развият отношенията между вас с М. Изтеглих двойка жезли, кралица на жезлите-обърната и четири жезли. Ако правилно тълкувам  нещо е приключило и сте поставили едно добро начало на отношенията, но сякаш сте нетърпелива много бързо да се развият. Тази ваша емоционалност, за която казвате по-скоро ви пречи в момента. Прави ви раздразнителна и капризна, което едва ли е нещо подходящо да се случва в началото на една връзка. Може би трябва да изчакате мъничко, да наблюдавате и да помислите. Брой до 15 преди да кажеш или направиш нещо Simple Smile Четирите жезли според мен показват една стабилна връзка в бъдеще. Успех! Пак казвам, лаик съм още и ще помоля някой да сподели също правилно ли се ориентирам в картите Simple Smile

# 144
Здравейте! Аз съм начинаещ в тарото, но все пак си позволих да ви изтегля три карти на въпроса как ще се развият отношенията между вас с М. Изтеглих двойка жезли, кралица на жезлите-обърната и четири жезли. Ако правилно тълкувам  нещо е приключило и сте поставили едно добро начало на отношенията, но сякаш сте нетърпелива много бързо да се развият. Тази ваша емоционалност, за която казвате по-скоро ви пречи в момента. Прави ви раздразнителна и капризна, което едва ли е нещо подходящо да се случва в началото на една връзка. Може би трябва да изчакате мъничко, да наблюдавате и да помислите. Брой до 15 преди да кажеш или направиш нещо Simple Smile Четирите жезли според мен показват една стабилна връзка в бъдеще. Успех! Пак казвам, лаик съм още и ще помоля някой да сподели също правилно ли се ориентирам в картите Simple Smile

Предполагам връзкта е съвсем от скоро.

# 145

Страшно ти благодаря за отговора. Аз определено си загубих ума по този мъж. Връзката ни е от половин година.

# 146
Изтеглих двойка жезли, кралица на жезлите-обърната и четири жезли.

На мен ми направи впечатление, че са изтеглени само жезли. Малко истерична " изглежда " Кралица жезли, едно че е обърната и друго че е между жезли. Има нещо друго, което те интересува или искаш, нали? Нещо друго си си наумила че трябва да стане? Поне според тези карти.

# 147
Изтеглих двойка жезли, кралица на жезлите-обърната и четири жезли.

На мен ми направи впечатление, че са изтеглени само жезли. Малко истерична " изглежда " Кралица жезли, едно че е обърната и друго че е между жезли. Има нещо друго, което те интересува или искаш, нали? Нещо друго си си наумила че трябва да стане? Поне според тези карти.

Това, което съм наумила е, че искам вече да се съберем или да се разделим. Не мога повече в междинно положение.
Благодаря за отговора ☺️

# 148
Събиране в тези карти няма. Всичко е толкова истерично, и най-вероятно ще свърши скоропостижно. Няма разум в 3 карти жезли.

# 149
Събиране в тези карти няма. Всичко е толкова истерично, и най-вероятно ще свърши скоропостижно. Няма разум в 3 карти жезли.

Благодаря за отговора. Да разбирам, че предстои раздяла. Той ли е истеричен? Въпроса ми е за неговите намерения.

Общи условия

Активация на акаунт