Карти Таро - тема 17

• 77 407
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
  • на последния етаж
Имам предложение за смяна на позицията в настоящата си фирма. Изтеглих карти с въпрос "Да приема ли предложението за новата позиция?". Картите, които ми се паднаха: 4-ка чаши, 5-ица мечове, 10-ка жезли. Как бихте разтълкували тези карти? Благодаря!

# 211
Имам предложение за смяна на позицията в настоящата си фирма. Изтеглих карти с въпрос "Да приема ли предложението за новата позиция?". Картите, които ми се паднаха: 4-ка чаши, 5-ица мечове, 10-ка жезли. Как бихте разтълкували тези карти? Благодаря!

Аз лично не бих приела с такива карти.

# 212
  • на последния етаж
И моето усещане е такова, но бихте ли ми помогнали с тълкуването на картите - какво казват в този случай? И още нещо, погледнах картата, когато цепих (май съм чела, че показва цялостната ситуация) - беше Колесницата.

# 213
  • Австрия
4-ка чаши, 5-ица мечове, 10-ка жезли.  

Лично, 4 чаши е доста неприятна карта. Въпреки привидно лесното й значение, ми е трудна за тълкуване т.е. многопластова и с различни нюанси е за мен картата. В случая тълкувам така: не си особено доволна със собствената си ситуация в работата ти. Или си била обаче пасивна до момента, или е имало и друг път възможности за промяна, разни предложения, но не си ги приемала. Колебаела си се - също като сега.
5 мечове - по настоящем показва някакъв конфликт. Някой (понякога това може и да е питащия) е бил нечестен в дадена ситуация. Въздухът е изпълнен с интриги, реваншизъм, злорадство, ехидност.. Картата може да показва и победа в определена ситуация, но победа, която носи трудности и неприятности.
10 мечове - за в бъдеще: нагърбване с много задачи. Изтощение, преумора. Твърде много отговорност.

За съжаление, нямам по-точен съвет/тълкуване на картите, тъй като въпросът
Да приема ли предложението за новата позиция?
е формулиран по некоректен начин. Предполага отговор Да или Не, което е неудачно за Таро гадаенето с 3 карти. Т.е. човек не знае указаното от картите кога се случва: като вариант на приетото предложение или на отхвърлянето му. Гадаенето с 3 карти е проследяване хронологично във времето развитието на нещо: ситуация, възможност, състояние. Развитие на направен избор.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 11:33 от DimS.

# 214
  • Sofia
Съгласна съм с теб.
Да, подходящ въпрос би бил например: "Ако приема предложението, какво ще последва от това лично за мен?"
За 10 жезли и аз си мислех същото - прекалена натовареност с много служебни задачи и ангажименти, преумора.

# 215
  • Австрия
И още нещо, погледнах картата, когато цепих (май съм чела, че показва цялостната ситуация) - беше Колесницата.

Според мен картите при цепене (някои хора цепят на три купчинки, например) нямат значение. Имат тези, които се изваждат, избират.
За въпроси с отговор Да или Не (все пак), мисля, е подходящ методът с избор на само една карта от Голямата Аркана.

# 216
  • на последния етаж
Благодаря Ви, момичета!  bouquet
DimS., ти уцели в десетката абсолютно всичко! Просто неверятно!  Shocked
Отбелязвам си и забележката за формулиране на въпроси. Благодаря още веднъж!  Hug

# 217

Момичета много ми е важно. В момента съм 2 курс висше образование. Някой може ли да ми хвръли карти за един изпит, който ще се проведе на 22.06.2018г. Аз съм го отписала, но все пак.. ще го взема ли? Или ще ходя на поправка през септември? Всъщност май по-добре да попитам: Ще премина ли успешно в 3ти курс след края на септември 2018? Вече се страхувам, че може и да прекъсна. Не ми остава достатъчно време да чета.

# 218

Момичета много ми е важно. В момента съм 2 курс висше образование. Някой може ли да ми хвръли карти за един изпит, който ще се проведе на 22.06.2018г. Аз съм го отписала, но все пак.. ще го взема ли? Или ще ходя на поправка през септември? Всъщност май по-добре да попитам: Ще премина ли успешно в 3ти курс след края на септември 2018? Вече се страхувам, че може и да прекъсна. Не ми остава достатъчно време да чета.

За момента не може да ти се отговори на този въпрос. Твърде много разчиташ на друг/ на външни обстоятелства, а няма гаранция, че това ще се случи. Учи!

# 219
Момичета, бихте ли помогнали... Теглих за въпрос "Ще бъде ли приет в желаната специалност А.?"
Изтеглих - кралица чаши, шест чаши, осем пентакли.
 Според мен не са положени достатъчно усилия и няма да стане.

# 220
  • Австрия

Ще премина ли успешно в 3ти курс след края на септември 2018?

За отговор с Да или Не, изтеглих на въпроса ти една карта от 22-те на Голямата Аркана: Луната. Моето тълкувание: по настоящем си в период на неяснота. Неяснотата е навсякъде около теб и в теб самата. Твърде много внимание отдаваш на окултното, тайното, подсъзнателното. Потъваш в собствен свят на заблуди и илюзии. Има сериозна опасност да направиш грешен избор и да поемеш по неверен път. Да, вероятно си твърде чувствителна в този си житейски момент и се поддаваш на емоционалните бури, предизвикани от събитията около теб. С една дума: внимавай, движиш се по ръба. И моят личен съвет: ако не на 22-ри, то поне за поправката има време да се стегнеш и да се подготвиш. Ако не го направиш - рискуваш да прекъснеш.

Момичета, бихте ли помогнали... Теглих за въпрос "Ще бъде ли приет в желаната специалност А.?"

Имаш ли съгласието на А. да питаш картите за резултата от приема му?

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 23:32 от DimS.

# 221

За отговор с Да или Не, изтеглих на въпроса ти една карта от 22-те на Голямата Аркана: Луната. Моето тълкувание: по настоящем си в период на неяснота. Неяснотата е навсякъде около теб и в теб самата. Твърде много внимание отдаваш на окултното, тайното, подсъзнателното. Потъваш в собствен свят на заблуди и илюзии. Има сериозна опасност да направиш грешен избор и да поемеш по неверен път. Да, вероятно си твърде чувствителна в този си житейски момент и се поддаваш на емоционалните бури, предизвикани от събитията около теб. С една дума: внимавай, движиш се по ръба. И моят личен съвет: ако не на 22-ри, то поне за поправката има време да се стегнеш и да се подготвиш. Ако не го направиш - рискуваш да прекъснеш.

Да, със сигурност ще се подготвя за септември, от това по-сигурно няма, живот и здраве само. Исках да знам за сега. Иначе за останалото сте права, в емоционална илюзия съм, но това са други теми. Надявам се, че ще изляза скоро. Благодаря за отзива!

# 222

За отговор с Да или Не, изтеглих на въпроса ти една карта от 22-те на Голямата Аркана: Луната.

А. ме помоли да попитам. Има ли значение при гледане за друг дали той ни е дал съгласие? Това отразява ли се по някакъв начин на гледането?

# 223
  • Австрия
Има ли значение при гледане за друг дали той ни е дал съгласие? Това отразява ли се по някакъв начин на гледането?

Като оставим на страна, че не е етично да се ровим в чужди мисли, чувства и дела, ако се пита Таро за други лица (без тяхното знание, без да са свързани посредством нас с картите, питането и тълкуването), картите отразяват просто нашата енергия и настройка спрямо ситуацията, а не чуждата.

"Ще бъде ли приет в желаната специалност А.?"

Такъв въпрос отново предполага кратък отговор (Да, Не или Може би Smirk) и не е удачен за подредбата с 3 карти. И все пак, според мен, А. ще бъде приет. 8 пентакли показва продължаване на образованието, придобиване на нови знания/умения. Дали ще е желаната от него специалност - не знам.

# 224
Има ли значение при гледане за друг дали той ни е дал съгласие? Това отразява ли се по някакъв начин на гледането?

Като оставим на страна, че не е етично да се ровим в чужди мисли, чувства и дела, ако се пита Таро за други лица (без тяхното знание, без да са свързани посредством нас с картите, питането и тълкуването), картите отразяват просто нашата енергия и настройка спрямо ситуацията, а не чуждата.

"Ще бъде ли приет в желаната специалност А.?"

Такъв въпрос отново предполага кратък отговор (Да, Не или Може би Smirk) и не е удачен за подредбата с 3 карти. И все пак, според мен, А. ще бъде приет. 8 пентакли показва продължаване на образованието, придобиване на нови знания/умения. Дали ще е желаната от него специалност - не знам.

Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт