БВД - тема 23 - Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред!

• 94 215
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ще опитам и това....Blush

# 646
  • Велико Търново
Срам, не срам записвам се в темата. Изобщо не знам дали ще направя 24 дни, но днес отчитам трети абсолютно режимен.
Такива килограми не съм била през последните 8 години и положението е страшно.
Последните две седмици тренировките в зала са само кардио-пътека, 40 минути, редуване на бягане и ходене с наклон.

Понеже съм всеизвестна лакомия, която не яде "боклуци" и чудесно прекалява с диетична храна реших да ям два пъти на ден, а вечер като се приберапреди сън ще пия една доза протеин. Калориите съм ги нагласила максимум 1400, въпреки, че от билдърдския ми режим са 1200, но там има извара. Менюто ми сега е варени яйца, пържоли печени без нищо/свински и пилешки/ и телешка луканка. Салатите са по 250 грама и не ги овкусявам с нищо.

# 647
Сиска, положението с килограмите и при мен е същото.
Опитвам се от вчера, не меря по колко грама и калории изяждам. Поздравления за тренировките!
Менюто ми е същото яйца, пържоли, зеленчуци и вчера ядох суджук, днес мисля да съм на кюфтета на скара. Не тренирам. Гледам да се движа повече. Надявам да издържа 24 дни. Единственото, с което прегрешавам е  мед в кафето сутрине 2-3-4гр. / на върха на лъжичката е, трябва да го измеря/. На мен за ЩЖ ми трябват общо 100гр въглехидрати на ден, надявам да не е голяма драма , но така го обичам пустото кафе и е единствения начин да пия кафе сутрин.
Аз не закусвам и се чудя да включа ли някое друго варено яйце на закуска ?Rolling Eyes

# 648
Antonelly,ако не ти се яде-не е нужно да закусваш !

# 649
Сиска, казвай редовно к'во става
аз практически се храня НВД, резултат - нюню Sad

# 650
  • София
Здравейте. Искам да се запиша тук. От известно време се старая да ям безвъглехидратно, но плодовете ме провалят и по-точно черешите. Обожавам и сега не мога да се спра. Иначе издържам без сладко, тесто, а и не ми е проблем да откажа  всички млечни, но плодовете са моя слабост. Решила съм като попреминат черешите да пробвам диетата стриктно, но дотогава ще ви следя.

# 651
  • Велико Търново
Добро утро!
Херц, от понеделник до сега минус 1.8 кг. , но вчера ядох доста като калории за да се убедя за пореден път, че количествата са най-важни. Имам 200 грама плюс, но то е от задържаната вода от луканката. Ям сутрин в 8 и вечер в 18.00, а след работа пия протеин.
От днес махам колбасите и до понеделник ще карам само на пържоли и яйца.
Помниш ли какво тяло бях направила преди две години, като за състезание ме беше направил треньора, но пуста лакомия, а вече и години.
Олио и зехтин не употребявам.
Днес между 8 и 10 ще си изям свинската пържола 250 грама и салатата, а довечера към 17.30 ще изял и 200 грама пилешки гърди на скара.
Извара и грейпфрут не съм пипвала 4 ден, вчера е родила една колежка и имаша богата трапеза в аптеката, не пипнах нищо.
Череши няма да близна това лято, връщат ме месеци назад, а ги обожавам.

Знам си, че не трябва да пиша без очила и толкова рано.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 13:22 от siska79

# 652
давай, Сиска, ти винаги ме вдъхновяваш Hug

2 варени яйца и краставица ще обядвам
толкова дебела не съм била от почти 3 години 😢

# 653
Добро утро, момичета.....☕💙☕💙☕Как са кг по време на цикъл?/май тогава не свалям/.... Само при мен ли е така или?

# 654
Всички сме така.
Май се включвам при вас, че се закучиха нещата....на 49кг. Дотук добре, но остават още 4.

# 655
Аз пък прегреших вчера с вино, толкова имах нужда да се отпусна. Днес не ми е гузно , ми дойде добре, иначе храната ми е режимна.
Решила съм да се тегля веднъж седмично, иначе много ще го мисля и ще се изнервя Grinning
Единствените плодове , които наистина обичам това са черешите, че имаме и домашни, ами сори бейби, да си отслабнала по-рано...

# 656
Аз от 5-6 дни забих стрелката на 52 и до там.....Мъкааааа...... Има още 3 да сваля,но съм инат и няма да се откажа.....

# 657
Здравейте, момичета. Идвам и аз при вас. От известно време се опитвам да се храня НВ, но не се справям с качените кг. Затова от понеделник започнах вашата диета. Вече 5-ти ден ям месо със зеленчуци- предимно краставици, зелена салата и по един домат. А вчера хапнах и 2 яйца. Количествата не са големи- връзват ми се по 250-300гр.месо на ден. Зеленчуците не ги меря, но са по една маруля на ден и 2 краставици. Въпреки това не съм свалила и грам. Дори задържаната вода не съм изхвърлила. Нямам много за сваляне- 5 кг. Малко се демотивирам като не виждам промяна, затова и реших да пиша в темичката ви. Да дадете някой и друг съвет и малко да ме нахъсате 😉

# 658
  • Пловдив
Когато теглото за сваляне е малко е най- трудно и е видимо почти към края на курса. Когато бях на режима за пръв път, кантара отбеляза редуциране на теглото чак след третата седмица, а спазвах желязна дисциплина на хранене. Другото, което е важно е, че се променят обиколките на талията и бедрата, дори  да не си свалила и един килограм. Не губи мотивация!

# 659
  • Велико Търново
Добро утро!
Ям доста големи количества и следя кантар и едни дънки "кантар". За сега нещата са под контрол, но правя експеримент с количествата, ям докато се наям, а аз съм ужасно лакома. Вярвам твърдо, че за да отслабна трябва да си следя калориите и от понеделник точно това ще направя и съм убедена в по-бързия резултат.Другото, което ще променя към моя начин на живот е да ям три пъти на ден, като последното ще е в 18.00 и ще имам 5 часов интервал между отделните хранения.
Днес менюто е:
07.00 3 сварени яйца+40 грама луканка, домат+краставица
сега отивам на фитнес/силова тренировка/
12.00 220 грама пилешка пържола на скара
18.00-същото като обяда
Водата ще е около 4.5 ежедневно пия по толкова

Общи условия

Активация на акаунт