Лидл 114 - Априлска тема

• 144 794
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Ех, и аз така се зарадвах, като видях че предстои Гръцка седмица, че тъкмо ми привършва зехтина, но уви...

Много ми хареса предишния път, и двата вида, но сега не ги пуснаха. Не ги виждам и в редовния асортимент, а вече ме е страх на сляпо да купувам, че много такива покупки са отишли направо в коша.

Дали е хубаво това маслиново масло, което предлагат в брошурата в момента? В предишното ми хареса това, че не нагарча.

# 347
Изглежда добро - от маслини каламата е. Не съм го опитвала обаче. Идва скъпичко за литър.

Иначе зехтин екстра върджин взех от К, не съм го отваряла все още, че имам други за отикване.

В Била от утре също има някакво-не ми е позната марката -  Borges, също екстра върджин, на 11.99 за 750 мл.

# 348
Borges е испански зехтин. Испанските зехтини по принцип са по-меки от гръцките и италианските. Не нагарчат, не лютят и ароматът им е доста по-лек от този на гръцките. Но са и по-скъпи.

# 349
  • София
Здравейте, някой дали е пробвал октоподите в консерва, които рекламираха?

# 350
Купувала съм от зехтина, който е на промоция тази седмица. Хареса ми, макар че аз не съм попадала на зехтин, който да не ми хареса, е някои ми харесват повече. Peace

# 351
  • Перник
Купувала съм от зехтина, който е на промоция тази седмица. Хареса ми, макар че аз не съм попадала на зехтин, който да не ми хареса, е някои ми харесват повече. Peace

И аз не се сещам за зехтин, който да не ми е харесал. А кой е на промоция тази седмица?

# 352
Някой купувал ли е от препарата за премахване на етикети и лепило, друг път пускали ли са го newsm78

# 353

И аз не се сещам за зехтин, който да не ми е харесал. А кой е на промоция тази седмица?
https://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-15-04-18#page=8

# 354
  • до най-прекрасния мъж
Днес няма да ни погъделичкат с промоциите за следващата седмица. Все още няма нищо качено на сайта им.

# 355
  • Бургас, София
В Била от утре също има някакво-не ми е позната марката -  Borges, също екстра върджин, на 11.99 за 750 мл.
От години купувам само този зехтин - екстра върджин оригинален. На мен не ми горчи, вкусен ми е, харесва ми двойния отвор на бутилката. Имат и наситен (не си спомням точното име), който ми дойде горчив и твърде силен. Бях гледала и предаване по някоя научно популярна програма и правиха тест с няколко вида зехтин, един от които Borges. Хората, които го тестваха, бяха готвачи от различна националност, единият испанец. Всички единодушно избраха този зехтин като най-добър, та леко ми вдъхнаха доверие за избора ми. Цената му в момента ми се струва добра. Мисля върви около 17лв без намаление, но почти винаги го откривам намален някъде.

# 356
  • Перник

https://broshura.bg/lidl/lidl-broshura-do-15-04-18#page=8

Благодаря! Този не съм го пробвала.
Borges определено ми харесва. Като го срещна на промоция, винаги купувам.

# 357
Някой купувал ли е от препарата за премахване на етикети и лепило, друг път пускали ли са го newsm78

Пускат го от години. Аз така и не се престраших да го пробвам върху едни зелени плоскости.  Нещо имаше по етикет, че не дават гаранции за цветни повърхности - да се пробвало първо на малък участък, нещо такова беше, което ме отказа.

# 358
Някой търсеше фотоепилатор - в Бургас в мола има един наличен.

# 359
Някой търсеше фотоепилатор - в Бургас в мола има един наличен.
Благодаря  bouquet Сега се свързах отново с клиентския номер и изрично казах, че в Бургас има наличност. Потвърдиха, но чак утре сутрин можели да бъдат сигурни дали е реално или не и след ново мое обаждане евентуално да ми го изпратят  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт